Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
köszi mindenkinek egyenlõre.
meg kell hagyni voltak jó ütéseid de rocky azért a végén ott hagyott <#idiota>#idiota>
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
En megtettem: modemet megkaptam, de sajnos az alberletben, ahol most meg lakom, letiltattuk a kimeno telefonhivast, igy ez a modszer sem mukodik. Pedig szereztem meg 9-10 darab NETQUICK kartyat, ami darabonkent 5 ora internetezesre jogositana fel.
Ezeket ujfent fel is ajanlanam az arra raszorulonak, termeszetesen INGYEN! Asszem december 31-ig hasznalhatoak fel.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én nem sírok, mert itt bivaly erõs gépek vannak, viszonylag nagy vinyókkal - igaz, letölteni nem lehet 4+ GB-ot, de mindegyikben van DVD-író, ergo, be lehet hozni a telepítõt DVD-n...
De vannak olyan melóhelyek, ahol ez nem oldható meg. Tessék ebbe belegondolni!
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
asszem újrarakom a zegészet, csak az új repack-al.
talán segít, mert akármit töltök vissza (5vagy 6 save-em van),nem segít az ai-gondban...😞
https://grentmedia.hu
kicsomiztam, a két bin-mappát átmásoltam, exe-k okésak, de itt nem müxik.
a hl2/bin-ben hány dll szerepel nálad???
csak a client, vagy a server is??
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!