Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Nem nagyobb a gépigénye!
Nem látunk bele a creckelõk lelki világába gondolom lesz jobb is, de idõ kérdése. Ez is mûködik most csak kell javítás a crackelt HL2 mellé amit a FAQ is említ.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
<#lama><#lama><#help>

Tatyla
Nem csak a wanadoo szar a saját privát ftp-m is akadozva adja az áldást!<#violent><#violent><#violent><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!
Várható még normális crack, vagy ez a mostani megoldás már végleges? (Egy kicsit zavar, hogy az NFOrce-on *nuked*, addig nem töltöm míg nem lesz normális)
Amúgy nagyobb a gépigénye a Domm3/FarCry-nál?

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

pardon: mûködik a parancs?
Hello. Hány cd-n "jött" végül ki a játék?
AI-t sem tiltja le?
Ch_Slater
megy a preload-olt kicsomagolása. én azzal játszom...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

gpm
Ismeretlen tehén a parancs -> uncow n? 😄

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

hello
nem
talán mert preloadolt, azért nem jó
2 óra játszás után...abba hagyhatatlan...!!

De viszont újra töltés után kikapcsol M.I....a mesterséges értelem..!

A Gy.I.K.-ban van erröl valami...de az nem müxik...!

Mert Uncown a parancs...!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Tumor
van ezeknek a cigányoknak e-mail címûk ???
gazgoblin
gratulálok

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Tumor
aljadék hitvány sz@r wanadoo !!!! jön bazmeg 10 K-val, anyjuk picsájára kérnek ezek pénzt, feldobom a gecibe õket azt majd nem nyerészkednek a csira szolgáltatásukkal
Ch_Slater
Gadget felügyelõ elhagyta az árnyékát <#vigyor3><#vigyor3>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Random_
konzolban? nem hiszem eddig mindenkinek elfogadta a parancsot!
Lehet, hogy roszul írtad be.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

M@TriX
még 7 óra és otthon majd (újra) enter 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ai_disabled 0

->nem fogadja el
(Unknown command)
?
Random_
Ja mindenben igazad van én is így látom!

Johnny23
még 20 és enter 😞(

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

M@TriX
Zene: csak néha csendül fel, mondjuk ha egy osztag katona ugrik a nyakadba így még pörgõsebb az akció, nekem bejött.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tatyla
még 5 fájl! és enter!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jah nalam is csak wanadoonal

gazgoblin
Jó reggelt!

Tegnap elkezdtem játszani az EMPORIO féle törést.
(müxik rendesen)<#ELJEN>

Vélemény:

1. Hangok
zömében HL1 hangok (ami szerintem nagyon el van találva). Technikailag ez így sántít, de a hangulata az mindenféleképpen HL1.

2. Zene
hát amikor az elsõ tuc-tuc szerû zene felhangzott akkor jutott eszembe hogy már az elsõ részt is zene nélkül nyomtam végig, úgyhogy le is kapcsoltam a zenét. (lehet hogy jó de errõl nem tudok véleményt mondani.)

3. Grafika
hát nem egy Doom3,hanem egy doom4! Viccet félretéve:
a grafika a HL1 hangulatát idézi és nem a HL1 grafikai színvonalát.(és nem mennék bele szakmai vitába hogy melyik játéknak jobb a grafikája. Számomra a grafika hangulat elem, nem pedig látványelem.)

4.Fizika
Hát a HAVOC kitesz magáért és hálás dolog hogy ki is használták a Valve-es fiúk. Ha az ENGINE fizikáját kéne magasztalnom akkor "csak" annyit hogy egyszer nem éreztem hogy ne lenne a helyén valami.

5. A.I.
Hát ez is sok embernek vita tárgya, de engem nem zavart ha itt-ott bután belemászott valaki a géppuskatûzbe. Az elvárható alapokat vágják az ellenfelek és többre nincs is szüksége ennek a játéknak. Komplex harci AI-t csak egy taktikai FPS-tõl várok el.

