Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Vagy rendelje elõ a HalfLife III-at, amihez egy Gold verzsönös HalfLife 2-re kap kupont, ha megveszi az ATI Radeon X900 XT-t 😊))))

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MÁR KICSERÉLTEM !!!! Viszont az gyanus hogy pont akkora a mérete mint az eredetinek

Imremagdi
kérlek olvasd el a Gyakran feltett kérdéseket ! ebbe bent van minden !!!! Ennyi értetlen embert..................

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Glpetyus
Ne sírjál,vegyél eredetit 😛
Vagy cseréld ki a dll-t 😮

Valaki küldje el emailben a fixes client.dll-t

[email protected]

Nagyon szépen kérem !!! Játszani akarok !!!!
<#rinya>

Mayday
Nem megbantani akarlak, de nezz mar szet ott, tuti ra fogsz jonni magadtol is, nem hiszem, hogy annyira gazos hely lehet.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ti most nem látjátok, de én sírok!!!

Mindent úgy csinálok ahogy kell mégis szar. rakjak fel új wint?

Ezt a hibaûzenetet ugye akkor írja ha még nem cseréltem ki a client.dll-t

Glpetyus
😄

köszi rendes vagy
Mayday
Ezt nem akarom elhinni: nem tudom most serobol, hol akadtal el, pedig itt en mar atmentem. Egyszeruen nem tunt fel, hogy ott valami nagy fejtoro volt. De ha ilyen nehez, akkor is gondolkozz egy kicsit, nem hiszem el, hogy egyedul nem tudod megoldani, es 10 perc jatek utan nem tudsz tovabbmenni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Glpetyus
Beb.szna ha nem menne <#ticking>

Mayday
Na, akkor en itt, es most jelentkeznek!

van valaki akinek service pack 1 alatt megy a game?

tudnál segiteni ell akadtam a játék elején kijötem a börtönböl bekelet menem egy másik házba fel e lépcsön és ....nem tudom hova továb
Mayday
Jolvanna. 10-bol 4.3 aranyban jatszhatatlan, na. 😊

Kandurex
Játszhatatlan...aham 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Gondolom azert, mert jatszhatatlan. Ott nem csak magat a jatekot (filmet, stb) pontozzak, hanem a minoseget is.

Akkor az eredeti client.dll töröljem vagy automatikusan felülírja (vagy modosítja). De én ezt is próbáltam, bemásoltam a hl2fix.exe-t a hl2/bin-be enter megin enter, elindítottam a gamet és 2 perc múlva hiba.
Ha a launcherrel inditom a gamet a menüje nagyon fos(mint a betáé), viszont ha hl2.exe - steam akkor ott van a város a hátérben meg minden,de ugyanúgy kidob

Na még egyszer...
Egy kis help kellene.
Ott tartok ahol a gyomor pöcsü 😊 szörnyike a nagy bogárból csinál egy "bogár vonzó" csomagot.
Leteszteltem ahogy kérte a 2 bogaran, maj oda megy 2 elfektetett fatörzshöz, hogy csináljak vele valamit és arra menjünk tovább.
Próbáltam mindent, de semmit nem tudok vele csinálni, és nem tudok tovább menni.
gpm
A vizalalpu meghajtasos proci csak nem elo agyszövet(az is vizalapu), mert akkor tenyleg brutal.<#alien2>

En maradok a jol bevalt alien technology-s gepemnel, mmultitaskban futtatom az atombomba szimulaciokat vele.<#vigyor1>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

hmmm ... és mér flémeltétek össze a topicot? 😄
Kandurex
Na akkor én is egy gyors kritikát: A játék jó, nagyon jó, minden jó, egy nem tetszik, de az nagyon,.... kurva sokat tölt fél giga rammal!!! (persze minden high -on). Kb. ennyi. ja és egy jó tanács, ha nincs kedved kapcsolgatni az AI -t akkor ne rakd fel a FAQ -ban lévõ exe -t, elég a dll és tökéletes. by

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ikarus
bazz menni szóismétlés, rosszul lettem magamtól 😞

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Mayday
Hehh, meg konnyu helyzetben vagy; en kedden delutan vittem a gepem a forumos Cuclihoz, es kb 2 es fel oraig voltam nala, es addig jutottunk, hogy unlocking 50%! Velem volt kislanyom, es miutan megallas nelkul azt gyakorolta, hogy apa, mikor megyunk mar haza, igy hazavittem 50%-osan. 😊 Aztan este meg atmentem a szomszedba, es befejeztem a maradek 50%-ot. De szegeny Cucli sem tudta addig nyomni a sajatjat addig, amig a Steam vacakolt, meg nem is jutottunk vegig az unlocking-on.
De turelem, mert ha nem is a 6 evet nezzuk, csak azt, hogy 2003. szeptember 30 ota mennyit vartunk, akkor ez mar elhanyagolhato, nem?

