Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Nem ártana elárulni a végigjátszást mert szeretnék izgulni a gémen! A lényege ennyi.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

M@TriX
a Steam leszedte neked, jófej nem? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

janos666
Jahát igen, de ha csak annyit mondok nézd meg (ottvan kinek válasz, nem kimondottan neked mondtam elõször) nem nézi.
Random_
Az a preload mi más lenne tán valami film?
Gondolkozz! Az alfa egy lopott példány hogy a fenébe lenne az Steam-en? Nem kell neked kézzel leszedned a perloadot magát leszedi háttérben. Nekem soha nam volt steam-em mégis tudom. Kicsit olvass utánna a dolgoknak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ugymond, elõre lelövöd a pojént...
nem nézem meg, kibirom ezt a két hetet....

football without ultras is nothing

janos666
Azt mit is jelent (szpojler)? Komolyan beszéltem, nézd meg!
<#ejnye1>no spoiler

takraj
Mind1..... a hl2 preload ugye 4 fájlt tölt le?

half-life 2 content.gcf
source materials.gcf
source models.gcf
source sounds.gcf

??????
Mosthát én azt nem értem, hogy ezek HOGYAN KERÜLTEK FEL A GÉPEMRE!!!!!!!!!?????????????
Az alfa ugye nem hoz ilyeneket létre a steam-ben?

Összesen 3,23 GB!!!!!
Ugye ez nem a preload????? Mert akkor nem tudom, hogy hogyan került fel a gépemre, amikor nem is töltöttem semmit.......?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

janos666
Ajánlom a d1_town_0x és d3_c17_xx pályákat, azok többnyire már elég jól megvannak. Fõleg a town-ok, azok mondhatni kész voltak, nem is bugosak, megvan minden textúra. A d3_c17_09 nagyon szopatós, nézd meg, lecsalogat a pincébe, aztán...
Hát, én ebben nem lennék olyan biztos, mert a Morrowindben is pl.: qrva lassan frissül a víz animációs fázisa... Úgy meg tré...

Bár a VST-ben mintha már rendesen frisült volna...

Random_
Ezzel nincs is semmi gond azért alfa.

takraj
Az alpha-ban mely pályák játszhatóak? Nekem mindnél egy csomó error volt és enyhén szolva játszhatatlan... meghát nem volt víz se....csak valami fehér trutyi helyette......... 😞

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

toMpEr
...ennyire raersz?

janos666
Ezt most csináltam az alphaban, azon a képen volt füst amit újként linkeltek be és leszólták hogy alapha, én meg mondtam hogy nem alpha, majd egyszer kicsomagolom és megnézem...
Ikarus
Miért, ezen a képen hol a füst?
Vagy most teljesen képzavarban vagyok?

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

rezsofiz
Persze, gyorsabban fog frissülni. Elég gáz lenne ha ugyanolyan lenne a frissülési értéke mint a CSS-ben. 😊

sazl : c

Télleg, a víze képe gyorsabban fog frissülni, mint a CS:S-ben? Ott azért elég darabos volt a hullámzás...

janos666
Na, régen belinkeltek errõl egy ÚJ-nak nevezett képet mire páran okoskodtak hogy ez az alpha... Akkor mondtam hogy abban nincs füst.
M@TriX
persze, hogy offline verzió lesz abban biztos vagyok, azaz a játékkal lehet játszani, csak online nem. Így szándékszom beszerezni a HL1S-ot 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
addig kihúzod a dugót...

M@TriX
az igaz, akárkinek odaadni.... rizikós...

[NST]Cifu
Miután az accountokkal kapcsolatos visszaélési lehetõségekrõl volt szó, és nem a warezról...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Random_
Na ja csak kérdés mekkora nyûglõdés lesz minden patch esetében.
Nagyon szkeptikus vagyok ezzel a netes aktiválással, de a poding próbája az evés. Szóval lesz ami lesz, de már számolom a lóvém az elõrendelésre. Mindenképpen megveszem csak kérdés mikor lesz pénzem rá.

egyetemen
Meg ha igy is lenne, kiszedik. Kb 1000 ilyen program volt mar.
Aham, s hol tanultatok ilyesmit?

Azt hagyod ki a kepletbol, hogy a warez valtozatot nem kell aktivalni majd. Minek, hisz a mar aktivalt allapotot rogzitik es terjesztik.
Random_
Józan paraszti ész meg szomorú tapasztalatok és egy kevés tanult dolog. 😊

Random_
Nekem megvan az eredeti Battlefield és mégis használok cracket mert így legalább nem kéri a cd-t és nem kell berakosgatni állandóan. 😊)

Amúgy ti tanultaok is valahol a kódolásról, vagy csak józan paraszti észre hivatkoztok? Nem flém, csak kiváncsiskodás...

Random_
Na persze, de pont te írtad, hogy egymástól függeltenül fel lehet tenni két gépere ugyanazt a gamét? Ezért ha mindkét gépen bejelentkeznek vagy csak a HL2 magát felkémkedi azonnal bukta. Magyarul ha odaadom havernak, hogy nesze tedd fel itt az acc-om installhoz és õ elkezd játszani meg én is majd egyszerre csekkolnak minket akkor sanyi. Mert észreveszi, hogy két gépen fut egyszerre ugyanaz a CD kulcs. Szóval szerintem nem csak telepítéskor kell aggódni az azonos acc-al játszóknak.
Ha ez nem így lenne akkor nagy butaság lenne kb. akkora mint a Win98 esetében amikor jelszóbeírás nélkül is belépett a gép.

Ja és megjegyzem szerintem nem kötelezõ ugye játszani ahhoz, hogy ellenõrizzenek lehet technikailag olyan is, hogy Steam nélkül ellenõrizzék mi van a gépeden. Pl. megnézik a cd key-t a regben és ha két egyformát találnak akkor letiltják.

