Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De az teny, hogy nehany evig folyamatosan vasaroltam ilyen ujsagokat, es le volt irva, hogy a szazalekos ertekeles a cikkiro sajat velemenyet tukrozi!
A vegso donto ugyis minden esetben a "fogyaszto", tehat mi, jatekosok.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De egyes lapok véleményét akkor is a helyén kell kezelni, mert ezek a dolgok sajna tényleg így mûködnek 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
Publication Date/Issue Rating
PC Gamer (UK) / PC Games Addict (AU) Issue #141 (November) 96%
PC Gameplay (NL) Issue #103 (October) 90%
PC Format (UK/SL) Issue #167 (November) 96%
PC Zone (UK) Issue #148 (December) 97%
PC Gamer (US) Issue #130 (December) 98%
GMC (IT) ? 9/10
SCORE (CZ) Issue #129 (October) 97%
PC Games (DE) November 96%
EDGE (UK) Issue #143 (December) 10/10
SPT (DE) Issue #101 (December) 93.5%
PC Action (DE) November 94%
PC Jeux (FR) November 96%
HYPER (AU) Issue #134 (December) 95%
Gamestar (US) Issue #3 (December) 5/5
PC Games (HU) November 98%
Az egyetlen hiteles médium ami maradt nekünk, azok a fórumok 😊
DB
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mindenesete én jobban hiszek majd a saját tapasztalatomnak meg szememnek, mint az újságok pontjainak.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
(emlékeztek talán, Doom 3: 94%....)
DB
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gondolom attól félnek, hogy valaki feltöri idõ elõtt és terjeszteni kezdi?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
de mondjuk mi van ha a Steam nem engedi addig az aktivációt, akkor nem sokat érnek az emberek a CDkkel...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Lehet, hogy hetvegen mar sok-sok helyen aktiv lesz?
Ilyen szinten vegulis az angolt vagom, csak akkor elso felindulasomban nem is vettem eszre, bocsanat 😊
HWSW
Mayday: A MOD-ok többségét már elkezdték csinálni, ami annyit tesz, hogy megvannak a fegyver/karakter/objectum modellek (legalábbis egy részük), amelyeket át kell még konvertálni, textúrázni, animálni, stb. Aztán még a pályákat, hangokat kell összehozni, scriptelni a játékmenetet és a többi. Egyes MOD-ok már jóideje élnek HL1 motor alatt, "csak" átportolják õket, kibõvítve persze a Source-nak megfelelõen. És természetesen az is igaz, hogy a Mod-ok egy része sose készül el különféle okok miatt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
unrelease, alpha, stb...
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ezek mar KESZ mod-ok, vagy csak tervek, vagy miez?
http://www.hl2modcentral.com/
mit gondoltok<#kerdes>#kerdes>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Mûködni fog az, ha lejött kiírom egy DVD-re, hazaviszem és a _másik_ steam accountról elindítom a pre-loadot majd leállítom és a létrehozott fájlokat felülírom? És utána már csak aktiválni kell?
Igen, mûködik, a .GCF file-ok nincsenek "rögzítve" accounthoz.
Meg max azért fogja megdönteni a HALO2 eladási rekodjait, mert minden 4. játékosnak aki játszani fog vele 9600XT-je vagy 9800XT-je (na ez már kevesebbnek) van. És ahhoz kapta.
Ez mekkora szar hazugság. Mondjuk aki ilyet hírbe kitesz az sem normális. (Nem rád értem, hanem aki ezt a mondatot leírta.)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mert van 2 steam accountom (egyet csináltam a crackelt CS:Source-nak)és az egyiken bejeltenzketem most melóhelyen és elkezdtem tölteni a HL2-t (kemény 2% mindjárt).
Mûködni fog az, ha lejött kiírom egy DVD-re, hazaviszem és a _másik_ steam accountról elindítom a pre-loadot majd leállítom és a létrehozott fájlokat felülírom? És utána már csak aktiválni kell?
Magyarul: ugyene nem az accounttal hozza összefüggésben, hogy megtörtént-e a letöltés hanem azt nézi, hogy mi van a fájlokban!?