Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kíváncsi vagy, hogy még mik vannak benne, akkor SteamPowered
sazl : c
Megveszem a sima dobozosat, update silverre, es dobozom is van, meg minden jatekom is.
Nincs ugyan HL2-es nyalokam, meg pluss Gordonom, de majd kibirom valahogy. Pedig ra voltam kattanva a CE-re, vagy a GOLD-ra, de igy nem fog menni.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyre kevesebb értelmét látom a CE-nek...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az alap HL2-höz nem jár kézikönyv, csak egy installálási útmutató kártya. Aztán van ugye a két Prima féle könyv (HL2:Raising the Bar és HL2:Strategy Guide), ebbõl a Raising the Bar lesz az Steam Arany ill. a dobozos CE változatban.
football without ultras is nothing
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
csak az install könytárát ne mentsem le? csak a nagy fileokat?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
jéé milyen torrent link----ezmi?
ha erre gondolsz..
fáradok, sry
irtam....
kül. nehéz lenne aktiválni
ha ujraraktad a wint, akkor ujrarakod a steamet is, és a mappába bebaszod oszt kész...
a steam-el és letöltött cuccokkal mit kezdjek ha aktuális lesz?
Akkor kalkuláljunk. November 16 az ugye kedd. Ez azt jelenti, hogy hétfõn már túl késõ szétosztani a dobozokat <#circling>#circling> , hétvégén a kutya sem dolgozik, tehát legkésõbb jövõ hét elején, közepén ott fog figyelni sok bolt raktáraiban a stuff. Aki azt mondja, hogy már jövõ héten kint lesz az enforszon az tegye fel a kezét <#smile>#smile> Szvsz ha 15-ig nem lesz kint, akkor gáz van.
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
hogy fogtok ti unatkozni, ha egyszer megjelenik...<#nyes>#nyes>
Ezt a gcfscape írta ki:
--------------------------
Error writing D:\proba\background01.bsp (File contains no physical data to write.)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Szerintem azért nem vagyok hülye de még ha az lennék nem hiszem, hogy te lennél az aki ezt objektíven meg tudnád állapítani ezért ne hülyézz le ha megkérhetlek!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.