Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
most te vagy a kiraly!

RelakSfromhome
Lejött. És most?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

toMpEr
Ez a hl2 teljes feliratozasa

toMpEr
janos666
Már említettem hogy ez jó lenne, de nem valószínû, mert akkor kiderülne a történet amit szerintem nem szeretnének.
Skiper
Szorgos játékos!

gyuri http://gyur6.uw.hu

Már lejött, de a GCFscape valamiért nem nyitja meg. Akinek megnyitotta, az valamilyen nyelv-file-t nem talált? Azért érdekelne, mert ha van, akkor lehetne kezdeni magyaírtani...

janos666
Miért nem játszott még többet? Megigérhette volna hogy nyílt lessz a forráskód, ingyenes lessz a collector edition, aztán pletykálhattak volna hogy mit szívott az aranystátusz-bulin.
[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem próbáljuk ki és írunk a nevében magyar káromkodásokta? Vagy már megváltoztatta gnewell-re?

toMpEr
igen, ez mostmmar biztos, maga 'Gabe Newell' neveben mondta a forumozo.
Tehat mostmar 100%, hogy nem igaz a hir

Adam5
LOL akkor ez nem feltörés volt csak Logika

toMpEr
Allitolag "gaben" volt Gabe jelszava, ezert nem okozott tul nagy gondot kitalalni...

janos666
Ühü. Nem egyedi eset.
[NST]Cifu
Nálam konkrétan most "URL not found" van a Status-ra klikkelve... 😊))

toMpEr
ugylatszik csak pillanatyni elmezavar volt, mostmar jo
mindenesetre elegge televannak a szerverek

toMpEr
Total Available Bandwidth: 0.00Mbps
Total Used Bandwidth: 0.00Mbps
l" TARGET=_fnew rel="ugc nofollow noopener noreferrer">hmm?

janos666
,,,.
RelakSfromhome
87%, 227kb/s...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[NST]Cifu
Mert valóban adtak bizonyos 9800Pro kártyákhoz is tavaly november és idén január között. Ilyenek voltak pl. a Mistral-ban árúlt GexCube 9800Pro kártyák is.

[NST]Cifu
A letöltéseket kiszolgáló szerverek csaknem fele kiesett cirka egy napja, úgyhogy kissé túl van most terhelve a lelkem...

[NST]Cifu
Hihi...

Szóval ez az aranybejelentés szépen megforgatta a világot, szó szerint, hisz a HL2Fallout topicjába történt bejelentést átvették a fansite-ok, majd onnan a játék-weboldalak (még a GameSpy is).

Aztán történt ugye a pofáraesés, mivel MrBond (a HL2Fallout fõszerkesztõje) megvizsgálva a "Gabe Newell" username korábbi IP-itõl (összesen 3 volt eddig, mind utólagosan megerõsítve, hogy valóban Gabe által használtak) eltérõ IP-rõl jött a mostani hozzászólás. Ezek alapján volt az a reakció, mely szerint feltételezhetõ, hogy csak átverésrõl van szó.

Innentõl kezdve tragikomikumba kezd fordulni a történet. Tudnillik, egyfelõl kismillió e-mail-el bombázzák folyamatosan a Valve-t (a HL2.net fórumán óvatos becslések is legalább több ezer e-mailt említenek, ha figyelembe vesszük, hogy nyilván a különféle weboldalak szerkesztõi is megerõsítésért bombázzák a Valve-t - elvileg már felkelhetett Mr. Nevell, szerintem ha bekapcsolja a gépét, az egyböl össze is fog omlani a sok e-mailtõl 😊)). Viszont a Valve iszonyú csendben van, abszolute semmi reakció, mégcsak a nagyobb fansite-oknak sem küldtek egy e-mailt, hogy csillapítsák a kedélyeket.
Eközben MrBond is megjegyezte, hogy igazság szerint õ sem egészen biztos abban, hogy átverés történt, mivel elképzelhetõ, hogy csak egy eddig a fórumba való üzenetíráshoz nem használt géprõl írta a hozzászólást (a különféle fórumokon ezután már mentek is a találgatások, hogy az aranyra kerülés alkalmából biztos party-t rendeztek, és talán innen (vagy egy laptopról) küldte Gabe az üzenetett, és most az egész valve csapat alkoholmámorban fetreng valahol, ezért is nem reagálnak).

A nagy fansite-ok most vagy visszafogottak (pl. HL2.net), vagy már elkönyvelték, hogy itt átverés történt (pl. CSNation.net). Mi meg nem tudunk semmit és nem hiszünk már semmit.

