Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
franók mondom, nem is érdekel már a játék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Skiper
ha az "év játéka" címet nem is, de az "évtized elbaszása" címet tuti megkapja...

gyuri http://gyur6.uw.hu

lwb
nem is ez a gáz, de ha átcsúszik jövõ évre, akkor valszeg ugrik a Game of the Year-ség. jövõre jön a STALKER, a FEAR és talán az Unreal 3 is + még amirõl fogalmunk sincs és simán befigyelhet akkora grafikával/fizikával/játékmenettel, hogy elhomályosíthatja a HL2-t. szóval minden napnyi -valjuk be: most már teljesen felesleges- késéssel rosszul jár a valve és a vivendi is.

ReTeK
óó ez szomorú pedig reméltem hogy közeleg a kiadás napja mert a steam könyvtáram már majd 4 giga

Adam5
árulók! 😄

RelakSfromhome
Szerinted nekem nem? Csak aztán valamiért megfáradt a cd-n lévõ adathordozó anyag 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Skiper
én nem vettem meg,
nekem az opposing force és a hl másolva volt meg.

RelakSfromhome
Én több évvel a kiadás után vettem meg a HL Generations-t 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dichter
Ez azért erõs 😊 6 hónap múlva ugyanígy megvennék az emberek, más kérdés, hogy úgysem fogják 6 hónapig elhalasztani.

edios
Minden egyes elhalasztott nap után kevesebb bevéltelre számíthatnak.. 6hónap múlva már nem fogja megvenni senki sem..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Skiper

M@TriX
hát ja, játszák a nagyfejût.
Addig húzzák míg a végén szart se ér az egész...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
bocsi, de :

Bazzmeeeg, ráadásul hihetõnek is látszik a hír... ÁÁÁÁÁÁ

na majd kiderül....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
A 2001-es Valve-Sierra (ma Vivendi) szerzõdés értelmében a Vivendinek az RC1-tõl (illetve az elfogadott RC-tõl számítva) 6 hónapon belül kell a piacra dobnia a HL2-õt. A fejlesztõ a kiadó cég között úgytünik eléggé keményen megy a harc, a Vivendinek nem tetszik, hogy a Valve mindenféle megjelenési dátumokkal dobálódzik, miközben igyekszik rábírni a Vivendit, hogy a rendelkezésre álló 6 hónap elején (kvázi azonnal) dobja a piacra a HL2-õt.
A Vivendi tehát "fogságban" tarthatja a HL2-õt 6 hónapig, és õ döntheti el, hogy mikor jelenjen meg a játék. A Valve a szerzõdések értelmében csak akkor kezdheti meg a HL2 STEAM-es árusítását, amikor a hivatalos megjelenés is lesz. A Vivendinek viszont bekeményíthet, mint tette azt az Interplay két játékával, a Fallout: Brotherhood of Steel-el és a Dark Alliance II.-vel. Tavaly októberben a két játékot az ünnepi szezonra (holydays) jelentette be az Interplay, a Vivendi viszont másképpen döntött (a hírek szerint fõleg azért, mivel az Interplay "önkényesen" jelentette be a megjelenést), és csak idén januárban jelent meg e két játék.

Most elképzelhetõ, hogy itt is ez lesz...

(persze tudni kell, hogy a Vivendinek is kell a pénz, tehát nem valószinû, hogy túl sokáig fogják húzni, de az elmúlt egy hétben napvilágra kerültek szerint lehet, hogy most csak meg akarják mutatni, hogy mégis ki az úr a házban....)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Blekk Síp
Mii?? Vki elmondaná bõvebben...?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

janos666
Úgy érti hogy beküldenek 20000-et, ebbõl te kitörölsz 10000-et és bennmarad 10000, de elszámolta magát és nem 30000-20000-re írta, vagyis hogy mire 30000-szer lenyomják a Mehet!-et lessz 20000 hozzászólás. De ez azért erõs túlzás. A törléseket én is jogosnak találom mikor tudom mi volt ott, de mikor pl látom a maradványait hogy itt dumáltak valami érdekes hülyeségrõl, sajnálom hogy nem tudom meg mi volt az mert kitörölték.
toMpEr
ja megse, kint a valos szamot irja ki 😊
nekem nem elerheto a statisztika, es nem volt turelmem megszamolni 😊
Lesz vajon Magyarországon Half-Life2 Special Edition?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

[NST]Cifu
Miután most járunk 13984 db hozzászólásnál, vagyis izé... most már a 13985-nél, biztos így van...

