Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Next PC upgrade: 2022
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bõvebb infó itt!
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Egy gyors internet eléréses gépen beregisztráltam az ATI kuponomat és letöltöttem a Steam-en a teljes Preloadot.
Át akarom vinni a programot egy másik gépre, ahol csak dial-up modemes internet van.
Hogyan tudnék a másik gépen holnap HALF-LIFE 2 játszani?
Mit másoljak át?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Half life 2 cd key
Added: 2004-11-11
Rating - 12%, Yes - 1, No - 7
124-5448-2464
*hihi ** *
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
De a HL2 természetesen megveszem,bár fõképp a CS:Source miatt
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Mindenki rágja a körmét,vagy mi?:-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Én a GameSpot-os cikkbõl és a nyilatkozatokból azt szûrtem le, hogy gyakorlatilag teljesen félretették a TF2-õt valamikor 2000 körül, és csak felhasználták/továbbfejlesztették az ott már kidolgozott részeket (mint a beszédszinkronizált szájanimáció), ráadásul éppen a TF2 az a "kissebb mértetû" feljlesztés, mivel most foglalkozni kezdtek a HL2 elkészülte után ("nem kell 6 évet várni a következõ Valve játékra"). Tehát szinte nulláról kezdenek... (természetesen a Source motor már adott)
Igazabol en a TF2-t varom, remelem mondanak rola valamit, a Valve egy jelentos resze dolgozik mar rajta par eve.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."