Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De mostanra rájöttem hogy HTLM-t nem is nagyon lehet a bannerbe tenni, szóval hiábavaló volt.
Elég lenne a többi életbevágó kérdését feltennie!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

-=RelakS=- - janos666 szótár
Hétszegmens kijelzõ: minden egyes számjegyet hét egyenes vonalból, és egy tizedespontból állít elõ. Általában folyadékkristályos órák számlapján, köztéri órákon, és számológépeken figyelhetõek meg.
Hétszegmenskijelzõ: A kijelzõ hét:nap:óra:perc:másodperc szinten jelzi ki, nem pedig nap:óra:perc:másodperc szinten (mint pl. a PlanetHalfLife-on).
HTX: A "Thx" vagyis a "Thanks" SG.hu szlengje.
Egyszerûbben: szart nem értek abból amit írtál, de biztos...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mikor lesz Arany?
Honna tudom már letölteni?
Gordon meg fog halni?
A fû valóban nem lesz teljesen zöld?
A PlanetHalfLife.com nyitólapján ott van egy folyamatos visszaszámlálás, ha valakinek az a fixa ideája, hogy másodperce pontosan tudni akarja, hogy még mennyit kell várni a HL2 megjelenésére/aktiválására. 😊)
/--------\------\
/ \ 2 |
/ -\ \ /
| \ | /
| /\ | /
| / \ | / ----+ ····· ----+ +---- --+-+ +---+ \···/ +----
| / \ |/ ···/· ····· ····| |···· ··|·| |···| ·\·/· |····
\ / \/ / ··/·· ----- +---+ +---+ ··|·| +---+ ··X · +---+
\ / ·/··· ····· |···· |···| ··|·| |···| ·/··· ····|
\--------/ +---- ····· +---- +---+ --+-+ |···| /···· ----+
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mostmár megy
már vagy 4,2% kész van! 😉
football without ultras is nothing
leszedtem a steamet, telepítettem
regeltem magam, aktiváltam a cd-keyt is
és a hl2 pre-loadnál mindig kifagy
micsináljak? reinstall?
football without ultras is nothing
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami a kihordást illeti, a cím vagy elérhetõség legyen rendesen megadva, az alapján fognak úgy is megtalálni.
(BTW elég érdekes, hogy az ékezeteket nem kezeli rendesen egy magyar online bolt rendszere... milyen böngészõvel nézted az oldalt?)
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

)