Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szerintem egy aktivalt valtozatot fognak hekkelni majd. Szerintem...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az érdekes lenne...
Szerintetek?
na ennyi a lényeg
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a lényeget pont nem látom, de hát ez van.
5let: valaki írja le mi áll benne.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
De mostmar bocs az offert 😊
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Nem reklam, de sztem ez egy jo szam most (HL2, NFSU2, MOHPA...)
2.: Preloadolsz a Steam-el (ehez nem kell CD-kulcs, de ha már van (pl. ATi kuponos vagy) akkor érdemes rögtön regisztrálni a kulcsot, mert akkor már rögtön játszhatsz a CS:Source-al), majd 16.-án reggel 9 óra körül újraindítod a Steam-et, az meg letölt pár megát még, és utána már játszhatsz is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Es meg az sem baj, ha M@trix nem hisz nekem, hehe 😊))
Jah, nekem is megfordult a fejemben, mint írtam lentebb engem nem annyira érdekelnek atesztek, úgyis csak magamnak hiszek. Ha nekem tetszik, akkor úgyis tetszik, ha meg nekik tetszik de nekem nem, akkor meg kit érdekel, hogy nekeik tetszik. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy szerintem aki akarja az tudja aktiválni, egy matávos vonal azért szinte biztos hogy van, ahol nincs, akkor meg yGPRS-es mobillal végszükség esetén megoldható...
Net az van csak isdn ezért max aktiválni meg patch-eket letölteni lehet róla.
Mondjuk ez alapban jó nagy kibaszás, hogy mindenkinek aktiválni kell így akinek nincs net elérése az meg sem fogja venni az eredetit mert nem tudja aktiválni...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ha valaki online vásárol és egy havernak megvannak aflieok, akkor neki nem kell leszenvednie... nem? 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
biztos fennt lesz hamarosan valahol...
Balee? Nem?