Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy telepítési bug is van. Ha a CD-s verziót vetted meg, mindenképpen fel kell tenned a CS: Source-ot is a gépedre, ellenkezõ esetben a negyedik lemez végéhez érve hibát észlel a telepítõ, és kilép.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az emulén fent van.
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Cifunak meg köszi a választ.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kijött OWNAGE -tõl a No activation patch. Ha tud valaki linket az írja már be legyen szíves 😊 THX!!
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Vissza van még 1200MB<#falbav>#falbav>
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
2004-11-17 PC Game Dox Half-Life 2 (c) Valve *OFFLINE ACTIVATION PATCH* OWNAGE 01x05 MB 10.0
2004-11-17 PC Game Dox Half-Life 2 (c) Valve *EMPORiO FIX* APE 01x05 MB 10.0
Immáron van mûködõ warez, jó töltögetést 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kérdés: Mi az a HL:Source?
Válasz: A Half-Life elsõ részének a Source alá átültetett változata. Csak a Source által biztosított pár effekt ill. fizikai motor nyújt újat az eredetihez képest.
Tök jó, hogy itt szórakozok vele, de a kutya nem használná... <#hawaii>#hawaii>
https://grentmedia.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én csak a trainert indítottam el, hogy megnézem mi új, de ez elsõre dettó ugyanúgy néz ki(kis felbontású textúrák, szögletes karakterek).
hl2-hoz nem lesz valami adrenalin gamer mod feleseg, mint 1-hez?
connect xxx.xxx.xxx.xxx:yyyyy
Az x-es rész ugye az ip, az y-os rész a port, tehát valami ilyesmi:
connect 123.45.6.78:27015
GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK
Kérdés: Lesz vagy van már tört változat?
Válasz: Van egy Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO változat, amelyet egészben le kell tölteni (a preload file-okkal nem mûködik), ez sem tökéletes (fagyogat), sõt, ahoz, hogy elinduljon, le kell törölni a CS:Source részét. Állítólag a 2004.11.17.Half.Life.2.EMPORiO.FIX-ape.rar nevû file tartalmaz egy client.dll-t, ami megoldja a problémát.
de kifejet ha nem értenéd:
fagyogat és ha nem tudsz várni jobbra akkor szórakozz vele.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
"Na itt vagyok. Kiléptem a játékból, mert el kell mennem itthonról. Egy óra játék után azt mondom, hogy Isten áldja a Valve-t, és Az Emporio team-et. A javító fix-el kezdtem egybõl, és egyszer nem fagyott ki, tökéletesen mûködik. Még a Cs:S könyvtárat sem töröltem ki. Csúcs. A játék gyönyörû, és eszeveszetten jó, a fizika eddig a legjobb, amit valaha láttam, vazze, megérte leszedni ezt a 4+ GB-ot"
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
aztán a textúrahibákra leírták vagy 100x, hogy meg kell próbálni pár újabb driverrel, plusz az új HL specifikus csomagokkal is... ennyi!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Megegyszer: Csak ennyit csinaltal, CS konyvtarat nem torolted?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-