Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül, az RC1 még nem egyenlõ aranylemez, bár egy fontos lépés afelé...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fight Club

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
egyébként meg csak akkor néz be valaki ide ha valami hl2es hír kikerül a világban.
Ami most nincs
Plusz az oldal alján mintha te is felszólaltál volna az offtopic ellen...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Elõre is Köszönöm!

Szó se róla, bár úgy lenne, ahogy sokan remélik (15.-e RC1, 17.-e Aranybejelentés), de ez túl optimista becslés sajnos a "történelem" alapján...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ettõl függetlenül én sem várok semmi rendkívûlit...
Gondolhattam volna, hogy most is lesz valami gubanc, de naívan elhitettem magammal, hogy ez az egy dolog okés lesz.
Következõ dátumról nem volt szó ha jól sejtem?

gyuri http://gyur6.uw.hu
addig nem érdemes itt erölködni.
ez érdekel, ezt nyilván figyeli az ember (már akit érdekel).
De ha csak 5 hozzászólást olvas vissza akkor is láthatja hogy semmi olyan jel nincs ami mutatná hogy megjelent volna.
ha megjelenik akkor minden oldalon kinn lesz 80as betümérettel...
Tényleg valaki írta hogy letöltötte, de nem írta ugyan az-e a HL2 alpha része mint az anon-os vagy az amiben egymás mellé pakolták a viszonylag jobb állapotban lévõ pályákat és végig lehet tolni(
). Esetleg van benne valami újdonság?\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Jah, hogy hogy jön ez ide? A Homelan készített egy interjút az írójával.
A DoD most 1.3-nal jar, DoD:S nem lesz a HL2-vel 1idoben, de mar volt 1 playtest a hetekben, jatszhato szinten at van portolva, persze meg messze van a CS:S szinttol -- sokn ujdonsag ebben se lesz elso korben.