Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Es kik nem engedik?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
19 éves vagyok.De sajna nem engedik pedig egyszer fellépek majd ellene de keményen.

Next PC upgrade: 2022

[NST]Cifu
Szvsz a kiadott SDK és a korábban kiszivárgott ANON HL2 pre-alfa segítségével...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Fent van egy "Gyakran feltett kérdések" link. Szerinted mik vannak benne? Mik lesznek az ötös lottó következõ nyerõ számai?

ALPHA
Vazz, még kisem adták a HL2-t de vannak akik már egy modot is elkészítettek hozzá!!! Ez hogy lehetséges? 😊
Bõvebb infó itt!

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

Kandurex
Spóról?! 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gpm
LOL, ezt nem gondolod komolyan ugye?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

THX

nekem ugy tunt mintha a 4.12 sporolna a shaderekkel, az elozo direven sokkal csillogobnak tunt minden.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Akkor telepítsem is rajta a STEAM-et, vagy elég csak átmásolni az egész jelenlegi STEAM könyvtárat?
BaLeeX
Csak a preloadolt fájlokat írd ki dvd-re és a dialupos gépen kezd el a preloadot majd lõdd is le és másold be a létrehozott fájlok helyére a letöltöttet. Majd aktiválás után gondolom menni fog a game kis töltögetés után. Legalábbis remélem mert én is így akarom megoldani...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

B@dsector
Nekem holnapra ígérték, hogy mehetek érte. /576/
Kérdés:
Egy gyors internet eléréses gépen beregisztráltam az ATI kuponomat és letöltöttem a Steam-en a teljes Preloadot.

Át akarom vinni a programot egy másik gépre, ahol csak dial-up modemes internet van.
Hogyan tudnék a másik gépen holnap HALF-LIFE 2 játszani?

Mit másoljak át?
hykao
Zetorg
na, megrendeltem én is 😊

Hyder
PCDome

Steam: [HUN]Feriggno

Mayday
Ezmi? CDGalaxis vagy 576?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Wow. Hetvegen en nem forumoztam, csak pentek delutan utoljara. Mostanra vegigolvastam az 550 uj hozzaszolast 😊

Hyder
na nekem holnap 12.00 -ra kell érte mennem - egy pöttyet várom már =)

Steam: [HUN]Feriggno

Shep
Azt olvastátok, hogy ati kártyákhoz a 4.12-es driver lesz az ultra ütõs? egyenlõre még csak beta van belõle.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shaman
egyre nagyobb az esély az elütésükre:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

25 karakteres cdkulcsok lesznek..

[NST]Cifu
Ez a kép minden, csak nem új... 😊)

[NST]Cifu
Sorry, de ez tényleg mehetett volna linkbe, úgyhogy akit érdekel, az megnézheti ITT.

Kandurex
Mit nyafogtok? örüljetek egy kis újdonságnak 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nemcsakfeel

Half life 2 cd key

Added: 2004-11-11

Rating - 12%, Yes - 1, No - 7

124-5448-2464

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

*hihi ** *

hykao
mi az ott? repülõ malacka? 😊)
Adam5
bakker alíg hiszem el.
ennyi várakozás után végre azt tudjuk mondani hogy "holnap kijün"

barret
Csak ki lesz törölve!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Atika :o)
Na mikorra varhato a jatek ? 16 -ra nem fog kijonni hamarabb?? 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

toMpEr
eleg lett volna link, amugy eleg randa szerintem

Shaman
hát én õszintén,azt sajnos legnagyobb bánatomra le fogom tölteni:-(((

De a HL2 természetesen megveszem,bár fõképp a CS:Source miatt

sajnos még nekem is csak most hozza a postás... <#awink>

Shaman
:-)

Én csak délután szedem le,milyen?

Mindenki a Bloodlines-t nézi... <#nyes>

Shaman
na mi ez a nagy csend? majd 1 órája nulla komment...

Mindenki rágja a körmét,vagy mi?:-p

Nem, ugy 2002 osze ota (amikor nagyjabol elkeszult a Source motor) ujra dolgoznak rajta, kb a Valve embereinek 1/3-a.

BaLeeX
Hétvégén nem olvastam a fórumot, fennt van valahol a Gamestar HL2 melléklete?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

[NST]Cifu
Hmm...
Én a GameSpot-os cikkbõl és a nyilatkozatokból azt szûrtem le, hogy gyakorlatilag teljesen félretették a TF2-õt valamikor 2000 körül, és csak felhasználták/továbbfejlesztették az ott már kidolgozott részeket (mint a beszédszinkronizált szájanimáció), ráadásul éppen a TF2 az a "kissebb mértetû" feljlesztés, mivel most foglalkozni kezdtek a HL2 elkészülte után ("nem kell 6 évet várni a következõ Valve játékra"). Tehát szinte nulláról kezdenek... (természetesen a Source motor már adott)

Teny, mert az engine nem kompatibilis a tobbi HL jatekeval valamiert, de ha a source ala megcsinaljak.- meglatjuk.

Igazabol en a TF2-t varom, remelem mondanak rola valamit, a Valve egy jelentos resze dolgozik mar rajta par eve.

[NST]Cifu
A Blue Shift még Steam-en keresztül sem érhetõ el...

Amiga
Elõbb-utóbb talán kijön valami dobozos is belõle...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kiveve ha meg atirnak par regi jatekot (CZ, op4, blueshift), es kiadnak egy sourcekonverzio pakkot boltban.

[NST]Cifu
"Natúr" csak a Steam-en keresztül veheted majd meg...

M@TriX
ha csak ezt a fórumot nézzük már akkor is 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Amiga
Én nem ezt mondtam, hanem azt, hogy a 11 ezer Ft.- árkülönbözetet így nem éri meg. Ha a HL source natúr is megjelenik, elsõk között veszem majd meg.

Na szerintem ezt a választ sokan leszavazzák, köztük én is. Én azért szívesen megnézem-végigviszem a felújított HL-t is majd.
Amiga
Oh, bocs. Ezek szerint a collactors nem igazán éri meg a halandónak. De az alapjáték 8900-ért ingyen van.

BEAST
tuti nem 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[NST]Cifu
Ott van fent egy Gyakran Feltett Kérdések link a topic fejlécében...

Egyébként csak a Source motor által biztosított fizika és pár effekt (pl. víz, füst) az újdonság, a modellek, textúrák, stb. változatlanok.