Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gondolkozz! Az alfa egy lopott példány hogy a fenébe lenne az Steam-en? Nem kell neked kézzel leszedned a perloadot magát leszedi háttérben. Nekem soha nam volt steam-em mégis tudom. Kicsit olvass utánna a dolgoknak.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
nem nézem meg, kibirom ezt a két hetet....
football without ultras is nothing
half-life 2 content.gcf
source materials.gcf
source models.gcf
source sounds.gcf
??????
Mosthát én azt nem értem, hogy ezek HOGYAN KERÜLTEK FEL A GÉPEMRE!!!!!!!!!?????????????
Az alfa ugye nem hoz ilyeneket létre a steam-ben?
Összesen 3,23 GB!!!!!
Ugye ez nem a preload????? Mert akkor nem tudom, hogy hogyan került fel a gépemre, amikor nem is töltöttem semmit.......?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Bár a VST-ben mintha már rendesen frisült volna...
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Vagy most teljesen képzavarban vagyok?
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
sazl : c

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nagyon szkeptikus vagyok ezzel a netes aktiválással, de a poding próbája az evés. Szóval lesz ami lesz, de már számolom a lóvém az elõrendelésre. Mindenképpen megveszem csak kérdés mikor lesz pénzem rá.
Ha ez nem így lenne akkor nagy butaság lenne kb. akkora mint a Win98 esetében amikor jelszóbeírás nélkül is belépett a gép.
Ja és megjegyzem szerintem nem kötelezõ ugye játszani ahhoz, hogy ellenõrizzenek lehet technikailag olyan is, hogy Steam nélkül ellenõrizzék mi van a gépeden. Pl. megnézik a cd key-t a regben és ha két egyformát találnak akkor letiltják.
Persze ne fessük az ördögöt a falra mert ezek csak spekulációk. Viszont fel kell készülni a legrosszabbra.
De ugye ugyis nosteam.. Nem kell telepitened ne felj.
de ha valaki offline gépekre is felrakja akik csak gémelni akarnak az alapjátékkal?
"vessetek a mókusok közé" :)
Sajnos nem tetszik a Steam és ameddig lehet húzom a telepítést mert nem látom semmi értelmét mivel csak offline játszok, de sajnos elkerülhetetlen úgy látszik a telepítése. Én ha veszek is rendes gamét azért örülnék neki ha lenne crack mert nem akarok steam-ezni elég progi vana gépemen és a fene tudja milyen infókat szed le a program.
Figyelembe véve, hogy létezik ugye NoSteam is, valószinûleg valahogy meg fogják oldani. Szerintem a Valve-nál arra hajtanak, hogy az idõtényezõt minél jobba kitolják, tehát minél nehezebb lehessen feltörni valahogy a játékot. Ha hetekig, esetleg hónapokig húzódik a rendes törés, akkor valószinüleg jópár delikvens inkább meg fogja venni, minthogy tovább várjon. A HL2 pedig elég nagy név még a meglehetõsen viharos elõélete ellenére, hogy erre nyugodtan építhetnek.
A dolog másik oldala, hogy játék közben próbálkozik-e ellenõrzéssel a program. Pl. kiír valami ürügyet pl update vagy bármi, hogy csatlakozz a netre és azonnal csekkol pedig lehet, hogy nincs semmi update...
Miután a Steam-et használja, igen egyszerû lesz a felállás: ha fut a Steam, akkor mindig szépen ellenõrizni fogja, van-e update, ha nem futn akkor nem...
A dolog másik oldala, hogy játék közben próbálkozik-e ellenõrzéssel a program. Pl. kiír valami ürügyet pl update vagy bármi, hogy csatlakozz a netre és azonnal csekkol pedig lehet, hogy nincs semmi update. Szóval kíváncsi leszek a tûzfalam jelez-e valamit install után. Volt egy két játék amirõl soha nem tudtam volna meg tûzfal nélkül, hogy próbál neten kommunikálni még offline game esetében is.
Ez ugyan tényleg némileg nehezíti a warezt, de önmagában nem jelent védelmet, hiszen (elvileg) megtehetném, hogy odaadom az account infómat a haverjaimnak, akik aktiválhatják majd a játékot, és utána offline tudnak játszani vele. Persze ebben ott a visszáság, hogy mennyire megbízható embereknek adod ki az acoountodat.
"vessetek a mókusok közé" :)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!