Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem fogod fel, hogy nincs új alfa,beta?
Tudjuk...
Mi is játszottunk vele, és tényleg nagy élmény volt, de igaza van Octopsnak, akkor is hiányos.
Mi még multi coopban is kipróbáltuk, és azt a pár szörnyet lehenteltük.
Szerintem félrenyomott és a #13161 üzenetedre ment a válasz.
Amúgy igaza van mert percenként kérdezitek meg, hogy mivel lehet kicsomagolni a preloadot?Van e belõle új beta?...stb. 😄
janos666
Én az új alphát keresem aminek valaki elterjesztette a létét, de nem tudom létezik-e! Viszon találtam is hasonló dolgokat, de lehet hogy az fake.
janos666
Mi bajod van neked? A 2003.11-es alpha nekem már rég meg van, és igen játszottam vele, és igen még örömet is leltem benne, húúú. Preloadolni a faszom se fog, nincs cd-key-em és nem is lessz, majd ha kijött lewarezolom.
Octopus
Egy kicsit idegesítõ már.
Ember...
1 Alfa jött ki és azóta semmi.
Töltsd le játszál egy 25%-ban kész, hiányos játékkal.
Itten van ni amivel kicsomagolhatod a HL2 preloadot.
Szenvedj vele egy sort, úgy sem tudsz mit kezdeni vele

dikki*yysw
Ezen meg megint nem tom mit izgultok, ha lenne újabb alfa/béta, már nagyon régóta tudnánk róla.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
looool mivel nem is változtattak semmit, csak source alá átrakták a pályákat meg mindent.

Krinyo
de, a fény...

looool szvsz a vizen kÍvül nagy változás nincs még.
bár itt még csak a viz...

http://thenamelessphoto.com/

janos666
Akkor beta, nem ez a lényeg. Hanem van-e? Hol? Neve? stb.
Davidus
Ha létezik akkor az már nem alfa hanem beta(bár Valve szal lehet akárt alpha is😄).

V9ykn8_TZL0

janos666
DC, ezért nem esek neki letölteni kérdezõsködés nélkül.
De a faszér nem lehet elmondani (valami okos ember aki szereti sajnáltatni magát mikor ugyanazt a kérdést 10X-szerre kell megválaszolnia, ez még egyszer sem volt) hogy egyáltalán létezik-e 2004.08-as alpha és ha igen esetleg ha tudja még azt is mi a filenév vagy legalább az ember/ek neve aki/k kilopták stb.
hol láttad Te eztet???
janos666
Szerintetek ez micsoda: "halflife2_beta_emporio" 1,68Gb?
A preload repack vagy a nemrég kilopott anyag amirõl azt sem tudom mese volt vagy igazság?
1,02 GB

"vessetek a mókusok közé" :)

Mr Manson
Hy!
Hány mega ez a pre-load?
Bár a mai világot ismerve elöbb kint lesz egy tört verzió mint ez!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Seth
Hát akinek volt kuponja.......

PSN ID.: Beegabor

Engem épp megnyugtat a tudat hogy már (elvileg)a megjelenés napján tolhatom mert a lényeg már a gépen van, csak leszedem a maradék "pár" megát és lehet tolni a várvavárt csodát.

Seth
na jah.... nemhinném hogy agyonváratnák azokat akik már letöltötték,különben hangos csuklásokba törnének ki a készítõk. Én meg inkább nem töltöm le ezt a preload-ot, mert idegesítene hogy itt van a gépemen szinte minden eleme és nemtok játszani vele..

Ha igaz volt ha nem , mi azt ugysem tudjuk meg . Kár is filozni rajta .A lényeg hogy beindult az élet a HL2 körül , és ebbõl lelehet vonni a következtetést...valami készül, közel a kiadás dátuma . Ez itt a lényeg.Hogy most 2 napot várunk vagy 2 hetet az már részletkérdés hisz vártunk már több évet , ez az 1-2 hét semmiség ahoz képest😊.

dikki*yysw
Azt már csinálja más.. segítsen nekik.

