Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha esetleg egy normalis megoldas is erdekel: tortsd vmi rendes helyrol 😊
KM
Nem, R6 RVS-ben nem.<#ravasz1>

M@TriX
látod-látod, egyszerûbb lett volna elõrendelni 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mayday
Hat vedd meg. Ha mar ennyire unod a letoltest. Vagy ne toltsd...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
23 órája töltöm, kezdem unni, határozottan

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kérezte valaki hogy az empiro verziot ki lehet-e irni dvdre. Én még most töltöm, de ha ez egy iso ami daemon-ban müxik akkor elviekben ki, de nem muszály egy iso-t kibontva kiirni. kirod simán a filet és dvdröl mountlod + melléírhatsz még amit akarsz, ez persze csak akkor jó ha helyfoglalás miatt akarod kiirni

Glpetyus
"majd mindben" 😊

Nem is emléxem,hogy a mohaa-ban nem így volt...
De pl. még a realisztikusabb játékokban is megmarad (R6,Ghost Recon,stb)

M@TriX
"majd mindenben"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

IMYke2.0.0.0
Ez - így, ebben a formában - nem igaz. MoHAA pl.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
nem mindehol, de többnyire... persze.

rudanjoe
sajnos😞

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Glpetyus
Ja,...de hisz ez majd mindben így van 😊

M@TriX
hogy ha pl. van összesn 50 töltényed, a tárban 10 lõssz 2-t, és tárat cserélsz, akkor a tárban újra tíz lesz, õsszesen pedig 48. Ha "táras" lenne, akkor az a 8 ami volt a tárban az elveszne. 😊

Adam5
akkor megpróbálom nélküle

Adam5
ok

[NST]Cifu
Úgy tudom nem kell.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Egy kis help kellene.
Ott tartok ahol a gyomor pöcsü 😊 szörnyike a nagy bogárból csinál egy "bogár vonzó" csomagot.
Leteszteltem ahogy kérte a 2 bogaran, maj oda megy 2 elfektetett fatörzshöz, hogy csináljak vele valamit és arra menjünk tovább.
Próbáltam mindent, de semmit nem tudok vele csinálni, és nem tudok tovább menni.
Ikarus
aha,
akkor már értem , thx!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Glpetyus
Hogy-hogy nem tárakra van bontva?

gpm
Tudom, olvastam a FAQ-t😊
DE en a hivatalos ATI dolgokat jobban szeretem, mint a heggesztett drivereket.(lehet masok is)

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

rudanjoe
aztis nyomom persze😊
Kihajlásom kívül 1 rossz szavam sincs! Király a gamma.
Ezért is vettem meg az eredetit! (deazért remélem lessz olyan mod amivel lehet hajolgatni(legalább multiban😊))))))

Adam5
gondolom akkor azt szedjem le ami a GyFK-ban van, és a .NET még mindig kell akkor?

[NST]Cifu
Ha innen nézzük, akkor lehetne sorolni, mi nem reális, mondjuk kezdve ott, hogy nem lehet lehasalni, vagy a lõszer nem tárakra bontva van megoldva...
Bár ez esetben megjegyzem, nincs olyan játék, amelybe ne lehetne belekötni realitás terén...

Adam5
akkó most mit tegyek fel? 😊

[NST]Cifu
Fent van a GyFK-ban a DNA driver linkje, az is mûködik jól!

Nekem rendesen mozognak az ellenségek, senki sem áll, mint a vett szamár, pedig már kiléptem, meg vissza a játékba.
Krinyo
akkor codozz.
ebben nincs és nem is lesz, megszokod

Adam5
ok, thx

rudanjoe
nekem igenis hiányzik a kihajolás, így elég röhejes némelyik tûzharc, kiugrálni a sarok mögül vissza- megintki- vissza, nem túl reális, ezért nem nyomom a countersztrájkot sem. Nem a kempelés miatt kell a kihajlás! ha már eggyire kifinomult karakteranimációk vannak, igazán lehetne a fõhõs mozgáskordinációját is 1 kicsit felturbózni.

M@TriX
kugrasz majd vissza ennyi, nem oylan nehéz az.

LSC
valaki átszagolna kicsit a CS:S topikba és segítene ha tud pls😊 mert ott nagyon kihaltak az emberek.

gpm
Eloszor felrakod a .NET-et utanna johet a tobbi.

M@TriX
engem meg elkapott az a kis falánk, de még lifteztem fel szétlõttem mire felértem már el is engedett 😊

Adam5
tehát akkó elöbb a .NET-est tuána meg a control centert?

M@TriX
mert ez még fejlesztés alatt van, hivatalosan talán még nincsnek is botok, a meglévõk még kezdetleges fázisdban vannak...

gpm
.NET foreva😊
Nagyon raalltak a .NET-es driverekre(megertem oket), lassan mar csak ilyenek lesznek.

Adam5
de miért szedte le az ati? akkor nem lehet hogy vmi nincs még vele rendben?

gpm
Mindenutt 404 az alap 4.12beta(21M😎, az ATI is levette, mar csak a Control Centeres verzio erheto el. driver
Control center

.NET -enelkul nem megy a driver(ha bejon az oldal jobboldalon van a letoltes)

megyen is az szépen nincs azzal gond!!

Lépj ki...!

majd indisd el újra..keresd meg az ucsó mentésedet..!

ha akkor is megyen...és ellenségeid...nem csak állnak mint a vett szamár..akkor tényleg jó...!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Krinyo
mé, vannak botok?

Tatyla
még 1 fájl!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Empóriós nekem mûködik a gyik szerint megcsinálva, még semmi hibát nem találtam.
Nagyon szép a játék, most ott járok, mikor a varjút elkapta az a kis falánk valami a plafonon. LOL!!!
<#finom>
Ikarus
vazz most vettem észre, hogy a CS-ben a menûbõl nem lehet botokat beállítani.
ez milyen marhaság, mért kell nekem konzolból meghívogatni õket, ha nem neten akarok játszani?????????

Krinyo
miafasznak kihajlás egy songle gammában????
Itt nem kempelni jkell és kihajolni minden sarkon, ez akció játék, fogd fel!

Glpetyus
Mért szenvedtek a wanadooval?
Ottvan pl. a megacity is,árban ugyanannyi,csak nemtom' fenn van-e ott,és most megnézni sem tom' 😛
(én mindig onnan töltök)

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Cifu amit nekem tulajdonítasz azt nem én írtam hanem valaki korábban vastag fekete betûkkel aztán kis is emelték késõbb. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ikarus
ez a HL sajátossága. megszoksz, vagy megszöksz 😄

gazgoblin
köszönm a gyor s intézkedést és köszi hogy beleraktad a GYIK-ba a véleményem a játékról.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Mr.Grent
Szerintem ennyire falábú fakezû tervezõkket még az ég nembaszott. Még hogy nincs kihajlás. Annyira nehéz ezt megrajzolni. Letervezni. Mittomén. Baze hát ha ülsz egy doboz mögött akkor hogy fogod a rendõrbácsikat lesbõl letámadni, szólsz nekik hogy csak egy picit vegyenek észre?

https://grentmedia.hu