Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy kösz az infót.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Lehet hülye kérdés de hogy kell felrakni a CS:S-et is??mert nekem is megakatt a 4. cd-nél....
Lehet lapozni is?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(lehet, hogy 6000 és még valahányszáz, de az már kit érdekel.)
csupán ennyire vagyunk keletebben!!!
Es ez az alap verzio, DVD-n?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
haverom anyja tegnap bécsben járt, és kérdezte, hozzon-e valamit. este 8-ra cimbimnek dvd-s HL2 rendes dobozban, és átszámolva 6 ezerért!!!
bárcsak vártam volna még egy fél napot és mondtam volna én is, hogy hozzon egy példányte, na mindegy : késõ bánat.
De mostmar abszolut tul tettem magam rajta, a jatek a fontos, azt fizettuk meg vegulis, sokan (Steam bronz), ugyanennyiert meg ilyen szep dobozt sem kaptak 😊
A jatek meg azert nem annyira igenytelen, es a 10k-ert kaptal 2 szuper jatekot is, ezt ne felejtsd el!
Mayday: hát lehetett ez lassan kinyitni "6 év" várakozás után 😊
Szeretnék magam is
lenni, szal. valaki összefoglalná az elmúlt idõszak eseményeit? (WOMos, és ezekre reagáló hozzászólásokon kívül... 😄)- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mikor kinyitottam 2db rögtön ki is esett! 😄
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)
Nekem peldaul abszolut nem kell beirogatni, tokeletesen fut!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
A dobozba elég igényesen belevan rakva az 5 CD ! 😊))
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)
nincs vmi megoldás arra hogy ne kelljen folyton a konsolba minden egyes vissza töltésnél beírni hogy au_disabel 0
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Nem hiába kellett rá ennyit várni..de megérte<#smile>#smile><#smile>#smile>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Amiben singlében Istencsászár vagy,ott multiban lehet,hogy a leglámább csóka...
de azé grat!44
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Az összes R6(meg a GR)megvan eredetiben annyira birom ezeket a relisztikusabb FPS-eket...
Raven Shieldben Veteranon a terrorist huntba 35 terrorista ellen egyedûl,MINDIG mission succes,bármely mapon,bármely fegyverrel(mondjuk mindig Vintorez-t + egy hangtompítós USP-t használok) <#vigyor1>#vigyor1>
ON
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
BTW mint fegyverõrült, engem még a kézifegyverek megoldása zavar. Megcsinálnak egy iszonyú jó kis triciumos irányzékot a pisztolyunkra, vagy egy hologramos reflexirányzékot az MP7-re, de nem tudjuk igazán használni, hiszen nem lehet a szemünk elé venni a fegyvert. Persze oké, ez nem egy taktikai FPS, de nekem az ilyen dolgok egy kicsit hiányoznak. A reflexirányzéknál még az bánt, hogy ugye a 2003-as E3 videókban rázoomolva is tudott lõni Gordon. Itt úgy vettem észre, hogy bekapcsolt zoomal nem lehet lõni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Single-ben jáccok,lehet csak abban van így...de meg mernék rá esküdni...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