Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
amúgy ez nem lehet, hogy valami védelem része? ha nem legális, akkor kikapcoslja az AIt ami a játéke gyik mozgatórugója...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
😊 szép beszólás. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kandurex
Kipróbáltam ezt a 38megást éééééééssss....szar, ugyanaz, ai _ disable

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gpm
Tysontol egy ütést kapnál és a fogorvosod átlépne a következõ adósávba.<#nevetes1>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Adam5
<#eljen>

De én még fejlõdõképes vagyok, és fiatal van idõm szétcsapni szimultánban Tysont és Formant <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#boxer>

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Mayday
Jo etvagyat.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

újraraktam mindent, ebéd után tesztelem.
köszi mindenkinek egyenlõre.

Kandurex
Na kipróbálom én is a patch -ot

Kandurex
Na kipróbálom én a patchot

Adam5
omg, tommygun személyesen?

meg kell hagyni voltak jó ütéseid de rocky azért a végén ott hagyott <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Õszintén mondom: nyissatok egy új topikot! Ez már amúgy is tele van szemetelve! Törlésre érett már sajna.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
De tenyleg van olyan verzio is, hogy kolcsonker az ember egy modemet, es otthon a telefonvonalat hasznalja e celra.
En megtettem: modemet megkaptam, de sajnos az alberletben, ahol most meg lakom, letiltattuk a kimeno telefonhivast, igy ez a modszer sem mukodik. Pedig szereztem meg 9-10 darab NETQUICK kartyat, ami darabonkent 5 ora internetezesre jogositana fel.
Ezeket ujfent fel is ajanlanam az arra raszorulonak, termeszetesen INGYEN! Asszem december 31-ig hasznalhatoak fel.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ma2ska
Nem egyszer 100x leirt dolgokat kérdeznek itt , már fárasztó a játékrol meg egy szo se esik. Ha meg valaki nem tud valahova felugrani két lehetöség van: Vagy másfele megy vagy gondolkodik aztán megcsinálja ugy hogy fel tudjon...

Mayday
Tisztaban vagyok vele - az en melohelyemen sem tudtam megoldani.

gpm
Nem lattam a kerdest SRY, igen a 38MB-s pecs utan lett jo.

Mayday
Boltban vettem.

Ridley
chaos én csak azt mondtam,hogy ott nincs...

de a kérdésre nem válaszoltál...

AmdPower

Egyetértek. És nem minden melóhelyen engedik hogy a privát gépedet feldugd a hálózatra, hogy aktíváld a játékodat szerintem még amcsiban sem...

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Shep
Vajon az a móka mûködik, hogy havernak átmásolom az egész steam könyvtárat /eredeti van meg/, meg átnyomom neki a client.dll-t?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ez - valljuk meg - elég nehezen kivitelezhetõ pár melóhelyen.
Én nem sírok, mert itt bivaly erõs gépek vannak, viszonylag nagy vinyókkal - igaz, letölteni nem lehet 4+ GB-ot, de mindegyikben van DVD-író, ergo, be lehet hozni a telepítõt DVD-n...
De vannak olyan melóhelyek, ahol ez nem oldható meg. Tessék ebbe belegondolni!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gpm
Hang akadasa kozben nezd meg a HDD led-et a gepeden, ha erosen villog akkor a szaggatas a keves RAM miatt van.

Nem akarok senkit megsérteni, de olvasgatva a hozzászólásokat, szembetûnik, hogy mennyi láma emberke van. Egyszerûen képtelenség ennyi "ittelakadtammostmicsinájjak" hozzászólást írni. Egy FPS-ben hogy lehet elakadni? Valszeg azért van a pajszer, meg a grav fegyver, hogy használja õket a muksó, ha valahol nem lehet átjutni. Eszem megáll. A másik sír a törés miatt, hogy nem megy, közben még anyázza is, ha valaki beszól neki. Meg kell venni, és akkor menni fog rendesen. Ennyit szerettem volna írni, mert már NAGYON kikívánkozott belõlem. Jah, akinek nem inge, ne vegye magára.
gpm
Attol meg alapbol ott lehetett a konyvtarban a server.dll nem gondolod?

The Hedgehog
512

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Ridley
chaos neked a 38mb-os patch után lett jó?

AmdPower

akkó ne mértem.
asszem újrarakom a zegészet, csak az új repack-al.
talán segít, mert akármit töltök vissza (5vagy 6 save-em van),nem segít az ai-gondban...😞

Ridley
a rar-os tömörítésben csak a client.dll van

AmdPower

Mr.Grent
Nem csak õk már nemtudják elképzelni hogy valahol vannak még olyanok akiknek nincs net elérésük. Nálluk ez evidens, nállunk még luxus.

https://grentmedia.hu

gpm
Mindket dll ott van.

M@TriX
kérsz egy modemet, vonal csak van otthon nem? 30 perc az egész, aztán fut offline-ban...

ja

gpm
? Ramod van?

persze.
kicsomiztam, a két bin-mappát átmásoltam, exe-k okésak, de itt nem müxik.
a hl2/bin-ben hány dll szerepel nálad???
csak a client, vagy a server is??

The Hedgehog
azok warezoljanak... 😄

Adam5
nekem is szokott "szaggatni" a hang amikor dumálnak, de nem zavar

Az a baj,hogy nem tudok a melóhelyen rákötni a netre,meg nem fogok szaladgálni géppel a hónom alatt,hogy Emberek segítsetek már aktiválnám a legálisan megvett játékomat,de nincs netem.Amúgy érdekes ez a hozzáállás a Valve részérõl,hogy akinek nincs nete az rohadjon meg.

The Hedgehog
a hang akadás probléma csak az eredetinél jelentkezik vagy tudtok olyat akinek az EMPORiO-snál is ilyen gondja van?

beírtam az ai_disable 0-t is, erre Alyx megállt a liftajtóban, onnan semerre-persze elõtte leverte a katonákat!!😊

gpm
Ugye nem csak a RAR-bol masoltad ki a fajlokat Total Commanderrel, hanem kitomoritetted az osszes fajlt Winrarral es ezeket bemasoltad a jatek konyvtaraba?

Kandurex
Steamen vetted meg vagy boltba?

Mayday
En kiadtam ra a penzt, hordozgattam, es nem bantam meg.

nálam igen, de lehet, hogy fel kellene rakni az egészet újra (hl2+ ez az utolsó patch,semmi más???)

Kandurex
Csak nálad? 😊 Van még valaki akinek javította?

Kandurex
Ugyan úgy hibás az AI? Mert akkor fel se rakom!

KÖszi szépen.Hát a tököm sem fogja hordozgatni a gépet emiatt.Akkor marad a warez.Pedig erre tényleg kiadtam volna ennyi pénzt,de így ...

gpm
Nalam igen(gondoltam, h ez lesz az elso kerdesed😄)

nálam nem okés sajna.

Mayday
Persze ha van tuzfal a melohelyen, akkor lehet, hogy a Steam csatlakozas felejtos... (Vagy be lehet valahogy ilyen proxy-t, meg tuzfalat konfigolni Steam-ben?)

Kandurex
JAvítja az visszatöltéses AI problémát is?