Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gyuri http://gyur6.uw.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Addig húzzák míg a végén szart se ér az egész...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bazzmeeeg, ráadásul hihetõnek is látszik a hír... ÁÁÁÁÁÁ
na majd kiderül....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Vivendi tehát "fogságban" tarthatja a HL2-õt 6 hónapig, és õ döntheti el, hogy mikor jelenjen meg a játék. A Valve a szerzõdések értelmében csak akkor kezdheti meg a HL2 STEAM-es árusítását, amikor a hivatalos megjelenés is lesz. A Vivendinek viszont bekeményíthet, mint tette azt az Interplay két játékával, a Fallout: Brotherhood of Steel-el és a Dark Alliance II.-vel. Tavaly októberben a két játékot az ünnepi szezonra (holydays) jelentette be az Interplay, a Vivendi viszont másképpen döntött (a hírek szerint fõleg azért, mivel az Interplay "önkényesen" jelentette be a megjelenést), és csak idén januárban jelent meg e két játék.
Most elképzelhetõ, hogy itt is ez lesz...
(persze tudni kell, hogy a Vivendinek is kell a pénz, tehát nem valószinû, hogy túl sokáig fogják húzni, de az elmúlt egy hétben napvilágra kerültek szerint lehet, hogy most csak meg akarják mutatni, hogy mégis ki az úr a házban....)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A törléseket én is jogosnak találom mikor tudom mi volt ott, de mikor pl látom a maradványait hogy itt dumáltak valami érdekes hülyeségrõl, sajnálom hogy nem tudom meg mi volt az mert kitörölték.Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
de ha felette akkor inkább még kivárok...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
te mondtad hogy "nekem elég lesz a sima multis verzsön"
ebbõl arra következtettem hogy a 9900-est veszed meg én meg erre "meg a cs:source" mivel az is benne van. vagy vmit rosszul értettem?
de azért szerintem a 20-as sem sok, mondjuk 15e ért lehet megvenni is meglehetne. Ha ennyi extrát adnak hozzá, mondjuk nekem elég lesz a sima multis verzsön...
mert olvasgattam, de nemtom mire gondolsz, sorry
Ja, a HL2.com-on érdekes 'játék' található, kb. mint a 10-15 évvel ezelött olyan népszerû 'lapozgató' szerepjátékkönyvek: ITT.