Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mostmár egyre kiváncsibb vagyok!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
kiváncsi vagyok nekem hogy fog futni!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
És elmondhatom hogy igy jártam..!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
de te jól jársz!
ne foglalkozz vele!
Mondjuk ezenkívül 1 szavam simcs, még nem raktam vissza az állam😊
Legmegdöbbentõbb, hogy nem szaggat semennyire és brutálisan néz ki.
(doom3, moha pacific ass utánn kicsit paráztam a gépigénytõl, de ez megy mint állat.
(barton 2500, radeon 9600xt, 512MB(333))
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
bár ahogy eddig ism az axelerot. jövõre sem lesz lész!
unrar this to:
x:\yourhalflife2dir\hl2\bin\
run hl2fix.exe
the game should work with no more fucking error messages/crashes.
if you get an ai disabled error, open the console with ~ and type:
ai_disable 0 <ENTER>
that should turn it back on.
hopefully someone will release a real ver of this shit soon :p
Remélem felénk is hamarosan fölnyomják!
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
az emporio-féle verzió tartalmazza a DOD:SOURCE-t?
vagy csak HL2 - CS:S?
MadWolf#11626
Ha lejött, ez az ISO kiírhtó neroval, vagy nem véletlenül pofázza az NFO hogy daemon tools, és nem véletlenül nem rar-ban vannak a játék filejai mint a CS:S-nél? Vagy ez az ISO-zás csak azért van, mert a sok kis <#kocsog>#kocsog> szarnak véli a verziót ha rar-ba vannak csomagolva a fileok és nem ISO-ba és nem érti meg miért? (ismerek ám ilyet!)
de a lényeg hogy nem jó..a parancs😞(
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Kihagytam majdnem ket napot (kedd este olvastam ide utoljara), es most kuzdhetek, 5195 uj uzenet... 😊
Gratulalok 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
tudom hogy nem ide való elnézést is érte de Cs:source-ban amikor a billentyût álllitanám a jobbrára és a ballra SHIFT-et ír. vki ki próbálná hogy nála is ilyen-e?
ON
De hidd el...annyiféle képpen beirtam már...
minden változatban és akkor sem jó..!!
Uncown a parancs...((((