Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
menjenek a p*csába. egyebet nem tudok mondani (kérem kapcsojja ki)

Persze, remélem nincs igazam...

Ez egy nagy LOL.Halálra fejlesztik a játékot, mire kijön, nagy "közhely" lesz, a maga módján...
Remélem ezek után, hogy a FarCry, vagy a DOOM III. lesz az év FPS-e....

Beagie
ld. hozzászólás tõlem: #9487

www.gtr-masters.hu

ez azert eleg eros ket ekkora HA utan beirni ugy hogy fogalmunk sincs arrol, hogy mennyire haladt elore a fejlesztes mostanaban..

[NST]Cifu
Én 'aszondom várjuk meg az E3-at 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Gratula.. 2005 karácsony, ha nem jön közbe semmi.

M@TriX
"Több milliót költöttünk már a projektre, és továbbra is ontani fogjuk belé a pénzt, hogy minden idõk legélvezetesebb FPS játéka legyen. Ha ez azt jelenti, hogy 2005-re kell halasztani a megjelenést, zokszó nélkül megtesszük. Ha újabb 20 milliót kell rá költeni, megtesszük."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
In an interview with gaming magazine Polygon, Gabe Newell of Valve indicated that Half Life 2 might not make its 2004 release date.

Newell had the following to say:

"We've already spent millions into this project, and we're willing to spend as much as we need to make this the best first person experience ever. If that means delaying the game to 2005, we'll do it without any hesitation. If it means sinking another $20 million into the project, we can do it. Rest assured, if we delay the game, it'll be only to blow your socks off even more when it finally releases."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

janos666
grebber
Na mire sor kerül arra hogy elhozza a haverom addigra ki is adják a fullt 😞

Next PC upgrade: 2022

ja te megveszel mindent milyen jo fej vagy.
janos666
Meg van már?
janos666
Vegyél egy pár újraírható CD-t, hasznos lehet!
grebber
Ma este semmiképpen sem mert mondom hogy nincs nálam csak hétvégére lesz talán de az sem biztos!

Krinyo
okok, de majd este mer dógóm van

grebber
Megy!!! 😊 De nem nekem kelett még a haveromnál van de nemsokára megyek vinyóval azt majd nyomhatunk ha gondolod.

Krinyo
megy?megnézted?

grebber
Hamarosan én is multizok majd 😊

Krinyo
up!

Krinyo
de ne várj sokat egy bétátol...
szorakozni meg nézegeni jó.
Nézd meg az e3_techdemo_2 -es mapot ot lehet szórakozni az objectekkel.

Krinyo
elinditod gamet, nyomsz egy 0-t vagy ö-t ezzel lejön a konzol.
Beirod map nyomsz egy szpészt aztán meg a map nevet.
Ha szpész után nyomkodod a tabot kiirja a map neveit és csak entert kell nyomni.
A gémben lehivod konzolt és beirod: impulse 101.
összes fegyver

RelakSfromhome
Nem inkább a Blood-ban? (ha jólemléxem, akkor a vasútállomáson szórakáztam egy ilyen konektorral, elsõ epizód, második pálya)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

varni par honapot es megvenni a lopkodas helyett.-

grebber
Segitsetek!!!!!
elinditom a bétát bejön a menü ha arra viszem, hogy new game, bejön, hogy válasszak szintet.
Akármelyiket választom ki, nem csinál semmit.
Miért nem csinál semmit mit kell csinálni hogy elinduljon????

😄
konnektor kell.
mert ha belenyulsz sebez 1 hp-t.
nemis tudom mar melyik gameben volt ez, talan a duke3d-ben 😊
Krinyo
hajléktalan szálló

Krinyo
csakhogy ez olyan mintha kilopnál a gyárból egy félkész autót és még csodálkozol hogy nincs kereke...

Lazarus
"a valve az ATI-val haverkodik"
Egyetlen helyes döntése a vlave-nak
janos666
Nyugi, fújd ki magad. Nem kell ennyire védeni õket. Elõsször én is istenítettem a HL2-t és futkostam a beta verzio-ért. Utánna belenéztem és a látvány + hogy a valve az ATI-val haverkodik megunatta velem a cuccot. Most megint elõvettem egy kicsit, ez a multizás is jólesett, de már megint kezdem megunni.
Krinyo
kb
ne..nene..ne-ne-ne szó-ójjábe

Lazarus
má dadogsz az idegességtõl? 😄
Krinyo
de bazz van egy kilopott béta aminek betöltöttem egy olyan mapját ahol van kihalt ház és annak is csak az 1ik sarkát látjátok és jön a flame hogy mekkora szar.
Elvileg ezt nem is látnátok a megjelenésig.
A fullban ilyen biztos nem lesz ez ez egy teszt map is lehet...

janos666
A házba kell a falra ahol van mosógép.
janos666
Mert ezt igérték. Vagyis inkább arra próbálnak rávezetni, hogy azt hidd, ezt igérik.
Krinyo
1 játékban mióta kell konnektor?

Krinyo
hihetetlen hogy ennyi baromságot összetudtok hordani..
Mindenki talál hibát aki akarja hogy legyen hiba...
Kérdezhetnétek ilyen alapon hogy hol a függöny, hol a lepedõ, a takaró, a deszkábol a szög...
szörszál hasogatás

cifuatwork
1db személyeskedõ hozzászólás törölve...

janos666
És a hamut is a kandallóból.
ja, meg a konnektort is elvittek 😄
Kaplan
Mikor jelenik meg? egyáltalán meg fog jelenni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mondjuk ha regota eszi a varost az a szar akkor mar lelephettek a lakok regen es nezhet ki igy.-

ez van ezt kell szeretni
ugy lefogadnam hogy mar nem igy nez ki a baratunk a jelenlegi valtozatban 😊
meg a kornyezet se lehet ennyire sivar.-

Krinyo

Krinyo
up!

Krinyo
jah láttam máá

M@TriX
a hl2-set. 😉

Krinyo
melyiket?

M@TriX
Ezt láttátok már, elég pofás kis videóvágás.