Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

insp
Nem gyenge a német borítón a marketing rizsa:

"Ennek a játéknak nem értékelésre van szüksége, hanem egy emlékmûre"
PC GAMES 12/04

Loller.<#lama>

Azé ennyire nem léne má komolyan venni.

Nem baj, majd holnap kipukkan a lufi.<#eplus2>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Krinyo
hát vazz, nemtom hogy fogja ez birni...
ha most van félezer hozzászólás akkor holnap mi lesz...
Majd bevágok 20 nagy felbontású bmp-t és mindenki lehal <#vigyor1>

Megmondanád melyik hozzászólásban van ez a kivonat?

steam, origin: ACE_hun

[NST]Cifu
A FAQ-ban az adóval növelt árak vannak a Steam-nél, csak számolj utána...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kandurex
Nem jött ki semmi, akkor már lehalt volna az SG a túl terhelõdéstõl 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[NST]Cifu
Az a probléma te nagyon hozzáértõ, hogy mint leírtam, vannak, akik már megrendelték magyarországról a Steam-en keresztül. És õk írták, hogy levonnak adót, és egy srác még be is rakta ide a kivonatát az utalásnak. Csak ezt egyes szûklátókürû egyének kegyetlenül nem fogják fel...

De nyilván tévedés az egész, hiszen õk nem fizethettek adót szerinted!

Krinyo
524 új üzenet mi a f***?<#guluszem1>

grebber
Na HL2-es éjt mindenkinek!

Next PC upgrade: 2022

Random_
pm ment!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kandurex
kötélre...pl.. 😊 <#idiota> na, jó, off, még 10 óra unalom 😞

Talán azért, mert sokakat érinthet, hogy ha megrendeli külföldrõl, akkor mire számíthat...

Skiper
bocs, hogy üzenetet loptam 😊

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
Ihff, az adóalany definícióját nekem tavaly (9. évfolyam, számtech szki.) tanították Gazdasági Ismeretekbõl 😊

Skiper
Ihff, az adóalany definícióját nekem tavaly (9. évfolyam, számtech szki.) tanították Gazdasági Ismeretekbõl 😊

Random_
Nem akarok beszólni túlságosan, de örülnék neki ha itt HL2 híreket olvashatnánk és nem áfa törvényt meg inportálási jótanácsokat etc...

Magyarul lehet azonnal felhagyni ha nem tudtok témában szólni akkor lehet csendben maradni a vitát meg elintézni privát üzenetekben.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Törölt felhasználó
Jah! Szerintem fontos, hogy a fizetési feltételeket is ismerje mindenki, simán bekerülhetne a FAQ ba!
grebber
Remélem reggel amikor felkelek már lehet szedni.

Törölt felhasználó
Áááá! kitörölték az "Bankország" konstrukciómat! 😊 Pedig szerintem volt benne fantázia 😊)
Ch_Slater
amikor az e-bay-en rendelgettem még Londonban az angol számlámról, akkor ott az volt, hogy köteles vagy a helyi adót kifizetni rá, és hogy ezt el kell intézni (persze 1xsem tettem).
de gondolom ez itt másképp müködik. tyû mingyart le is csekkolom azt a szamlat, mert még van rajta valamennyi lové, hátha elég valamelyik verzióra<#wow1>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Random_
Majd Cifu írt itt kicsit. 😊)))

Kandurex
nc

nem eleget

Kandurex
Az áfa lényeget érted? Az adó kulcsokkal tisztába vagy? Az export - import törvényekkel? Mi minõsül árunak és mi nem? Bakker gyerek én ezzel foglalkoztam az elmúlt 24 hónapban

BEAST
nagyon helyes

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

uristen te máker én meg végigülhetem a 2 dolgozatot viszont ha hazajövök akkor rögtön beüzemelem már nem kell töltikézni

BEAST
jajnemááá most jön hogy "énvagyokazöregebbnekedkuss" szöveg? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

rezsofiz

sazl : c

Basszátok meg, én se nagyon bírok már várni. Kíváncsi leszek az alvársomra, hogy fog menni😄
Amúgy ti hogy bírtok ilyenkor áfáról beszélni?? Jó nem mondom, a fontos dolog a pénz, de istenem, holnap itt a HALFLIFE2!!!<#mf1>
A legnagyobb szerencsém amúgy, hogya holnap nem lesz SULI, és így az elsõk között leszek a vásárlásnál-legalábbis nagyon remélem. Amúgy én 11kor megyek a cdg-be és veszek át 2 dobozt! Szal majd kb 1kor írok egy élménybeszámolót.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Kandurex
www.gamespot.com 150db új kép, minimális spoiler veszély, nagyon szépek

minek? van a neten tobbszaz kep.

Skiper
Ugye milyen elkúrtan hosszú ez a 11 óra?😄

takraj
NAH! LEGÁLISOKKKK! AMINT MEGLESZ NEKTEK A HL2 AZONNAL NYOMJATOK BE LEGALÁBB 5 KÉPET RÓLA!!!!!!!!!! Sorry a kiabálásért, de már igazán nem bíííírom ki azt a pár órát 😛PPP tényleg sorry! 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

[NST]Cifu
Pajti, akkor magyarázd ezt el azoknak, akik a megvették Steam-en a játékot, és FIZETTEK ADÓT. Itt írták ketten, ebben a topicban. Kérdeztél valamit, én válaszoltam tudásom szerint. Ha nem elégit ki a válaszom, nézz utána magad, ne itt görcsölj, vili!?!

Skiper
😄

Akkor szerinted miert minden orszagban az ott ervenyben levo adot/afat szamoljak ra a rendes arra?

Na, én látni akarom rendesen a gémszpotos revjút, de csak piros, kék és zöld színeket látok...

BEAST
egyik okosabb mint a másik ... te sem vágod õk sem ... sõt ami még viccesebb énsem 😛

Sil3nt
nincs benne spoiler....gamestart pcgames-hez hasonló...de minõségibb

De a Magyar Adótörvény Magyarországra érvényes, Te másik banyek!

De miért olyan nekem, mintha egy hõtérképet néznék? Szarul jön be a kép...

Adam5
na elõrendeltem a pc domeról

Seth
nincs benne, legalábbis képi...kicsit motyog a srác arról hogy a vége nem ad választ minden kérdésre és ezért kicsit csalódott...semmi komoly

PSN ID.: Beegabor

Valamiért fura színekkel játsza le, mintha hõtérképet néznék...

Kandurex
Azért mer' forgalmi adó banyek, benne van a nevében.

Spoiler legalább??? Azt akaroooom.

Pont ezt akartam mondani én is...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Adam5
pc dome megbizható megrendelés céljából?

Gondolom a saját órádat veszi figyelembe a kiszámolásánál, de azt nem, hogy Te éppen magyarországon vagy, és itt GMT+1 van, nem GMT-8.

Sil3nt
ha jobb az ut04 akkor levetem magam az emeletrõl...<#csodalk>

grebber
Hát ja sajna 😞