Seth
Magyarítani akarnak 😊

dikki*yysw
Tudnám, miért akarja mindenki kitömöríteni a letöltött HL2-fájlokat.

Seth
"Kacsának bizonyult a tegnap reggel általunk is közölt - ám erõs kételyekkel fogadott - hír a Half Life 2 esetleges hétfõi aranylemezre kerülésérõl. A szóbeszédet elindíto HL2 Fallout fórumának bejegyzése NEM Gabe Newell-tõl származott: a termetes Valve munkatárs accountját állításuk szerint feltörték, a közölt információ így hiteltelen. Hackerek - megint? "

HC Gamer

Mivel kell kitömöríteni a letöltött Hl2 fájlokat?

😊)

janos666
Hogy eltaláltad. Kérem a filenevet vagy a linket!
Én képes lennék... Csakúgy, mint ahogy a szövegeket is képes vagyok elkezdeni lefordítani, így bizonyára néhány poént lelõve...

Nekem is ez volt , de rájöttem miért. Elkezdtem csak úgy próbából leszedni a CS source-t , és leállítottam . De akárhyányszor beindult a steam akkor mindig elkezdte szép csendben szedni a CS S -t . Kilõttem teljesen (törölve a leszedett részt is , és egybõl elkezdte tölteni a HL2 pre-t.😊
Le is jött kp 4 óra alatt.

Extraboy
The steam servers are currently too busy to handle more preloads of half life2. Please try again in a few hours/days/years 😄
Ez meg ma 2 napja kb 😊)

toMpEr
nem csak kiterjesztesbol lehet tudni, hogy milyen file az

Képes lennél letölteni ezzel agyonütve az 1 hónap mulva megjelenõ játékot?
Ennyire ne legyünk már türelmetlenek...
Amúgy én kiváncsiságból megnyitottam a gcf fájlt és trmészetesen okosak voltak a fiuk 😊
A benne lévõ összes fájlnak azonos a kiterjesztése...
Jópofa.(2 kiterjesztés összesen)
Okos.
Nem kell levédeni, ugyan is nincs az az ember ki tudná a kiterjesztéseket 😄
janos666
Na ha tényleg létezik egy új alpha valaki szánjom már meg egy linkkel, de legalább egy file névvel.
Akkor minden sor kétszer szerepeljen? Ok. 1szer magyarul, 1szer angolul. Értem..

toMpEr
hat valtozhat a dialogusok sorrendje, de ha leirod az egyik sorba az angolt mondatot a kovetkezobe meg a magyart akkor nem lehet baj.

Mert? Nem értem...

Még az idézõjelen belülre...

toMpEr
A biztos az lenne, ha leirnad az angol megfelelojet majd melle a magyart i, igy ha par sor belekerul, akkor se lesz baj

janos666
Öhh, igazi volt és nem dobtátok be a linket?
Mi a file neve?
Nem a régi alpháról van szó, hanem valami újról...

Érdekelne engem is...

Amúgy aki azt a múltkori 160 megás HL2 nevû dolgot szedte le fizetõs ftp-rõl, az nem akart valamit próbálgatni a pre-loaddal?

RelakSfromhome
szvsz már sehonnan, de nemigen éri meg. Macerás kezelni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

janos666
Valaki említett itt olyat hogy megint kiloptak egy alpha-t valami heckerek. Ez most csak értelmetlen találgatás volt vagy valóban megerõsítette a valve is? És persze ha igaz: Honnan lehet leszedni?
Errõl valaki tud valamit?

Blekk Síp
Sehogy (egyelõre)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

RelakSfromhome
?
Hogyan használjam azt az 1,1 gigás fájlt???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Van aki már elkezdte a magyarítást? Ha simán lefordítom magyarra, akkor majd mûködni fog?

Ams
LOL

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Skiper
Váó. Belegörgettem és olyat találtam. huh. De nem mondom meg, mert lelõném a poént

gyuri http://gyur6.uw.hu