6.Történet:
Errõl még nincs sok infóm.Amit eddig láttam az élvezetes volt.

Összeségében egy nagyon jól összerakott és hangulatában az "ott vagyok" érzést és a Half Life elsõ részének hangulatát továbbfokozó tisztességes iparosmunkával van dolgom. Az arcmimika, a hangok, a pályák, a logikai feladványok, a szótlan fõhõs és a feszítõvas.
Nekem ez volt Half Life 1998-ban és ez a Half Life 2 2004-ben.

Tanácsolnám hogy vedd meg mert megéri, de ismerve néhány haverom anyagi helyzetét nektek is, és nekik is csak annyit mondok:

JÁTSZÁL VELE MERT EZ EGY NAGYON HATÁKONY POKEMON.

EZEKET GYÕZI LE:

DOOM3
FARCRY
XIII
VALÓ ÉLET UNALMA

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Grave Digger
Ugyanez a hiba nálam is, de csak a Wandoo-nál😞((

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

na lehet van de suliban vagyok majd otthon megnezem

magyar de akkor se lattam 😊

Adam5
ok, thx

RelakS
#23352? 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

janos666
Te vagy. Az options, properties... valami ilyesmi, de keress hozzá magyagyrosítást.
en flashgetbe nemtalaltam ilyeneket ... vagy en vagyok a bamba?

Random_
Kipróbáltam a multit, de nem alakalmas tömeges használtatra. Nincs szétszórva fegyver egy spawn van és benn van az ai csak nem mozdulnak.

janos666
Végtelenre kell tenni a letöltõprogram újrapróbálkozási kísérleteinek lehetõségét és jóval nagyobbra a timeoutot és nem lessz ilyen.
gpm
Nekem is😊

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

oké<#worship>
nekem jon viszonylag rendesen csak 62 fajlbol 9et 503-php-re szedett de ilyenkor kerek egy uj verziot aztan szedi a jot 😞 de elegge gaz ,hogy hazamegyek es lesz vagy 5-6 vagy megtobb fajl amit szedhetek ujra 😞((( remelem rendesen szedi mig ittvagyok a suliban 😊

janos666
De ezesetben igen.<#nezze>
Nem nyert!Kéri a CD-t így is!De azért kösz!Nézek valami mást majd beszámolok az eredményrõl.
Tumor
Rohadjon meg az a tetves g*ci wanadoo !!! teganp reggeltm, egész éjjel lejött jóha 150 megabyte most meg már a jelszavamat se fogadja el, a kib@szott port-ot meg úgy változtatják, hogy gyere rá ahogy tudsz....ezt neked wanadoo <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>
Glpetyus
Hány órát tartott neked??

Ikarus
Hi. szép napot mindenkinek. nem tudja valaki, hogy van-e az sdk-nak már valahol esetleg magyarra fordított tutorial-jai a neten??

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

nem mindig a legujab a legjobb<#action><#nevetes2>
Johnny23
ténleg ,mi van akkor,ha azt a bizonyos HL2_UK.ISO-t megprobálod bemountolni????

Johnny23
jah,teljesen elfelehjtettem<#shakehead>

IMYke2.0.0.0
Szerintem egy próbát megérne az Empirio Fix...

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

janos666
A legújabb?<#ravasz1>
SZiasztok!"Biztonsági másolattal" játszott már valaki?Én eredetivel nyomom de a havernak lemásoltam és nem megy.A félreértések elkerülése érdekében a játék a másik gépen gyönyörûen fut (offline) az eredeti cd-vel!Csak a biztonsági másolattal nem hajlandó!:o(
Próbáljam mountolni laserlock vagy securom? Valaki?
Adam5
olvastam a GYIK-ban hogy van mód a HL2-vel multizni (nem cs:s). vajon csinálnak majd vmi módot hogy ne kelljen konzolozni hanem pl ASE-ben írja a servereket?

IMYke2.0.0.0
18-20 órás játékidõ ...

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.