Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Hát ez az...
(persze lehet,hogy csak irigykedünk,nem? 😄)

Glpetyus
giga \o/

hi ell akadtam a játék elején kijötem a börtönböl bekelet menem egy másik házba fel e lépcsön és ....nem tudom hova továb????
cracked preload
Máshol van a gond. Az én gépemen 400fps-el megy.Szûk tereken meg lemegy 200-ra.A NASA és a Pentagon közös fejlesztése + egy kis földönkívüli technológia.<#hehe><#hehe><#hehe>
M@TriX
mert eddig mi volt?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
és õk maguk meg nem tudnak visszaolvasni 3 sort. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

reménytelen 😞
szedem az Emporiot
Ikarus
szerintem ez nem hülyeség/nemtudom megy-e a játék, hanem egyszerûen feltünési viszketegség náluk.
engem az sem zavar, ha a gépe csinálja otthon a vacsorát olyan tuti daqrab, csak itt a fórumban mér kell ezt olvasnioa mindenkinek három soronként ezt nem értem.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Miota megvette (megvetette) a gepet azota kb .13563671717137676x leirta a konfigot forumok ezreibe. Tuti.

Mayday
Az ilyenek kerdezik legtobbszor meg, hogy szerintetek ezen futni fog? <#idiota>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Az már régen rossz, ha az FPS-értéket figyeled a Játék helyett... Grat.
Ha pedig itt tartunk, inkább futtass le egy 3DMark 2003-at 3.50-es patch-el, majd egy 3DMark 2005-öt 1.10-es patch-el és hasonlítsd össze más, hasonló konfiggal bíró emberkék eredményével - s ha akkor, és csakis akkor, ha nagyon gyengébb a tiéd, na, akkor sírj!

Egy Játékra ne adj! Hisz abban folyamatosan MÁSKÉNT mozognak az emberek, Te is (pl. rángatja egeret mint vakállat a hatalmas tereken), és ugye ebbõl adódóan más az érték is...

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ikarus
na még valaki a "csúcskategóriásagépemgyerekekcsorgassátokráanyálatokat" tipusú srácokból.
ma ilyen nap van úgy látom

gpm
A tesztekben Athlon FX van, neked meg 3 GHz P4-ed van, ezert a kulonbseg, igy mar ertheto?<#vigyor1>
A pocid nem hajtja meg rendesen a videokartyadat, vagy porgesd fel a P4-ed, vagy vegyel egy AThlon 64-et es azt porgesd fel.<#vigyor1>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

M@TriX
azon sztem nem highon, de nagyon jól megcsinálták a srácok az optimalizálást...

Ikarus
<#wave><#eljen>

Laza
"1.6Ghz, GFTi4200" ilyen konfigon is jol fut?!

Nah, kivancsi leszek mit produkal nalam a 3Ghz, R9600pro, 1Gb(400)Ram gepemen... 😊 ha ma latom vhol meg is veszem...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

M@TriX
de a himbálózást érzi az ember, ha 30-100 között ugrál, ezért jó fixre venni, én 50re vettem és az nekem elég...
persze a srác bekaphatja olyan géppel, csak mondom . 😊

Nem akarok menõzni,csak bosszant hogy kibaszott drága volt a kártya és nem úgy mûködik ahogy vártam,illetve ahogy a tesztekben szerepel.
Ja és nem hiszem el hogy te 30 és mondjuk 80 FPS között nem látsz különbséget,de azért megnyugtató volt a kérdésemre irányuló értelmes hozzászólásod!
Köszönöm!
Udv Uraim.

Valaki tudna kuldeni egy mentest a motoros legparnas szaguldozos resz utan (amikor egy toronyba kellett kinyitni a zsilipajtot es egy helikopter veszettul lo mint allat, nah az utani mentes kellene), mert rendszerfrissites volt es most raktam fel ujra. THX. Lehet email, vagy privat uzi. Nagyon koszi.

Ikarus
hát igazán átérezzük a problémádat, lehet hogy gyenge a géped???

legközelebb a NASA-tól vegyél, akkor tuti 100fps fölött lesz a frissítés.

ui:ja és 30-40 felett semmi különbséget nem lát a szemed, akkor meg nem mindegy??????????????????

Hmuda
Na én is leszedtem, észrevételek:

Hatalmas gratula a Valvénak, hihetetlen, hogy egy ilyen részletes és szép játékot ennyire képesek voltak optimalizálni. Az én 1.6Ghz, GFTi4200-amon hihetetlenül jól fut még max grafikán is. Most majd megnézem a speciálisan HL2-re kifejlesztett béta drivert, hogy azzal milyen. A gravi fegyver baromi poén, jó dolog odahajigálni a cumókat az ellenségekre (fõleg a körfûrészt 😄).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mayday
Szerintem legyel ongyilkos, mert ez egy nagyon durva problema!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Basszus, tenyleg?
Ennek nagyon nem orulok 😞

gpm
Ha alaporajelen megy a procid, amiatt is lehet lassu... X800XT PE melle nem illik 3GHz-n jaratott P4-et tenni.

insp
Nekem is mondta, hogy az eladó mennyire el volt hûlve, amikor (szvsz tip-top 100-as kategóriájú 😛 asszonyom) egy Half Life 2-t kért. 😄DDDD

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

"baszki", 30 fps fölött már nem lehet érezni a különbséget, vagy csak menõzni akars za haverok elõtt hogy jéé neked csak 70 fps-el megy nekem meg 75-el?

War. War never changes.

