Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most akkor mijarák van ezzel a HL2 preloaddal?

"vessetek a mókusok közé" :)
Semmi, csak gondoltam, hogy akkor már az egy smile-s hozzászólásokat is kritizálhatná.
Ugyan már, tök mindegy, hogy mit írunk, hiszen úgyis az lesz, amikor megjelenik, hogy egy nap születik vagy egy k hozzászólás.
Ugyan már, tök mindegy, hogy mit írunk, hiszen úgyis az lesz, amikor megjelenik, hogy egy nap születik vagy egy k hozzászólás.
Miért, inkább legyenek olyanok, mint #12496?
Nagyon várom....
Jelenjen már meg. MOST!
Jelenjen már meg. MOST!
Szvsz nem néz ki rosszul. 😊
Most képzelj el egy tudóst ilyen Matrix-ban látott full desing napszemüvegben...
Most képzelj el egy tudóst ilyen Matrix-ban látott full desing napszemüvegben...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ahogy elnézegettem a feni bannert azon gondolkodtam jól áll-e Gordonnak az sztk-keret. Még nem döntöttem.
Ez csak a videó. Nekem maga a teszt kellene.
Most töltöm de nem igazá vágom hoh ymi ez :/ ez olyan ami megmutatja hogy kb hogy fog menni a gépen? Vagy ez csak azt mutatja hogy a készitõkén hogy ment?
miota meglepo, hogy egy programozo fiatal? 😊
Nemtom, de JC búrájáról mindig az jut eszembe, hogy "kis pisis" 😄 Azon viszont anno meglepõdtem tényleg, hogy milyen fiatal...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Codename: Gordon egy 2D-s Half-Life 2 

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A Codename Gordon az micsoda mert benne vana steam "play a game"-jében de egy FTP-n Half life 2 könyvtár alatt láttam. Valami techdemo? vagy HL1-->HL2 mod?
\"SLICE of LIFE\"
Az update-t honnan lehet lehúzni a crackelt változathoz? Mert a magyar tört szerverek már mind upgradelt-ek.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ezt honnan lehet letölteni?
Mert elvileg a legújabb CS:S beta update-ben benne kellett volna lennie.
Mert elvileg a legújabb CS:S beta update-ben benne kellett volna lennie.
suprnova.org
bittorrent-el tudod leszedni. ha nem ismered, van ra egy topik, ott az info.
bittorrent-el tudod leszedni. ha nem ismered, van ra egy topik, ott az info.
DC. Volt még itt régebben egy link, de már 404-es php hibát dob...
Srácok CS:s t honnan lehet leszedni?
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Valaki könyörgöm, akár priviben dobjon meg egy linkkel...
az kéne nekem is.
http://thenamelessphoto.com/
Wheeeelp! A VST-t honnan tölthetném le Steam nélkül?
Video Stress System.
Video Stress System.
"és végre egy világos játék
"
jaja
"
jaja

"vessetek a mókusok közé" :)
Egy kérdés.
Hova kell beregisztrálini az ati kuponos key-t, hogy lássam a CSS-t?
Hova kell beregisztrálini az ati kuponos key-t, hogy lássam a CSS-t?
Várok arra a mozdulatsorra, ami az aláírásodban van... 😊)
hm. nekem nem akar lejönni a nagyobbik valami miatt
http://thenamelessphoto.com/
hát ezek a vieók már voltak, persze nem ilyen minõségben..
de a graf odabasz..és végre egy világos játék
a kommandósok hangja, rádióbeszélgetése nagyon fílinges
de a graf odabasz..és végre egy világos játék
a kommandósok hangja, rádióbeszélgetése nagyon fílinges

Rossz hir😮ver at Shacknews.com it appears that Erik Johnson (of VALVe Software) has posted a short item basically mentioning that the Half-Life 2 Preload has been delayed because of the CS:Source update that was done tonight.
We're going to push the start of the preload back until this coming Monday. The main reason was to get out the release (that just happened) to the CS: Source Beta.
Erik
That kind of sucks, but overall it's a good thing because they are at least getting CS:Source updated and ready for it's release.
We're going to push the start of the preload back until this coming Monday. The main reason was to get out the release (that just happened) to the CS: Source Beta.
Erik
That kind of sucks, but overall it's a good thing because they are at least getting CS:Source updated and ready for it's release.
Én is eggyenlõre csak a 45mb-t.
De kicsit azért zavar hogy az introt megtudom.
Ilyen spoiler szerüség.
De kicsit azért zavar hogy az introt megtudom.
Ilyen spoiler szerüség.
A steam Update-elte magát.