Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mostani css béta tartalmazza a hl1-et és a cs1-et is. azt tudom, hogy a cs1 legújabb változatát.
gyuri http://gyur6.uw.hu
lehet tudni valahonnan hogy hol tart a letöltésben?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nem tom ti hogy vagytok vele de én már nagyon várom ezt a játékot már nagyon jó lenne ha irthatnék vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HALF-LIFE 2 RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hell Is Burnin\'
Törölt felhasználó
Azzal is kevesebb lesz nem? 😊
az engine csak nehany mb amugy 😊
Törölt felhasználó
Valóban, de az engine csak egyszer lesz benne a teljesben, amit hozzá kell csapni a CS-bétához, hogy fusson. Azt vond le a 900megából és már nem is olyan sok.
Az 576 sem tud semmivel sem többet, mint az EBGames és a többi terjesztõ, csak valószinüleg odaszóltak nekik a Vivendi, hogy novemberre várhatjátok a HL2-õt (az EBGames és társai már jóideje November 1.-et írnak). Ennyi.
A rakétákat én is figyelem... 😊))
A rakétákat én is figyelem... 😊))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hmmm... Az 576 hamarabb tud rola, mint barki mas az internetem, meg a vilagon?
Nem emlekszem, hogy Gabe-ek lottek volna mar fel raketat...
Nem emlekszem, hogy Gabe-ek lottek volna mar fel raketat...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
-Kijött a HL2 preload 4. felvonása, amely a CS:Source fõbb elemeit tartalmazza. Érdekes lesz, ha a CS:S is benne szerepel a HL2 3.5 giga teljes méretébe, fõleg az alapján, hogy a CS:Source Béta már most majdnem 900 mega...
-Az Amerikai PCGamer Decemberi számában (ami kissé furcsa módon a jövõ héten jön ki - úgytünik ott nem a gergely naptárat használják...) lesz megtalálható az elsõ HL2 leírás, meg olyan roppant hasznos dolgok, mint "12 dolog amit tudnod kell ahoz, hogy futtasd a HL2-õt a gépeden"... 😊

-Az Amerikai PCGamer Decemberi számában (ami kissé furcsa módon a jövõ héten jön ki - úgytünik ott nem a gergely naptárat használják...) lesz megtalálható az elsõ HL2 leírás, meg olyan roppant hasznos dolgok, mint "12 dolog amit tudnod kell ahoz, hogy futtasd a HL2-õt a gépeden"... 😊

Könnyen lehet, hogy ezt tényleg megveszem. Aztán meg bukom sorra a zh-kat...
Ja de semmi más extra nem volt.
"novemberben (napra pontos dátumot a hét második felében tudunk mondani) végre tényleg megjelenik a Half-Life 2."
Elõrendelés: http://www.576.hu/?action=preorder&melyik=73
Elõrendelés: http://www.576.hu/?action=preorder&melyik=73
Palit bannernek!
Mér?
Pl. asszem a HL-ben volt elõször gyógyító meg "páncél-feltöltõ" konzol a falon 😊
Szal az biztos marad,az idióta csomagok meg "kiejtett" EÜ-s készletek helyett 😄
Pl. asszem a HL-ben volt elõször gyógyító meg "páncél-feltöltõ" konzol a falon 😊
Szal az biztos marad,az idióta csomagok meg "kiejtett" EÜ-s készletek helyett 😄
hát de az csak csicsa...semmi szükség rá.
Ha a játék qrvajó lesz hidd el hogy nem fogom hiányolni
Ha a játék qrvajó lesz hidd el hogy nem fogom hiányolni

Én oylasmit szeretnék hogy gombok karok használata multyplayerben is , ez az egy dolog volt ami a doom3-ban tetszett hogy a konzolok a falon qrva jól néztek ki meg a használatuk is.
remélem csinál majd valaki egy olyan mapot hl2höz amilyen az e3as tesztmap volt.
Ahol csak építgetni kellett
Ahol csak építgetni kellett

Hmmm. Nem akartok inkább dátumokkal meg álhírekkel dobálózni, azok mindíg összezavarnak, de felkavarnak.
Ez így igaz, a játék 8999 pénzbe kerül, de CSAK elõrendelés esetén, a "normál" boli ár 9999 jó magyar forint lesz.
én is annyira számította, de örülök neki, kevés játékot veszek meg, de ez 99%, hogy megveszem, persze elsõsorban a CS miatt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha ez igaz, akkor tényleg jó hír, különösen azon lepõdöm meg, hogy a játék "alapára" 10,000 Ft ezek szerint, mivel én 50$-os árat feltételeztem, ami itthon általában 13-15,000 Ft.
Viszont november kurta messze van, és én abban reménykedtem, hogy még Októberben kijön (viszont ez alkalommal nem a Valve-t, hanem a Vivendit kell szidalmazni...).
Viszont november kurta messze van, és én abban reménykedtem, hogy még Októberben kijön (viszont ez alkalommal nem a Valve-t, hanem a Vivendit kell szidalmazni...).
Két NAGYON jó hírünk van: az elsõ az, hogy novemberben (napra pontos dátumot a hét második felében tudunk mondani) végre tényleg megjelenik a Half-Life 2. A második: úgy gondoltuk, hogy az elõrendelõinket alaposan megjutalmazzuk a HL2 kapcsán: aki most leadja a rendelését, kemény 1000 forint kedvezményt kap a játékra (ez CSAK NÁLUNK él, sehol máshol nem találod meg ilyen olcsón a játékot), azaz a szuperkezdvezményes, 8999 forintos áron szerezheti be a Half-Life 2-t. Nyomás elõrendelni.. www.576.hu Remélem igy is lesz és nem reklám szöveg 

Fight Club
Most látom, hogy te 75-80 között vagy, akkor miért is várod a Half-Life 2 folytatását? 

De az legalább megjelenne a mi életünk folyamán, ellentétben a DNF-el. 😉
remélem a halflife 2 nek már nem lesz folytatása, mert amire az megjelenne, már az unokákkal kéne foglalkozni :Ö)
*hihi ** *
hat enis tavaly ilyenkor ugy bevoltam zsongva de most mar kubaszasottul nem izgat hogy jon vagy nem jon...elbasztak ezt nagyon😞 azert remelem nem lesz akkora bukas mint a doom3..mert szerintem az bukas lett😊 leglaabbsi az en szememben...a tobbit meg leszarom😊
vagymert még tesztelik

http://thenamelessphoto.com/