Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic:neked megy rendesen?,vagy neked origi van
Dynamic
Half Life 2/hl2/bin
ide kell bemásolni a patchet.
Vigyázz, ne a Half Life 2/bin-be!
The Hedgehog
Ez nem csak ott van így! Szerintem itt Gyõrben sem nagyon lehet kapni. Max 1-2 helyen! Hihetetlen! Én mondjuk mindíg a sógorokhoz járok át gammát venni vagy rendelek az 576-tól!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Na végigbogarásztam 1-2 helyet külfödi fórumokon és ott azt írják, hogy ez az APE féle patch mûködni látszik. Szóval eleddig úgy néz ki azzal megy az EMPORiO változat... de! Ugye senki sem nyomta még vele eleget a gammát így nem is tudhatunk semmi biztosat...

Na nekem meg úgy néz ki végre megindult a steam-es aktiválás végre kemény 4 óra próbálkozás után 😄

gpm
Lol,amit a magyar terjesztok csinalnak, ma volt egy kis dolgom a varosban ,utbaeso uzletekben(multikban is) sehol nem lehetett kapni HL2-t. Debrecen RULEZ.<#zavart1>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Mr.Grent
Akkor most a HL2-ben van multy? Vagy csak a CS:s a multy?

https://grentmedia.hu

Lacc
Na látom még mindig nincs normális tört változat, hát sebaj. Addig toljuk Steam-el 😊 Pedig azt hittem, ma délutánra már rendezõdik a helyzet.
gpm
Mit csinaltal pontosan a kicsomagolas utan, leirhatnad, h ne kelljen feleslegesen kiserletezgetni...

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Random_
Nme sírjá meg van bocsátva! Nem olyan nagy dolog csak én vagyok kicsit idegbeteg. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Spenser
Hát skacok ez a játék nem semmi nem hiába vártunk rá!!!
Nagyon jó valóban kilehet használni a tereptárgyakat ezzerel és ki is kell !!!

Johnny23
Na most elvileg többféle javítás is létezik,mik közül a legfrisseb az APE féle!!!(ami 1ébként be is volt linkelve korábban)

Lammer ezt használtad ???? + jó volna,ha más is irogatna,akinek meg van,megy-e evvel a patch-el,vagy mi ??????

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

dr Kotász
Elnézést. Többet nem fordul elõ <#rinya>
Spenser
Oké kösszi...

Random_
Bocs, de nem szeretem az ilyen hozzászólásokat.
Mert talán még ha HL2 téma lett volna benne akkor igen, de csak azért benyomni egy hozzászólást mert 22000.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Solid Snake
Faq rulez <#papakacsint>
dr Kotász
<#shakehead>
M@TriX
jah, mondjuk lehetett volna szebbet is összerakni, de ez van 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MrDevil
Játszottál már vele????

The Hedgehog
azt én is 😊 még jó hogy azt nem hagyták ki

The Hedgehog
mi is látjuk nem kell külön kiemelni :\

Krinyo
ehh, most látom csak, kaptam hl2es posztert is 😄

The Hedgehog
okok! persze! úgysem kérdezgetek én itt 5 percenként, hogy megymármegymár?! úgy is jönnek majd és megmondják, hogy most jó vagy sem! teljesen igazad van hogy ezeket kitörlöd...

Random_
Ezé ide írni elég szánalmas!

off//a processor cache meretenek nagyresz semmi koze a jatek alatt mert teljesitmenyhez.A nagyobb cachet igazabol nehany komolyabb applikacio tudja csak kihasznalni// tehat celeron 2.4ghz vagy pIV 2.4 ghz (azonos mag) tokmind1, mert az fpu ugyanaz es ugyanolyan orajalen megy, ami altalaban ilyen jellegu dolgoknal a melo nagy reszet vegzi
//

Egyebkent sztem nem toltotted le hiaba, ugyis jon javitas ha az hiba.
En leszedem es megnezem. Sajna nekem is lassan jon, hiaba vagyok 10mbiten.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

dr Kotász
22000

Elnézést...
M@TriX
jó 5let 😊
inkább írok nekik egy mailt, hogyha küldenek egy Collectors Edition-t, akkor nem perlem be õket. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Random_
#21983 láss is ne csak nézz legközelebb kérlek!

Krinyo
hát akkor valótlan állításért beperelem õket és a pénzen meg veszek egy collectors editiont 😄

[NST]Cifu
Mond, ezt hogy lehet így félreérteni?! Azt írtam, hogy az x+1-dik "érdemes-e leszedni az emporio-féle változatot" stilusú üzeneteket törlöm. Ha valakinek érdemi hozzászólása van, az természetesen marad. Azt törlöm, ami a FAQ-ban már ki van vesézve....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Random_
Nem olvasod valaki itt írta 5 perce, hogy már lövöldözik és megy jól!
Nem keresem ki melyik hozzászólás mert 5 perce volt és nem fárasztom magam ilyenekkel!

M@TriX
de alatt a híreknékl még kézikönyv 😊

The Hedgehog
jó de hát azért csak meg kellene tudnunk, hogy most megy-e a javítással vagy sem...

Random_
Jól teszed!!! <#eljen><#worship>
Nem szeretnék itt láma kérdéseket átugrani csak mert valaki képtelen elolvasni egy oldalt.

Krinyo
töröjjed gec' <#idiota><#eljen>

The Hedgehog
én is ezt szeretném tudni...

[NST]Cifu
Frissitettek a 'Gyakran feltett kérdések'-et, benne van az, amit a törésröl jelenleg tudni lehet. A továbbiakban az olyan kérdéseket, hogy "megy-e az Emporio-féle változat" törlöm.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lammer
igen és úgy már írtam, hogy a csajszi után kilép...
elegem lett, feleslegesen letöltöttem 4 gigát, most legálisan megteszem azt, már unom... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kandurex
MOst akkor mi van? Mûködik az APE féle fix?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Noninnyó
na mind1, szal:

ftp://astral:[email protected]/namiez.mp3

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

nem 15-t kell,csak árat, szval hajrá..
Dynamic
Most jutottam el az elsõ tûzharcig.Eddig mûködik az emporio patch<#eljen>
Krinyo
én is ezen vagyok kibukva, egy papirlap az nálam nem kézikönyv.
De ha megnézed már átirták az oldalon hogy magyar útmutatóval van

Nem olvasok vissza 15 oldalt csak egy kérdésem lenne: létezik a preloadolt anyaghoz igazított crack, vagy csak a full Emporio rip?
Krinyo
én is aszittem hogy normál dobozos lesz, a képen úgy volt!

nah mostmar leszedem en is megnezem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Wolwarine
Lehetséges az hogy én tenap megrendelem a HL 2-t a CdGalaxistól és azt mondta a csajszi a telcsibe hogy még a mai napon meg is kapom?? Szegeden lakom...

Lehetséges vagy csak duma a "más nap megkapod" ?

NEM AKAROK TOVÁBB VÁRNI EHHH <#ijedt><#email><#falbav><#fejvakaras><#fogmosas><#guluszem1><#conf>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

ha lennél szives visszaolvasni, akkor találnál😊
errõl a patchrõl van link?😊
Johnny23
honnan szedted le 1ébként magát a gammát??

Johnny23
Lammer probálta már az Emporio javító patch-ot ???