Persze ne fessük az ördögöt a falra mert ezek csak spekulációk. Viszont fel kell készülni a legrosszabbra.

[NST]Cifu
#16303...

Bulletproof ftp kliens is ilyesmivel probalkozott. Netes update check urugyen megvizsgalta a kalozkodast is, es letiltotta magat, ha susmus volt.. Es eleg ritkan, hogy ne deruljon ki hamar. Vagy egy nap kellett a toreshez. Szerencsere nagyon egyszeru megtalalni a kodban, hol akar netre kodorogni. Eljen a TCP/IPv4 es a socket szabvany 😊

De ugye ugyis nosteam.. Nem kell telepitened ne felj.
M@TriX
ez egy egyszerû és logikus szûrés. 😊
de ha valaki offline gépekre is felrakja akik csak gémelni akarnak az alapjátékkal?

[NST]Cifu
Egy account - Egy CD-kulcs. Ebbõl látható, hogy ugyanaz a game nem lehet online kétszer, hiszen ha egy account éppen használva van valaki által, akkor más már nem tud bejelentkezni ugyanazzal.

Ez is igaz.

"vessetek a mókusok közé" :)

Random_
Itt arra gondoltam, hogy a játék nem is fog menni netes kapcsolat nélkül valami kifogás miatt erre írtam például az update-t. A lényeg, hogy a Valve maga is tudja, hogy az a legjobb ha folyamatosan tudná ellenõrizni a játékokat ezért valami buta kifogást ki fog találni, hogy felmenj a netre és akkor azonnal ellenõriz. Na most ha ugye több helyen fenn van ugyanaz a game akkor elég ha egy ellenõrzésnél ütközés van azonnal tilt. Én ezt tenném ha valve lennék és szereném a játékomat védeni. Persze ez nem csak update lehet hanem egy weblap ami volt már pl a DOOM3-ban ahova csak elment az ember ha már játékban odaért.

Sajnos nem tetszik a Steam és ameddig lehet húzom a telepítést mert nem látom semmi értelmét mivel csak offline játszok, de sajnos elkerülhetetlen úgy látszik a telepítése. Én ha veszek is rendes gamét azért örülnék neki ha lenne crack mert nem akarok steam-ezni elég progi vana gépemen és a fene tudja milyen infókat szed le a program.

[NST]Cifu
Szerintem ki lehet játszani majd valami hamis infóval a játék tepelítõt mintha neten aktiváltál volna.

Figyelembe véve, hogy létezik ugye NoSteam is, valószinûleg valahogy meg fogják oldani. Szerintem a Valve-nál arra hajtanak, hogy az idõtényezõt minél jobba kitolják, tehát minél nehezebb lehessen feltörni valahogy a játékot. Ha hetekig, esetleg hónapokig húzódik a rendes törés, akkor valószinüleg jópár delikvens inkább meg fogja venni, minthogy tovább várjon. A HL2 pedig elég nagy név még a meglehetõsen viharos elõélete ellenére, hogy erre nyugodtan építhetnek.

A dolog másik oldala, hogy játék közben próbálkozik-e ellenõrzéssel a program. Pl. kiír valami ürügyet pl update vagy bármi, hogy csatlakozz a netre és azonnal csekkol pedig lehet, hogy nincs semmi update...

Miután a Steam-et használja, igen egyszerû lesz a felállás: ha fut a Steam, akkor mindig szépen ellenõrizni fogja, van-e update, ha nem futn akkor nem...

Random_
Szerintem ki lehet játszani majd valami hamis infóval a játék tepelítõt mintha neten aktiváltál volna.

A dolog másik oldala, hogy játék közben próbálkozik-e ellenõrzéssel a program. Pl. kiír valami ürügyet pl update vagy bármi, hogy csatlakozz a netre és azonnal csekkol pedig lehet, hogy nincs semmi update. Szóval kíváncsi leszek a tûzfalam jelez-e valamit install után. Volt egy két játék amirõl soha nem tudtam volna meg tûzfal nélkül, hogy próbál neten kommunikálni még offline game esetében is.

rezsofiz
Jaja, ezen én is gondolkodtam, ez így van.

[NST]Cifu
Kihagyod a képletbõl az offline lehetõséget. Az tény, hogy egyszerre nem lehet azonos account két gépen online, de azt elvileg megteheted, hogy ugyanazzal az accountal (és CD-kulcsal) felrakd egymás után több gépre is, amelyek aztán offline tökéletesen fognak menni. Tehát csak az a lényeg, hogy a feltelepítéskor más éppen ne legyen online ezzel az accountal.

Ez ugyan tényleg némileg nehezíti a warezt, de önmagában nem jelent védelmet, hiszen (elvileg) megtehetném, hogy odaadom az account infómat a haverjaimnak, akik aktiválhatják majd a játékot, és utána offline tudnak játszani vele. Persze ebben ott a visszáság, hogy mennyire megbízható embereknek adod ki az acoountodat.

rezsofiz
<#vigyor><#vigyor>

[NST]Cifu
Igen összetett, és bonyolult eljárás: megveszi a boltban vagy a STEAM-en keresztül. <#idiota>

tényleg!

Persze hogy felteheted de csak egy gépen futtathatod. A STEAM nem engedi egyidõben két helyen (2szer)ugyanazt az accountot.

"vessetek a mókusok közé" :)

hamar elröppen az nyugi

takraj
...............:: Hálf-Lájf négyzet ::.... kell ez nekem? ...... hát persze! 😄 tejjen má' le az a két hate!!!!!

artschi
még 2 hét...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

rezsofiz
lol

toMpEr
ha a fooldalon latod akkor nem fake, ha a forumba irjak, akkor igen.