Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Aha köszönöm a segítséget.
Internet Explorer 6-tal néztem az oldalt.

sazl : c

Random_
Õõ most, hogy mondod nem is olyan fontos! 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

janos666
JA hogy te, tõlem kérsz olyat hogy 7pálcikás kijelzõ? Én csak kivágtam a régebben belinkelt winXP téma hátterébõl és kész, nem én csináltam. Bár át is tudnám rajzolni a karaktereket pálcikákra, nem azon múlna, de nincs nekem ahhoz kedvem és amúgyis jobb ez így!
De mostanra rájöttem hogy HTLM-t nem is nagyon lehet a bannerbe tenni, szóval hiábavaló volt.
RelakS
Ehe, suttyomtéker

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Naná, hogy ne töröld!:o)Miért lenne az off, hogy mondjuk egy Randomize látogató egybõl látná, hogy mikor jelenik meg a játék?
Elég lenne a többi életbevágó kérdését feltennie!
[NST]Cifu
Esetleg töröljem az egészet a #15685-es hozzászólásoddal kezdve? Mert kb. onnantól kezdõdik az off... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakS
Annyi, hogy a visszaszámlálót hétszegmenskijelzõkkel kérem, viszont a srác nem tudta, hogy mi is az. Felhomályosítottuk, sry.

Random_
Az egésznek mi köze a HL2-höz mert ha semmi akkor lehet nyitni errõl egy fórumot és kész.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Valóban magvas hozzászólás volt a részemrõl!De már ott volt a vágólapon az URL.Hátha neked nem hiszik el!:o)
RelakS
az

Még1 példa:
RelakS
7szegmens-re példa:

RelakS
Javítás 0.02:
-=RelakS=- - janos666 szótár

Hétszegmens kijelzõ: minden egyes számjegyet hét egyenes vonalból, és egy tizedespontból állít elõ. Általában folyadékkristályos órák számlapján, köztéri órákon, és számológépeken figyelhetõek meg.

janos666
Kösz. Ezt eddig nem is tudtam. (hogy az elsõ karakter a hetek számát jelöli)
[NST]Cifu
Relaks - Janos666 szótár Powered by Cifu v0.01:

Hétszegmenskijelzõ: A kijelzõ hét:nap:óra:perc:másodperc szinten jelzi ki, nem pedig nap:óra:perc:másodperc szinten (mint pl. a PlanetHalfLife-on).
HTX: A "Thx" vagyis a "Thanks" SG.hu szlengje.

janos666
Mi is az a "Hétszegmenskijelzõ? Meg én az ilyen HTX-ekhez sem értek.
Egyszerûbben: szart nem értek abból amit írtál, de biztos...
RelakS
Hétszegmenskijelzõvel! HTX

janos666
Nem, a fû most elõlre ki lessz szárítva és rabszolgaszörnyeknem már csak sodorni kell. És ha igaz még ennyi idõ (ha már megcsináltam)
és a lovakat lelövik ugye?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Random_
Sziasztok mikor jelenik meg a HL2?
Mikor lesz Arany?
Honna tudom már letölteni?
Gordon meg fog halni?
A fû valóban nem lesz teljesen zöld?

[NST]Cifu
A hiba az ön készülékében van...

janos666
Nekem ez az oldal be sem jön.
[NST]Cifu
Csak tudnám mit szenvedtek ennyit. 😊))
A PlanetHalfLife.com nyitólapján ott van egy folyamatos visszaszámlálás, ha valakinek az a fixa ideája, hogy másodperce pontosan tudni akarja, hogy még mennyit kell várni a HL2 megjelenésére/aktiválására. 😊)

janos666
Tudom, épp most próbálom átalakítani. De a banner alá kéne betenni.
RelakS
Lentebb volt egy kép, ami minden frissítéskor az aktuális hátralevõ idõt mutatta, be kell rakatni.

janos666
NEm ügyeskednétek inkább be a banner egy másodperces visszaszámlálót?
RelakS

/--------\------\
 /          \   2 |
/   -\       \    /
|     \      |   /
|     /\     |  /
|    /  \    | /     ----+   ·····   ----+   +----   --+-+   +---+   \···/   +----
|   /    \   |/      ···/·   ·····   ····|   |····   ··|·|   |···|   ·\·/·   |····
\  /      \/ /       ··/··   -----   +---+   +---+   ··|·|   +---+   ··X ·   +---+
 \          /        ·/···   ·····   |····   |···|   ··|·|   |···|   ·/···   ····|
  \--------/         +----   ·····   +----   +---+   --+-+   |···|   /····   ----+

IMYke2.0.0.0
Görög Zita? Pfff... Néma Levente 😊))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kár hogy Gordon soha nem szólal meg ezért aztán lehetne akár a Görög Zita is.
jah, köszi
mostmár megy
már vagy 4,2% kész van! 😉

football without ultras is nothing

Nem fagy az, csak varni kene egy kicsit amig lefoglal ugy 4GB-nyi helyet.

hali
leszedtem a steamet, telepítettem
regeltem magam, aktiváltam a cd-keyt is
és a hl2 pre-loadnál mindig kifagy
micsináljak? reinstall?

football without ultras is nothing

De ott biztos lesz HL2 logo is az installerben, nem csak Steam 😊

toMpEr
dobozos verzio cd-jen lesz egy steam kliens hl2 cache-el ergo ugyanaz,mintha leszedned steamrol es kiirnad cd-re

[NST]Cifu
Bocsika, csak ki akartam bõvíteni, hogy kerekebb legyen... 😊

IMYke2.0.0.0
Wazze, eltûntetted ezt a hozzászólást... Pedig erre írtam az enyémet! 😊)))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Valószinüleg a dobozos alap verzió "lokalizált", tehát a kézikönyvet az adott országban csapják bele a dobozba. A Collector's Edition esete azonban más tészta, azt valószinüleg csak a fõbb nyelvterületekre (német, francia, spanyol, stb.) lokalizálják (elég arra gondolni, hogy az "Így készült a HL2" könyvet is le kellene fordítani, mert az elég hülyén venné ki magát, hogy a játék kézikönyve magyar, a másik könyv meg eredeti angol...).

Ami a kihordást illeti, a cím vagy elérhetõség legyen rendesen megadva, az alapján fognak úgy is megtalálni.
(BTW elég érdekes, hogy az ékezeteket nem kezeli rendesen egy magyar online bolt rendszere... milyen böngészõvel nézted az oldalt?)

Davidus
Vagy Vágó István

V9ykn8_TZL0

Davidus
Stohl Buci lehetne Gordon Freeman.

V9ykn8_TZL0

janos666
De örülnék az ötletnek ha itt is lenne háziszinkron mint ahogy a DOOM3-at is elkezték csak mire lecsengett félbehagyták.
IMYke2.0.0.0
Azt gondolod, hogy a HalfLife 2-õt MAGYAR nyelven ki fogják adni? (értsD: szinkron + szöveg) ... kétlem.

1-2 nap... (4,x G😎

LoCk
Mennyi idõ alatt jön le a Steam-rol a game egy 512-es kapcsolaton?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Köszie a segítséget!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Krinyo
mégis jobb ha minden megvan "fizikailag"

OliApa

dobozos sima = bronz a Steamen a jatekok teren. elvileg ezt lehet frissiteni. CE-t nem lehet goldra.

Krinyo
a dobozos verziót steames silverre?

Davidus
De többen vannak akik nforce-on😛

V9ykn8_TZL0

toMpEr
hat ha upgradeled silver-re akkor igen