XeeN
Én próbáltam, de nem lehet. <#gonosz3>

toMpEr
aha 😊

Szevasztok, hát nem tudom mit csinálok rosszul, vagy a kártyám tud csak ennyit, az internetes játéktesztek alapján vettem egy ASUS X800 XT PE-t,4.12-es ati driver , a gépem: P4 3GHz,2GB 400-as dual channel-es DDR memória,ASUS P4P800-as alaplap,SERIAL ATA-s vinyó. A játék alapból a következõket ismeri fel: minden HIGH, Antialiasing 4X, Anisotropic 8X, Water Detail - reflect world.Az FPS szám szûk helyeken 75-140,DE
nagyobb területeken ahol víz is van 25-75. Aki esetleg ilyen tipusú kártyát vett írjon , hogy most szar kártyát fogtam ki, vagy egyszerûen csak ennyit tud, mert a tesztek alapján átlagban 100 fps körül kéne pörögnie. Nekem átlagban szerintem 60 Fps, ezért majd szétbasz az ideg!!!! Légyszi írjatok.
Tatyla
Ezzel a hibaüzenettel lép ki:

Source-Fatal Error

Connection to Steam server lost
Could not acquire necessary game files

???<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mayday
Szoval cd-s verziot meg senki nem frissitett steam ezustre az itt tengodok kozul? Mert meg nem fixalodott le, hogy vegulis lehet-e a dobozost, vagy csak a steam bronzot.

Ikarus
Multkor aszonyal mentem progikat venni, volt vagy 2-3 játék (régebbiek), amiket meg akartam szerezni eredetibe.
Minden játékot külön-külön kellett megvennem, hogy több csokit kapjon nekem meg se poszter, se kulcstartó, se fityisz.

(csak nõkkel ne kezdjen az ember 😊 )

M@TriX
notepaddal, beleírod a konzolparancsookat amik kellenek, és elmented autoexec.cfg néven oda, ahol a config.cfg-d is van.

gpm
Szvsz csucskategoriaban jok az ATI es NvidiA karik is(X800 series, 6800 series).
Felsokategoria aljan: ATI(9800 series) es kozepkategoriaban is ATI(9600 series).

Mayday
Jaja, en a kislanyommal voltam, vartam is mar nagyban a csokit, de meg sem kerdeztek, csak belenyomott egy posztert a csomagomba. Gondoltam megint kapok valami mittomenmilyet, ami majd otthon porosodik (asszem UT2K4-bol van otthon 2 darab is), es otthon azert megneztem, es HL2-es, tiszta zsir 😊 Persze, nem mintha kiraknam, de azert tokjo 😊

insp
Jah, így már OK. Én (igazából az asszony <#wink>) a Medi@ M@rktban vettem, ott nem adtak.
Ha 576-ban járok egyébként én is kunyizok mindig valamit.<#eljen><#eplus2>

Ikarus
köszi.
(a C Zero-t nem tudom, hogy adják-e ilyenkor, bár szerintem bõven belefér. mégis csak egy régi játék)

Mayday
Elvileg egy 2500 HUF korul van, hogy felplusszold, de akkor van HL1:Source, DOD:Source, meg az osszes eddig Steam-en elerheto jatek (Tenyleg, Condition Zero is jar?)

toMpEr
azert azokat a kartyakat ugy aruljak, adnak ra graanciat, stb. nem a hardocp huzta fel.
mindenesetre valoban tisztabb lenne alap orajelu kartyakkal

Ikarus
a cdgalaxisban ha vásárolsz, akkor szoktak adni posztert, vagy csokit, vagy egyébb kis dolgokat (ami szerintem jópofa dolog) és ha már HL2-õt vettünk gondolom többen is HL2 posztert kértünk hozzá, nem a nedd for speed-et, egyrészt így stílusos, másrészt mewg nem szeretem a NFS-t 😊)

gpm
Kulonos, h Hardocp reviewben szerepelnek az Nvidia karik.
BFG 6800 Ultra OC hardocp review
BFG 6800GT OC Hardocp review

IMYke2.0.0.0
Ja és a sok lúzer júzer pedig azzal jön majd a képek, teszt láttán, hogy az NVidia megint jobb, mint az ATI ... pedig a helyzet az, hogy az ATI csúcskártyája még mindig jobb, mint az NVidia-é... <#hehe>

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

insp
Posztert a kereskedõ adja, vagy a DVD-tokba van belehajtogatva? A DVD tokban nálam ugyanis nem volt!

insp
Én pl. 1600x1200 4xAniso mellett játszok.
Itt is, akárcsak a DOOM3-nál a flbontás növelésével extrém módon nõ a képminõség (AA használatánál sokkal látványosabban)

Timedemot nem csináltam. FRAPS a belsõ tereken stabilan 100 körül van, nagy külsõ tereken, nagy csetepatéban sem megy 50 alá.
ha ráérek, nyomok majd timedemo-t.

toMpEr
azt hol irjak milyen orajelen mennek?

Ilyet pontosan hogy csinálhatnék?
gpm
Amugy nem ertem ezeket a Hardocp-s arcokat, miert nem birnak referenciakartyakkal tesztelni, a tesztben szereplo 6800GT-rol annyit, h majdnem ultra orajelen megy. A tesztben szereplo 6800 Ultra meg joval Ultra orejel felett.
Igy mar nem olyan meglepoek az eredmenyek. 😄DD

Ilyen alapon betehetnek tesztbe az en karimat is aktivalt, ami x800 XT PE felett jaratok.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

M@TriX
játszhatóvá teszi a játékot, géptõl függõen 20-40 perc körül...

Ikarus
nekem kb 15 perc volt, ha jól tudom most kódolja ki a HL2 file-okat. Mindjárt gamelhetsz !!!!