IMYke2.0.0.0
<#email> <#alien2> --- ûrtechnológia rulez 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Glpetyus
F.szom...egy frissítés = 6 új üzenet (banplz) 😊

Ikarus
kis türelem, már közel vagy a célhoz!!

IMYke2.0.0.0
Éppen ellenkezõleg - õk olvasták ezt a topikot az aktiválás napján, s látták, amit összeflémeltünk 😊))))

Glpetyus
#23767 😊

IMYke2.0.0.0
Az készíti - telepíti - a dll-t.

Jézzzzuuuus, az nforce-n mér kapott ennyit?
2004-11-16
Half Life 2 (c) Valve *READNFO*
EMPORIO
85x50 MB
4.3 <- ennyit ...
ennyire hülyék lennének? 😄
Az idegen tech-et nem írom le.Titok.)))))
Glpetyus
Pontosan

A FAQ-ban azt írtjátok hogy "tartalmaz egy client.dll-t". Letöltöttem,de nem az van benne hanem a hl2fix.exe. Az is jó??

Ikarus
jól beszélsz.
évente egyszer újítok a gépemen a karácsonyi jutalomból amit így is szükre szabnak a melóhelyen, zsíroskenyér még utánna 3 hónapig, de hát ez az egy hobbim van, mit lehet csinálni
nem kell mindig a legûberebb többszázezer forintos cuccot megvenni, kicsit gyengébb dolgokon is jól mennek a cuccok (kivéve doom3 hehe ), meg pár hónap múlva az über cucc se lesz übercucc, és azt is megkapod emberi áron, ellenben a használhatósága nem "évül el" 3 hónap alatt

Glpetyus
Mexállotaknak meg "csakazértis" embereknek,...meg millereknek 😛

IMYke2.0.0.0
Következõ év második negyedéve...

ALPHA
Faxom ki van már!
Itt ülök a gép elõt 2 órája, telepítgetek másolgatok unlockol, letölt fingik, fosik stb..
De már kezdem a unni kurvára!
Most ezt tölti le: Vaildating Steam files! Mi az anyám picsája ez???
Bazz, ez igy nagyon szar...

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

Kiirta hogy overwrite

Mayday
Jut eszembe: mi van ezzel a kovetkezo ATI kartya-generacioval? Mert valami olyasmit olvastam, hogy mar keszen van az uj kartya, ez igaz? ?Mikor kerul ez piacra?

IMYke2.0.0.0
Glpetyus: Egyetértek. Ne a család, barátnõ, gyerek szívja meg az árát annak, hogy egy rohadt játék 35 FPS-el többet pumpál a gépen az átlagnál...

Ikarus: biza', és nekünk nincs is már mozgó alkatrész a gépünkben! 😊)))

gpm
X800 most meg csak megszalottaknak valo, aki jatszani akar, boven eleg egy 9800. 😛

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Imremagdi
nem jó helyre másoltad a dll fájlt

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Help!!!

Letöltöttem
Hazavittem
Mount
Copy
Client.dll overwrite
Launcher.exe

Oszt 2 perc után dob egy ablakot:

Nincs internet
Win Xp Service Pack 1
2.6Barton ati9600xt 1024mb ram
Catalyst 4.12b

Glpetyus
Én se,csak viccbõl irom...
Melózom már elég rég,ki tudnék fizetni egy X800-at,de mi a f.sznak?
Van elég mindenre költenem....

Ikarus
<#eplus2> Mi vagyunk a királyok, mert a NASA-tól veszük a gépünket!<#eplus2>

mindenki bekap*atja 😊))))))

IMYke2.0.0.0
Nem irigykedem - lehet, hogy emiatt éhezik a család. <#schmoll2>

Ikarus
nekem sincs sokkal roszabb gépem, de nem is írom ide az adatait folyton. minek?

Valaki tud segiteni?

Ikarus
nesze neked fizika bammeg, ott az ablak meg 3 doboz, most pedig gondolkozz!!!