Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szedem az Emporiot
engem az sem zavar, ha a gépe csinálja otthon a vacsorát olyan tuti daqrab, csak itt a fórumban mér kell ezt olvasnioa mindenkinek három soronként ezt nem értem.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha pedig itt tartunk, inkább futtass le egy 3DMark 2003-at 3.50-es patch-el, majd egy 3DMark 2005-öt 1.10-es patch-el és hasonlítsd össze más, hasonló konfiggal bíró emberkék eredményével - s ha akkor, és csakis akkor, ha nagyon gyengébb a tiéd, na, akkor sírj!
Egy Játékra ne adj! Hisz abban folyamatosan MÁSKÉNT mozognak az emberek, Te is (pl. rángatja egeret mint vakállat a hatalmas tereken), és ugye ebbõl adódóan más az érték is...
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ma ilyen nap van úgy látom
A pocid nem hajtja meg rendesen a videokartyadat, vagy porgesd fel a P4-ed, vagy vegyel egy AThlon 64-et es azt porgesd fel.<#vigyor1>#vigyor1>
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Nah, kivancsi leszek mit produkal nalam a 3Ghz, R9600pro, 1Gb(400)Ram gepemen... 😊 ha ma latom vhol meg is veszem...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
persze a srác bekaphatja olyan géppel, csak mondom . 😊
Ja és nem hiszem el hogy te 30 és mondjuk 80 FPS között nem látsz különbséget,de azért megnyugtató volt a kérdésemre irányuló értelmes hozzászólásod!
Köszönöm!
Valaki tudna kuldeni egy mentest a motoros legparnas szaguldozos resz utan (amikor egy toronyba kellett kinyitni a zsilipajtot es egy helikopter veszettul lo mint allat, nah az utani mentes kellene), mert rendszerfrissites volt es most raktam fel ujra. THX. Lehet email, vagy privat uzi. Nagyon koszi.
legközelebb a NASA-tól vegyél, akkor tuti 100fps fölött lesz a frissítés.
ui:ja és 30-40 felett semmi különbséget nem lát a szemed, akkor meg nem mindegy??????????????????
Hatalmas gratula a Valvénak, hihetetlen, hogy egy ilyen részletes és szép játékot ennyire képesek voltak optimalizálni. Az én 1.6Ghz, GFTi4200-amon hihetetlenül jól fut még max grafikán is. Most majd megnézem a speciálisan HL2-re kifejlesztett béta drivert, hogy azzal milyen. A gravi fegyver baromi poén, jó dolog odahajigálni a cumókat az ellenségekre (fõleg a körfûrészt 😄).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ennek nagyon nem orulok 😞
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
War. War never changes.
nagyobb területeken ahol víz is van 25-75. Aki esetleg ilyen tipusú kártyát vett írjon , hogy most szar kártyát fogtam ki, vagy egyszerûen csak ennyit tud, mert a tesztek alapján átlagban 100 fps körül kéne pörögnie. Nekem átlagban szerintem 60 Fps, ezért majd szétbasz az ideg!!!! Légyszi írjatok.
Source-Fatal Error
Connection to Steam server lost
Could not acquire necessary game files
???<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Minden játékot külön-külön kellett megvennem, hogy több csokit kapjon nekem meg se poszter, se kulcstartó, se fityisz.
(csak nõkkel ne kezdjen az ember 😊 )
Felsokategoria aljan: ATI(9800 series) es kozepkategoriaban is ATI(9600 series).
Ha 576-ban járok egyébként én is kunyizok mindig valamit.<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
(a C Zero-t nem tudom, hogy adják-e ilyenkor, bár szerintem bõven belefér. mégis csak egy régi játék)
mindenesetre valoban tisztabb lenne alap orajelu kartyakkal
BFG 6800 Ultra OC hardocp review
BFG 6800GT OC Hardocp review
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt is, akárcsak a DOOM3-nál a flbontás növelésével extrém módon nõ a képminõség (AA használatánál sokkal látványosabban)
Timedemot nem csináltam. FRAPS a belsõ tereken stabilan 100 körül van, nagy külsõ tereken, nagy csetepatéban sem megy 50 alá.
ha ráérek, nyomok majd timedemo-t.
Igy mar nem olyan meglepoek az eredmenyek. 😄DD
Ilyen alapon betehetnek tesztbe az en karimat is aktivalt, ami x800 XT PE felett jaratok.<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>