Ugy a #20000 korul elerheti a topic a 10000 hozzaszolast 😄
Skiper
berúgtam. jó a Kispál!

JohnnySmith
Ja és kinjában Warhammerezik

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Cifu megint felkelt és mi az elsõ dolga törölget a fórumban

M@TriX
ha 10 alatt lesz akkor feláldozom a zsetont a kötelezõ oltáron 😊
de ha felette akkor inkább még kivárok...

Omlás
Én úgy tudom hogy a Valami Speciális kiadás lessz az ami 80 docsi szal az hozzánk lehet nem is jut el 😞! De lessz sima HL2 is ami csak a játék extra cuccok nélkül és az szerintem elérhetõ áron lessz ! Nem is érdekel csak jöjjön már leszarom az árááát 😊))) jáccaniiiii akarooook vele!!!!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

M@TriX
nem ok. csak parázok... 😊

Adam5
igen, úgy tudom, épp azért mondom
te mondtad hogy "nekem elég lesz a sima multis verzsön"
ebbõl arra következtettem hogy a 9900-est veszed meg én meg erre "meg a cs:source" mivel az is benne van. vagy vmit rosszul értettem?

M@TriX
? a 9900-asban benne van a CS:S nem?

Adam5
meg a cs:source

M@TriX
jah, hogy a 80$ a DVD-s oki, sorry 😊

de azért szerintem a 20-as sem sok, mondjuk 15e ért lehet megvenni is meglehetne. Ha ennyi extrát adnak hozzá, mondjuk nekem elég lesz a sima multis verzsön...

[NST]Cifu
Te a sima HL2-rõl szóltál (az kerül 10k-ba a CDGalaxisba), mi meg a Collectors Edition-ról beszéltünk, az van DVD-n, ahoz jár póló és könyv, stb...

M@TriX
mennyire? 😊

mert olvasgattam, de nemtom mire gondolsz, sorry

toMpEr
...olvass vissza

M@TriX
Én is annyira számoltam, de a CD Galaxis 10et mond

M@TriX
HL2 meg CS:S elég jó, várni akartam pár hónapot addig "másolt" HL2-es egyjátékos részért végigvinni, de elég jó az ár nem?

[NST]Cifu
EBgames - és egy rossz hír: nem egész 80$, ami alapján nálunk lesz kb. 20 rugó (és fogadni mernék, hogy itt sem kerül elõ a póló, a Doom3-hoz is igérték, aztán hogy-hogynem, mégse kaptam...).

M@TriX
nem is annyira drága, többnek vártam...

[NST]Cifu
Ezt olvastam én is, csak még nincs megerõsítés, és az ilyenekkel már befürödtem párszor. 😊

Ja, a HL2.com-on érdekes 'játék' található, kb. mint a 10-15 évvel ezelött olyan népszerû 'lapozgató' szerepjátékkönyvek: ITT.

Adam5
poló király 😄

Adam5
ez hol?

Krinyo
extra pakk:Half Life 2 DVD-n, Counter Strike: Source, Half-Life: Source, limitált mennyiségû póló, HL2 könyv - információk a játék hátterérõl, egy több, mint 100 artwork.

Krinyo
és csomagolnak hozzá gordont?

http://thenamelessphoto.com/

JohnnySmith
looool

NST Wolund

Adam5
Vmi már lehet mert acdgalaxisban már elõlehet rendelni 9990-ért azt írja hogy november

Skiper