Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Release Canditate 1-et (kiadásra érett elsõ verziót) igértek a Vivendinek, bár náluk még csak kora délután van, azonban meg leszek lepõdve, ha mégis azt fogom olvasni holnap reggel, hogy le lett szállítva.

Ettõl függetlenül, az RC1 még nem egyenlõ aranylemez, bár egy fontos lépés afelé...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szept 15-re igértek valamit!Megint nem lesz betartva?

Fight Club

janos666
Na ebbe most egyetértek. Itt kell néznem Balázs Pali fopáját ha benézek mert szól a kedvencek hogy van xx hozzászólás, azrán bejön tesóm aki röhög hogy mi a faszt buzulok.
Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

Krinyo
kabbe

Ikarus
dehogy is, ez a villámlövõufó, megtanulhattad volna rendessen a monsták nevét 😊))

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

RelakS
hehe, csöves?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Adam5
ááááááá
ez über fasza!!!!

amúgy meg a neve: alien slave

Krinyo

Ikarus
Még jó, hogy nem õ téged 😊

Krinyo
Valaki kérdezte hogy miért nincs a hl2ben villámokat lövõ ufó...
Ezt az alfában shotoltam

Krinyo
de pali nem off 😊
egyébként meg csak akkor néz be valaki ide ha valami hl2es hír kikerül a világban.
Ami most nincs

[NST]Cifu
Annyit mégis számít, hogyha valaki benéz a topicba, akkor esetleg némi ontopic témát is talál (elvileg az ember ezért jár az adott topicba), és nem csak idióta BP képeket... 😊

Plusz az oldal alján mintha te is felszólaltál volna az offtopic ellen...

Krinyo
de hisz akkor te egy menõ csávó vagy...

Davidus
Szerintem már egy éve is erõltetett volt

V9ykn8_TZL0

Mayday
En asszem nem fogom birni...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
mintha hatalmas jelentõsége lenne.

dr Kotász
Moderate BP pls!
Random_
Szerintem nem nagy veszteség ha az utolsó 50 hozzászólás felét törlöd. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[NST]Cifu
Légyszives hanyagoljátok már ezt a Balázs Pali marhaságot, egy éve még jó poén volt, de mostmár kicsit erõltetett folyton ezzel megtölteni a topicot.

Elõre is Köszönöm!

[NST]Cifu
Nem tudom, mennyit változtat az, hogy tegnap vagy két hónapja mondták volna, a VALVE idõpont-bejelentéssel kapcsolat megbízhatósági rátája ígysem-úgysem makulátlan.

Szó se róla, bár úgy lenne, ahogy sokan remélik (15.-e RC1, 17.-e Aranybejelentés), de ez túl optimista becslés sajnos a "történelem" alapján...

Adam5

Mayday
Meg a Vivendi tovabbpasszolja Balazs Palinak, es majd Õ donti el, mikor mehet ki a cucc!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Glpetyus
Hmmm....gondolom akkor már várnak karácsonyig a nagyobb biznisz miatt

Ikarus
Elvileg azt, hogy "kész" van, 09.15-re mondták, hogy átadják a kiadónak, és majd onnan reménykedhetünk megjelenési dátumban, mert a vivendi dönti el, hogy mikor jön ki.

Glpetyus

És ez mit jelent? 😊

ha tegnap mondtak volna a mai datumot, akkor hihetobb volna, de igy ketlem hogy barmi is tortenne -- ennyi ido alatt meg talaltak x hibat, elszorakoznak vele - vagy nem, holnap reggel meglatjuk.

Ikarus
Lelkem mélyén remélek folyamatosan, de ezt csak nagyon halkan, és kisbetûvel merem mondani.

[NST]Cifu
Elvileg igen, ma, vagyis 15.-én. Csak tegyük hozzá, hogy õk 9 órával késõbb vannak, tehát náluk még csak hajnali 1 óra van...

Ettõl függetlenül én sem várok semmi rendkívûlit...

