Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Na nekem meg úgy néz ki végre megindult a steam-es aktiválás végre kemény 4 óra próbálkozás után 😄
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nagyon jó valóban kilehet használni a tereptárgyakat ezzerel és ki is kell !!!
Lammer ezt használtad ???? + jó volna,ha más is irogatna,akinek meg van,megy-e evvel a patch-el,vagy mi ??????
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Mert talán még ha HL2 téma lett volna benne akkor igen, de csak azért benyomni egy hozzászólást mert 22000.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
//
Egyebkent sztem nem toltotted le hiaba, ugyis jon javitas ha az hiba.
En leszedem es megnezem. Sajna nekem is lassan jon, hiaba vagyok 10mbiten.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
inkább írok nekik egy mailt, hogyha küldenek egy Collectors Edition-t, akkor nem perlem be õket. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem keresem ki melyik hozzászólás mert 5 perce volt és nem fárasztom magam ilyenekkel!
Nem szeretnék itt láma kérdéseket átugrani csak mert valaki képtelen elolvasni egy oldalt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
elegem lett, feleslegesen letöltöttem 4 gigát, most legálisan megteszem azt, már unom... 😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
De ha megnézed már átirták az oldalon hogy magyar útmutatóval van
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Lehetséges vagy csak duma a "más nap megkapod" ?
NEM AKAROK TOVÁBB VÁRNI EHHH <#ijedt>#ijedt><#email>#email><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#fogmosas>#fogmosas><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf>
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön