Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem látunk bele a creckelõk lelki világába gondolom lesz jobb is, de idõ kérdése. Ez is mûködik most csak kell javítás a crackelt HL2 mellé amit a FAQ is említ.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Várható még normális crack, vagy ez a mostani megoldás már végleges? (Egy kicsit zavar, hogy az NFOrce-on *nuked*, addig nem töltöm míg nem lesz normális)
Amúgy nagyobb a gépigénye a Domm3/FarCry-nál?
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
talán mert preloadolt, azért nem jó
De viszont újra töltés után kikapcsol M.I....a mesterséges értelem..!
A Gy.I.K.-ban van erröl valami...de az nem müxik...!
Mert Uncown a parancs...!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Lehet, hogy roszul írtad be.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
->nem fogadja el
(Unknown command)
?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Tegnap elkezdtem játszani az EMPORIO féle törést.
(müxik rendesen)<#ELJEN>#ELJEN>
Vélemény:
1. Hangok
zömében HL1 hangok (ami szerintem nagyon el van találva). Technikailag ez így sántít, de a hangulata az mindenféleképpen HL1.
2. Zene
hát amikor az elsõ tuc-tuc szerû zene felhangzott akkor jutott eszembe hogy már az elsõ részt is zene nélkül nyomtam végig, úgyhogy le is kapcsoltam a zenét. (lehet hogy jó de errõl nem tudok véleményt mondani.)
3. Grafika
hát nem egy Doom3,hanem egy doom4! Viccet félretéve:
a grafika a HL1 hangulatát idézi és nem a HL1 grafikai színvonalát.(és nem mennék bele szakmai vitába hogy melyik játéknak jobb a grafikája. Számomra a grafika hangulat elem, nem pedig látványelem.)
4.Fizika
Hát a HAVOC kitesz magáért és hálás dolog hogy ki is használták a Valve-es fiúk. Ha az ENGINE fizikáját kéne magasztalnom akkor "csak" annyit hogy egyszer nem éreztem hogy ne lenne a helyén valami.
5. A.I.
Hát ez is sok embernek vita tárgya, de engem nem zavart ha itt-ott bután belemászott valaki a géppuskatûzbe. Az elvárható alapokat vágják az ellenfelek és többre nincs is szüksége ennek a játéknak. Komplex harci AI-t csak egy taktikai FPS-tõl várok el.
6.Történet:
Errõl még nincs sok infóm.Amit eddig láttam az élvezetes volt.
Összeségében egy nagyon jól összerakott és hangulatában az "ott vagyok" érzést és a Half Life elsõ részének hangulatát továbbfokozó tisztességes iparosmunkával van dolgom. Az arcmimika, a hangok, a pályák, a logikai feladványok, a szótlan fõhõs és a feszítõvas.
Nekem ez volt Half Life 1998-ban és ez a Half Life 2 2004-ben.
Tanácsolnám hogy vedd meg mert megéri, de ismerve néhány haverom anyagi helyzetét nektek is, és nekik is csak annyit mondok:
JÁTSZÁL VELE MERT EZ EGY NAGYON HATÁKONY POKEMON.
EZEKET GYÕZI LE:
DOOM3
FARCRY
XIII
VALÓ ÉLET UNALMA
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Próbáljam mountolni laserlock vagy securom? Valaki?