Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne szerencsétlenkedjünk már ennyit, hanem 1X sikerüljön már úgy, hogy mindketten bentmaradunk, aztán majd variálunk a pályákkal.
Kiléptem, mert nem bírtam visszatenni, akkor elindítom mégegyszer ha szólsz, hogy jó, remélem az IP megmarad.
nah
szal ugy lehet megnézni ipt hogy elinditod és nyomsz egy 0-t vasgy ö-t visszanézed kicsit és ott van ip + port
szal ugy lehet megnézni ipt hogy elinditod és nyomsz egy 0-t vasgy ö-t visszanézed kicsit és ott van ip + port
IP az itt lentebb olvasható.
De várj, mert ha ledobom a tálcára, nem bírom visszatenni, szóval újraindítom.
De várj, mert ha ledobom a tálcára, nem bírom visszatenni, szóval újraindítom.
Kipróbáljuk?
De ha én írok akkor senki nincs, ha meg elmegyek mindíg ír valaki. (bár ez nem csak sg-n , hanem telefonon, ICQ-n és mindenhol így van)
De ha én írok akkor senki nincs, ha meg elmegyek mindíg ír valaki. (bár ez nem csak sg-n , hanem telefonon, ICQ-n és mindenhol így van)
Persze támogatom csak nem anyagilag! 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Oké, ha megjelenik a HL2, akkor nyersz a lottón, és anyagilag támogatod a topiclakókat - deal? 

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ja én meg nyerek a lotton...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
És játékoknál mejik IP kell?
Pl ez: 80.95.95.111 amit a szolgáltató oldalán olvashatok, vagy a helyi?
Mert direct-connectben még nem multiztam, csak felcsapattam valami szerverre.
És elég ha csak benyomom, hogy "create server" kiválasztok valami szebben textúrázott pályát és mûködik, vagy annál azért több munka van vele?
Pl ez: 80.95.95.111 amit a szolgáltató oldalán olvashatok, vagy a helyi?
Mert direct-connectben még nem multiztam, csak felcsapattam valami szerverre.
És elég ha csak benyomom, hogy "create server" kiválasztok valami szebben textúrázott pályát és mûködik, vagy annál azért több munka van vele?
HAMARABBRA DATÁLOM, MINT BÁRMELYIK HASONSZÕRÛTÁRSÁT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ha még életünkben kijön!