Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Téged mióta esz itt a fene? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

HuAn82
"Hiányozni" fogsz! <#mf1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Mayday
En is netnelkuli vagyok most meg, de megoldom 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Glpetyus
Úgylegyen!
Ha már így kibasznak a "netnélküliekkel" :C

Mayday
Tuti, hogy nem kell.
Szerintem egy aktivalt valtozatot fognak hekkelni majd. Szerintem...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Glpetyus
<#lama> kérdés= gondolom a tört változatot nem kell majd aktiválni nem?
Az érdekes lenne...
Szerintetek?

Glpetyus
😄
De egy pesszimista vagy

Kandurex
JAj, de jó, jaj e szép, nahát, eheheehe, nagy, nagyon, hát ez az

na ennyi a lényeg

Törölt felhasználó
Napok óta nem tudom elkezdeni a preloadot, mert nincs szabad kapacitásuk... mi lesz akkor, ha megjelenik?? Meg az is hatalmas baromság, hogy csak a rendszervinyóra hajlandó leszedni, amin nekem kb 400 mega helyem van...
Kandurex
"MInden idõk legjobb PC játéka"..Ajjajaj erõsödik a hepaj, no meglátjuk. Bár a D+ nem csalódtam, eleve egy szarnak állítottam be már vagy 2 éve, de ha ez is...grrrr....by by pc games

Ikarus
😞
a lényeget pont nem látom, de hát ez van.

5let: valaki írja le mi áll benne.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Mayday
Hehh, en a game miatt veszem neha meg, es hat az elozo Postal2 szinkronosan megerte a penzet 😊
De mostmar bocs az offert 😊

Glpetyus
Kinagyítva se sokkal jobb :/

Ikarus
Valaki megcsinálhatná, mert itt a melóhelyemen nincs rá lehetõségem, így meg nem tudom elolvasni.

Glpetyus
Igen sajnos 😞
Ezt qrvára bánom mert nekem eredeti kellett volna :/

Adam5
igazad van, én legutobb azt vettem emiben doom3 teszt volt, valszeg ezt is megveszem

Maffya
Tehát mindenképp majd neten keresztül kell regisztrálni?

Mayday
En meg fogom asszem, Bloodrayne van benne teljes game-nek 😊
Nem reklam, de sztem ez egy jo szam most (HL2, NFSU2, MOHPA...)

Glpetyus
Valamit ki lehet belõle venni

Glpetyus
már csak arra leszek kíváncsi, hogy hogy lehet majd archíválni a gamét...szimplán csak felírod egy DVD-re és annyi?

Adam5
lehet megkéne venni a mostani gamestart? 😮

[NST]Cifu
1.: Dobozos játék esetén a Cd-rõl felinstallálod a Steam-et és a preload file-okat (kb. 4 Giga), majd aktiválod a Steam-el és játszol.

2.: Preloadolsz a Steam-el (ehez nem kell CD-kulcs, de ha már van (pl. ATi kuponos vagy) akkor érdemes rögtön regisztrálni a kulcsot, mert akkor már rögtön játszhatsz a CS:Source-al), majd 16.-án reggel 9 óra körül újraindítod a Steam-et, az meg letölt pár megát még, és utána már játszhatsz is.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ja és ami kissé szomorú de: 18-20 óra játékidõ van benne. Számomra ez kevés. Fõleg, hogy a RTW-al már 150 óra felett tartok 😊
Mayday
Nem csak a grafikaja jo neki 😊

Maffya
Lehet hogy láma kérdés de ez most nem ugy lesz hogy fogod és letöltöd a játékot és nyomod hanem elöbb a steamról letöltöd és utána aktiválsz? Hogyvan ez valaki elmondaná?

M@TriX
jó a grafikája 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Glpetyus
😊))))))

...és õt melyik csomaghoz adják? <#nyes>

Na jó, a játékot leszarom ezt hol lehet megvenni?
Glpetyus
Glpetyus
Igen,ezzel én is így vagyok 😊)

Mayday
Engem is lefizethetnenek, es adnek neki 100%-ot is.
Es meg az sem baj, ha M@trix nem hisz nekem, hehe 😊))

M@TriX
na ezt kérdeztem, hogy azon lepõdtél meg, hogy ennyire jó gém, vagy nem hiszel nekik, de akkor az utóbbi.
Jah, nekem is megfordult a fejemben, mint írtam lentebb engem nem annyira érdekelnek atesztek, úgyis csak magamnak hiszek. Ha nekem tetszik, akkor úgyis tetszik, ha meg nekik tetszik de nekem nem, akkor meg kit érdekel, hogy nekeik tetszik. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Glpetyus
Semmi,csak megint lefizették a gémsztárt 😛
<#mf2>

M@TriX
mit nézel, gülüszemû? 😊 mi ilyen meglepõ?

Glpetyus
😊))))

Glpetyus
<#wow2>

M@TriX
nekem is ISDn van. 😊
amúgy szerintem aki akarja az tudja aktiválni, egy matávos vonal azért szinte biztos hogy van, ahol nincs, akkor meg yGPRS-es mobillal végszükség esetén megoldható...

M@TriX
SCANtt!!!!! 😊

Magyar Gamestar: 97%. Minden idõk legjobb játéka. Legenda született.

Ikarus
Végül is jobb lesz új motorral végigvinni.

BaLeeX
Igen minden megoldás érdekel. 😊

Net az van csak isdn ezért max aktiválni meg patch-eket letölteni lehet róla.

Mondjuk ez alapban jó nagy kibaszás, hogy mindenkinek aktiválni kell így akinek nincs net elérése az meg sem fogja venni az eredetit mert nem tudja aktiválni...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

M@TriX
értem, mostmár elolvastam, de az én verzióm is mûködne 😊
ha valaki online vásárol és egy havernak megvannak aflieok, akkor neki nem kell leszenvednie... nem? 😊

[NST]Cifu
Nem. Balee azt írtam, hogy valaki megveszi a dobozosot változatot, õ lemásolja róla a .GCF file-okat, és a saját kulcsával aktiválja a játékot.

M@TriX
szerintem várd meg a HL1:Source-ot én azt teszem majd....

biztos fennt lesz hamarosan valahol...

M@TriX
arra gondolt, ha egy haver leszedte azt a jópár gigát, akkor neki minek leszedni, csak odamásolja a steam alkönyvtárba és csak aktiválnia kell.

Balee? Nem?

[NST]Cifu
LoL... <#nyes>

[NST]Cifu
Igen, de net mindenképpen kell az aktiváláshoz.