Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ez volt, de lehet hogy csak errõl beszéltek.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
már bezártam, cs skineket keresve másztam oda, de be volt linkelve valami hivatalos ...soft.com oldal ahonnan leszedhetõ, mai vagy tegnapi hír.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy jól olvasom, hogy megjelent a hivatalos HL2 DevKit??
az biztos,hogy sokkal kevesebbet kéne moderálni,ha mindenki saját néven futna
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
na neee..egyre több itt a hülye
hogy nézne ki a netes társaság bazz?
Kovács Béla és Pataki István beszélgetnek a HL2 topicban...
najó hagyjuk 1mást faszságokkal..na peace
hogy nézne ki a netes társaság bazz?
Kovács Béla és Pataki István beszélgetnek a HL2 topicban...
najó hagyjuk 1mást faszságokkal..na peace

Majd szerdától elvileg én is jönnék multizni csak nem tom hogyan kell ezzel.
Valaki elmagyarázná privátban??
Valaki elmagyarázná privátban??
Next PC upgrade: 2022
Na, játszunk már! Ha ketten akkor ketten, mielõtt megint elmegy a kedvem az egész HL2-tõl meg a valve-tõl. Holnap meg itthon sem leszek...
Te vagy a kezdet (és akkor gondolok arra, hogy tõled loptam az ötletet, és gondolok a logó cselekményére), de én vagyok a vég és ez a lényeg (legalábbis remélem)!
na logo nem lego....
http://thenamelessphoto.com/
janos te legod se rossz bazz... 

http://thenamelessphoto.com/
Erre én is gondoltam már, hogy egy nagy cég mért nem képes lealacsonyodni odáig, hogy kirántja a kábelt a falból tûzfalak használata helyett, ha már bebizonyosodott, hogy az nem elég, és ennyire féltik is.
anun meg csak azt látta amit leszedet.
Lehet hogy hl2 nem is volt netes gépen!
sztem ez a valószínûbb.
Lehet hogy hl2 nem is volt netes gépen!
sztem ez a valószínûbb.
Én meg azt próbáltam ezzel kifelyezni, hogy ami e3_... az az e3-ra, ami egyéb az meg a full játékhoz készült. Bár nem minden e3_..-ból láttam e3 videót (pedig egyszer nekiültem és elvileg véginéztem az összeset) és van olyan videó ami nem e3_..-ból van.
elöbb elmondtam mi a véleményem..
sztem amit kiloptak az nem más mint egy darabka az egészbõl...
Kiszedtek pár mapot stb stb amit megtudnak mutatni az e3on.
Az éppen elég ahhoz amit akarnak mutogatni.
Nemhiszem hogy ehhez az egész hl2 projetet felkéne használni.
Szal sztem ezt a bizonyos hirtelen összecsapott részt mutatták és lopták el.
sztem amit kiloptak az nem más mint egy darabka az egészbõl...
Kiszedtek pár mapot stb stb amit megtudnak mutatni az e3on.
Az éppen elég ahhoz amit akarnak mutogatni.
Nemhiszem hogy ehhez az egész hl2 projetet felkéne használni.
Szal sztem ezt a bizonyos hirtelen összecsapott részt mutatták és lopták el.
De ha így van akkor meg az a gond merül fel, hogy szeptemberben még sehol sem jártak, márpedig akkor még jó pár év mire kiadhatják.
a béta az csak béta...
nem tükrözi a végsõ verziót.
ez akár egy e3ra összetákolt kis rész is lehet a hl2-bõl szal nem ez alapján kellene ítélni.
ez jó arra hogy lássuk milyen a fizika vagy hogy milyenné válhat a prog
nem tükrözi a végsõ verziót.
ez akár egy e3ra összetákolt kis rész is lehet a hl2-bõl szal nem ez alapján kellene ítélni.
ez jó arra hogy lássuk milyen a fizika vagy hogy milyenné válhat a prog
"Bár gondolom ez azért kellet, hogy megspórolják azt a kuva sok munkát hogy egyenként lemodellezzék a hajszálakat és a mozgásukat a szélben"
Ez is ugyan olyan játék mint a többi, én is ekkora lelkesedéssel vártam. De a béta után rájöttem hogy ezt is csak emberek csinálták 😊
Ez is ugyan olyan játék mint a többi, én is ekkora lelkesedéssel vártam. De a béta után rájöttem hogy ezt is csak emberek csinálták 😊