Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem is emléxem,hogy a mohaa-ban nem így volt...
De pl. még a realisztikusabb játékokban is megmarad (R6,Ghost Recon,stb)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ott tartok ahol a gyomor pöcsü 😊 szörnyike a nagy bogárból csinál egy "bogár vonzó" csomagot.
Leteszteltem ahogy kérte a 2 bogaran, maj oda megy 2 elfektetett fatörzshöz, hogy csináljak vele valamit és arra menjünk tovább.
Próbáltam mindent, de semmit nem tudok vele csinálni, és nem tudok tovább menni.
DE en a hivatalos ATI dolgokat jobban szeretem, mint a heggesztett drivereket.(lehet masok is)
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Kihajlásom kívül 1 rossz szavam sincs! Király a gamma.
Ezért is vettem meg az eredetit! (deazért remélem lessz olyan mod amivel lehet hajolgatni(legalább multiban😊))))))
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Bár ez esetben megjegyzem, nincs olyan játék, amelybe ne lehetne belekötni realitás terén...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Nagyon raalltak a .NET-es driverekre(megertem oket), lassan mar csak ilyenek lesznek.
Control center
.NET -enelkul nem megy a driver(ha bejon az oldal jobboldalon van a letoltes)
Lépj ki...!
majd indisd el újra..keresd meg az ucsó mentésedet..!
ha akkor is megyen...és ellenségeid...nem csak állnak mint a vett szamár..akkor tényleg jó...!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nagyon szép a játék, most ott járok, mikor a varjút elkapta az a kis falánk valami a plafonon. LOL!!!
<#finom>#finom>
ez milyen marhaság, mért kell nekem konzolból meghívogatni õket, ha nem neten akarok játszani?????????
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Itt nem kempelni jkell és kihajolni minden sarkon, ez akció játék, fogd fel!
Ottvan pl. a megacity is,árban ugyanannyi,csak nemtom' fenn van-e ott,és most megnézni sem tom' 😛
(én mindig onnan töltök)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
https://grentmedia.hu