(garantált a pofáraesés: ha most azt mondom, hogy talán mégis eredeti volt a hozzászólás, tuti kiderül 5 perc múlva, hogy valójában kacsa. Tomper meg kaján vigyorral húz még egy strigulát a nevem mellé, hogy megint pofáraestem, hiába figyelmeztetett.
Ha viszont kiderül, hogy mégis igaz, akkor meg hiába döltem a saját kardomba. Nehéz ügy. )

Egyenlõre nem foglalok állást, és figyelem az eseményeket (és egy picit azért reménykedem).

Ja, más, nem értem, miért írja Cifu mindig, hogy a 9800 pro-hoz adtak kupont... Ahhoz nem adtak soha, a kuponadás akkor jött divatba, amikor megjelent az Ati R360-as szériája, azaz a 9800XT és a 9600 XT.

A csáb1! 93% van lent eddig a HL2-bõl(pre-load), de megint nem tölti, miután tegnap este abbahagytam, mert mentem inni. Most megint nem akarja elkezdeni!

[NST]Cifu
Én úgy tudom, hogy csak a DVD-s "Collector's Edition"-on lesz rajta. A "sima" HL2-höz tehát nem jár.

janos666
Hát ha a vizet nem nézzük az elsõ szebb. Sõtt, az elsõn a víznek olyan igazi szennyvizes jellege van amiben egy ekkora szörnyike élhet egy ilyen helyen, a 2. meg túl tiszta és túl 'higanyosan'(mint ahogy azt elõttem valaki megfogalmazta) néz ki a felszíne.
Tatyla
Én ugy tudom hogy mellélelik a HL2-öz a Source-el feljavitott elsö részt ajándékba!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

toMpEr
Szerintem mindenfele grafikon nelkul meglehet adni a valaszt: mert szar a steam 😊

Hmuda
Oks, már egy ideje figyelem a topicot de ez elkerülte a figyelmemet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

toMpEr

Hmuda
Tuti emlegette már valaki, de se linket se a képeket nem láttam még itt. Szóval eredeti HL:

Illetve ugyanez Source-al. Ha jol vettem ki, akkor majd lesz egy enginecsere a sima HLben is. Persze nem biztos, csak tök poén lenne.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RelakSfromhome
Én inkább csinálok egyet 😄

DayWalker
nekem eddig ez a skin teccik a legjobban 😊

[NST]Cifu
Válasz arra, hogy miért vannak gondok a preloaddal. A Content szerverek sávszélessége valamiért csaknem a felére esett vissza...

RelakSfromhome
Gondolkodni meg luxus 😄😄😄 HTX!

[NST]Cifu
STEAM Skins @ CSBanana
De egyébként "Steam +skins" beírva a Google-ba ez az elsõ... 😊)

RelakSfromhome
DÁÁÁ!!! 😄 Jön lefelé a hl2 pre-load 😊

toMpEr
valve-tol biztos nem, a kiado szokta adni
amugy pontos datumot valoszinu nem kaptak, csak annyit, hogy "hollyadays" vagy hasonlot

RelakSfromhome
Skint meg pláne honnan?

[NST]Cifu
Akkor én mondtam rosszat. Pardon. (nekem custom Bender STEAM skin van fent, és mások a feliratok) 😊))

Egyébként visszatérve a November 1.-ei megjelenésre: a HL2.net fórumába bemásoltak egy e-mailt, amely a VALVE-tól jött, és arra a kérdésre, hogy ezt a dátumot az online boltok a VALVE-tól kapták-e, az a válasz érkezett, hogy nem.

RelakSfromhome
grr... play games... rákatt a hl2-re, és felugrik, hogy esetleg nem-e akarom letölteni 😄

RelakSfromhome
Ami meg ott van:
Game Packages: Condition Zero (buy) - Valve premier pack (already own 😛)
Individual games: kódnémgordon, meg az elõzõekben említettek játékonként
Third-Party games: (inkább nem sorolom fel)

[NST]Cifu
Állítólag a nagy terheléstõl állt le, mivel az oldalra mutató linket minden fansite kirakta, és megrohanták kicsikét, amit a szerver nem bírt.

[NST]Cifu
Akkor a "Browse Games". 😊

toMpEr
hl2fallout mar le is allt, szoval valoszinu egy hacker volt gabe

RelakSfromhome
Play Games
Browse Games
Friends
Servers
Settings
News

Nekem ezek vannak

[NST]Cifu
Nem, a sima "games"-ban (ahol ott van a Just Released alatt a CS:CZ, meg a My Games).

[NST]Cifu
Igen, a negatív hullámaiddal bombáztál, és emiatt volt... Najó... Itt egyértelmûen én örültem túlzottan, és már ittam elõre a maci bõrére... De ha 1x annyira várom már a játékot...

RelakSfromhome
A Browse Games menüben?

[NST]Cifu
A "Games" menüben ott kell lennie a "Coming Soon"-nál, jobb klikk, és Preload...