Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
De végülis igaz mert amíg nincs HL2 addig nem jöhet ki a Bloodlines. Szal végülis tõlük várják😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Az év játéka a Vampire:Bloodlines lesz😉

V9ykn8_TZL0

Krinyo
mégis csaj az év játékát várják tõlük, bughalmazt nem adhatnak ki

janos666
Szerintem van akkora együttmûködés köztük hogy megjátszanak 1 hónap csönd után egy rc2-t ha a valve még nem találja megfelelõnek csak kamuból adtak rc1-et, és hogy a vivendi is segítsen a finomítgatásban.
nemcsakfeel
Egy hónap még várható a megjelenésig?

*hihi ** *

Krinyo
a lényeg hogy legalább már a vivendihez eljutott 😊
innen már "csak" egy rosta

M@TriX
"A Valve nem hinném, hogy most észrevehetõ bugot benne hagyott volna, amit 1-2 hét alatt észrevenne a Viv." nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mayday
Jaja, a HL2 annyira spec eset, hogy lehet, hogy RC7-ig meg sem all 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
szóval nemtudod 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én spec régen hallottam RC2-rõl, de ha eddig nem is volt, attól még most lehet és ugyen ez vissza, szóval ez nem mérvadó. Ha gold sztem az lesz igazi támpont.

dr Kotász
Erõs-közepesen gyakori, de nem nagyon gyakori.
Mayday
Altalanossagban mennyire gyakori, hogy van RC2? Most ugy mindent osszevetve a jatekpiacon.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
inkább nov, mint okt. de lehet dec is, azaz kb olyan dec elsõ hetében aranynak kell lennie max. ha jóltom.

Mayday
Tegyuk fel, hogy ugy dont a Vivendi, mostmar menjen ki a jatek a karacsonyi "piacra". Ez mit jelent egy jateknal? Amit karacsonyra szannak az mikor jelenik meg? December? November? Esetleg oktober?

M@TriX
spec mondjuk az Activision mondjuk a Street Legalnál 2 hetet ült rajta és végül kiadta (akkora bugokkal mint 2 ház.). Persze ez Value kategória volt, csak azért mondom, hogy inkább itt "üzleti tologatás" lesz nagyobbrészt sztem. A Valve nem hinném, hogy most észrevehetõ bugot benne hagyott volna, amit 1-2 hét alatt észrevenne a Viv. Nem?

[NST]Cifu
Elvileg a saját QA (Quality Assurance - kb. Minõségbiztosítás) csapata leteszteli a játékot, hogy megfelel-e a kiadó követelményeinek. Ha találnak valami komolyabb hibát, akkor visszaküldik a készítõ csapatnak egy listával, hogy milyen hibákat találtak, és hogy mit kéne még csinálni vele. Ha ezt megcsinálták a fejlesztõk, akkor egy újabb Release Canditate verziót küldenek (RC2). És így megy addig, amíg a kiadó aranylemezre érettnek nem tartja a játékot. Van azonban még egy befolyásoló tényezõ, mégpedig az üzleti megfontolás, vagyis hogy mikor éri meg piacra dobni a játékot igazán. Egy HL2 szintû játéknál nem valószinû, hogy ez sokat jelentene, de én nem látok bele a Vivendi Universal fejébe...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

edios
Ha nem hallunk még pár napig semmit Vivendi felõl,akkor örüljetek,mert QRVA jó a gamma,és mindenki azt tolja 1000el! 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Mayday
Es most a Vivendinel nehany arc vegigtolja, es ha bugnelkuli volt, meg elegedettek voltak, akkor mehet? Vagy mit csinal ilyenkor egy kiado a jatekkal, amit megkapott keszen?

[NST]Cifu
A Half-Life elsõ része kerek egy nap alatt lett RC1-bõl aranylemez, de az még az eredeti Sierra volt. Hogy mennyi idõ kell a Vivendinek? A kutya sem tudja. Lehet, hogy még ma bejelentik az aranyra kerülést, de lehet, hogy ráülnek, és két-három hetet is eltrónolnak rajta (azon nagyon csodálkoznék, ha visszaküldenék a Valve-nak, hogy még kalapáljanak rajta valamit...)...

Blekk Síp
Én (is) nagyon remélem, hogy max. 1 hét és játszhatunk vele!
A Vivendi kb. mennyi idõ alatt dönti el, hogy mehet-e az arany? Pl. ezen a hétvégén?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

dr Kotász
De remélem legalább a Stalker elõtt kijön.
dr Kotász
Karácsonnyal se lesz baj, ha jó lesz. Ha szar lesz, a holnappal is baj lesz.
[NST]Cifu
Elvileg igen, sokan emiatt is tartják azt valószinünek, hogy október közepe körül várható a megjelenés. Én jobban örülnék ha mihamarabb kijönne, de ez egyéni szocproblem... 😊

M@TriX
meg nekem is 😊

Blekk Síp
Októberben kezdõdik az új pénzügyi negyedév?
Mert akkor az ideális lenne a Vivendinek a kiadásra.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Ikarus
Köszi!!!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Mayday
Ez mar a celegyenes, emberek 😊

[NST]Cifu
Túl sok hír nincs, a fórumokban fõleg találgatások vannak, hogy az aranybejelentés és a megjelenés mikorra várható, de kb. ennyi...

De azért találtam neked valamit: az RC1 tartalmazza a CS:Source és a HL:Source-ot is, tehát azok is készen vannak (furcsa, hogy a CS:Source bétát még nem lõtték le, sokan úgy gondolták, hogy az RC1 után a bétát felfüggesztik).

Ikarus
még híreket akarok, már alig birok ülni a se*gemen, pedig tuti, hogy még legalább egy hónap 😞

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

[NST]Cifu
Igen.

Davidus
Na elkezdtem a preloadot. Ez most egyben letölt mindent ami eddig kijött?

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Adam5
örülök hogy ennyire tetszik hogy 2hozzá szólásban is megtiszteltél 😄

Davidus
LOL😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Adam5
Én mondjuk megveszem szal akár ha 1héttela megjelenés elött már le lehet tölteni én tuti nem fogom.

Adam5
Ha már a Vivendinél van akko az létezhet hogy kiszivárog valahogy?

grebber
Na akkor takaritani kell a gépen hogy legyen hely neki.

Next PC upgrade: 2022

Adam5
Elsem hiszem!

Mostmá télleg nem kell sok!

Seth
Egy hét múlva remélem már min. 25000 hozzászólás lesz 😊)

PSN ID.: Beegabor

neozed
Holnap, hoolnaap

[NST]Cifu
Úgy tünik lesz. Tegnap ugyanis el lett küldve az RC1 a Vivendinek, tehát mostantól kezdve a Vivenditõl függ, mikor jelenik meg a Half-Life 2...

Krinyo
ki mondta hogy kuponos vagyok?

Skiper
hörgz ! te kuponos !
én is az vok ám

gyuri http://gyur6.uw.hu

Krinyo
Nekünk soha, nekem holnap

Skiper
😄DDDDDDd
mondasz valamit!

Skiper
neKÜNK

Hogy felbasszanak minket, 2004.dec.31 24.00-kor, vagy 2005.01.01. 00.00-kor adják ki. Bebaszva nehéz installálni...

Krinyo
neked vagy nekünk?

Skiper
huh. ezt kurvajól megmondtad.
lesz hl2 idén vagy nem lesz ?