Ikarus
Errõl a hírrõl lemaradtam 😞
Gondolhattam volna, hogy most is lesz valami gubanc, de naívan elhitettem magammal, hogy ez az egy dolog okés lesz.
Következõ dátumról nem volt szó ha jól sejtem?

Mayday
Ma akarta, de a Vivendinek nem volt eleg dioja, igy meg csuszik a dolog 😞

Ikarus
Ma adja át a valve a ... (vivendinek???) a gammát?

Skiper

janos666
Hova vissz nem olvasnak egyesek.
Skiper

Skiper
tyúú, bocs, ha már lerágtátok ezt a témát, de letöltöttem végre a codename: gordont-t és isten játék!!!!! 😄

12346
hát hallod én nagyon lekulázom az ilyen bétákat meg mit tom én miket. majd, ha lesz az nforce-n, akkor MEGJELENT, és lehet szedni..
addig nem érdemes itt erölködni.

Krinyo
kit érdekel a doom3?
ez érdekel, ezt nyilván figyeli az ember (már akit érdekel).
De ha csak 5 hozzászólást olvas vissza akkor is láthatja hogy semmi olyan jel nincs ami mutatná hogy megjelent volna.

janos666
Legalább olyan könnyû azt nem észervenni mint amilyen könnyen a szemed kiszúrja. Ha nézted a DOOM3 topicot sokan augusztus 10.én jöttek rá hogy kiadták a kedvenc istenfasza agyonvárt játékukat.
Seth
whoooaaa..megjelent...honnan lehet leszedni? whoooaaa 😊

PSN ID.: Beegabor

Krinyo
egy pillantás is elég valamelyik gamez oldalra és ha lát olyat hogy "MEGJELENT" akkor megjelent!

janos666
Nem mindeki olvassa napi fél órát a HL2 híreket.
Krinyo
Honnan veszel ekkora hülyeséget?
ha megjelenik akkor minden oldalon kinn lesz 80as betümérettel...

janos666
Az igen, csak még azóta sem hagy nyugodni hogy álhír volt-e az elsõ preload elõtti hétben hogy kiloptak egy új alpha/beta-t.
12346
szvsz igencsak kizárt dolog, hogy a végleges legyen...

janos666
Majd holnap meglátjuk, de lehet hogy az emporio-s HL:S és CS:S-s alpha-t kapod.
Tényleg valaki írta hogy letöltötte, de nem írta ugyan az-e a HL2 alpha része mint az anon-os vagy az amiben egymás mellé pakolták a viszonylag jobb állapotban lévõ pályákat és végig lehet tolni(). Esetleg van benne valami újdonság?
12346
olvasgass egy kicsit.

Timbo
Sziasztok az lehetséges , hogy megjelent a hl2 és ,hogy holnap nekem hozzák a fullt? Vagy ez csak kamu?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

[NST]Cifu
Amerikában nagy népszerûségnek örvendenek az un. "Strategy guide" könyvek, amelyek az adott játékról tartalmaznak töménytelen mennyiségû tippet és trükköt a játékmenettel kapcsolatban. A Half-Life 2-höz is készül egy ilyen, továbbá egy, a MODkészítéshez segítséget nyújtó könyv, és egy harmadik, amely a "Making Of Half-Life 2" címet viseli. Ez utóbbi nem csak a Half-Life 2 fejlesztését taglalja részletekbe menõen (beleértve a "szeptember 30."-ai rémálmot és a kódlopást), de a Valve és eddigi játékainak kulisszatitkaiba is bevezet. A könyv mintegy 400 oldalas lesz, és 1000 különféle fotót, rajzot és ábrát tartalmaz. Megjelenése 14-30 nappal a HL2 megjelenése elött várható (nem, még nem jött ki... 😊).

Jah, hogy hogy jön ez ide? A Homelan készített egy interjút az írójával.

Azt mar javitottak, tobben szovatettek az E3 utan.

A DoD most 1.3-nal jar, DoD:S nem lesz a HL2-vel 1idoben, de mar volt 1 playtest a hetekben, jatszhato szinten at van portolva, persze meg messze van a CS:S szinttol -- sokn ujdonsag ebben se lesz elso korben.