Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Az nálam miért van mhogy ha a load game-re megyek kilép a winbe?

XeeN
Bocs, akkor pontosan: HL2, HL1, CS-Source.

Moby
Hát nekem biz nem patchelt semmitse. Steam platform frissítés az volt, node az a törtösöket marhára nem érinti.

Adversus solem ne loquitor

nah vmi hír a properrõl ?,azt hallotam ugyanugy benne van az ai hiba mint a másik verzsönbe.
Tomper: honnan szedted le, én is leszedném.....köszike

Akit érdekel a bittorent.damage-web.net címen megtalálja😊)
Találtam egy torrent fájlt a legújabb verzsönhöz, de még nem nagyon töltik és csak 2 feltöltõ van és mellesleg 4 órát kell várni még elkezdheted tölteni!
toMpEr
aztirtad hl2-hoz jott a javitas es nem cs sourcehoz...

XeeN
Ki mondta, hogy köze van hozzá? Én csak annyit írtam, hogy kijött egy patch a játékhoz. Ez azoknak szólt, kiknek megvan az eredeti.

A töréshez pedig annyi köze van, hogy anélkül nehéz lesz vele neten játszani (CS, mivel azt is javítja). Errõl ennyit.

gpm
torrent nincs meg hozza?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

thx!

toMpEr
emp_proper_hl2.r*

Glpetyus
B.szátok + ,annyi a hibát írtok a gémmel kapcsolatban,hogy már teljesen elment a kedvem az egésztõl :C
Eggyáltalán van akinek jól mükszik a warez verzsön?
Most épp a 20 valahanyadik oldalt olvasom vissza,és lenne 1-2 kérdésem:
Ez a STEAM FATAL ERROR,vagy mi a csöcs,ez teljesen véletlenszerüen jön elõ,vagy akinél elõjött az csak láma?
Nekem otthon nics net,úgyhogy biztos nem fog STEAM-et találni 😛

Ezenkívûl leszedtem ezt a lentebb belinkelt 11Mb-os javitást,de ahogy elnézem ez is hol jó,hol nem :C
Más: ezt a rendszeridõt hol kell visszaállitani? 😛P
Egyáltalán kell?
thx

a filenevet írd már le, pls!

toMpEr
ha valakinek van mentese egy ilyen elekadasra az kuldje mar el emailbe [email protected] -ra

toMpEr
en mindjart tesztelem, most csomagolom ki

toMpEr
mivel a tort verzio nem castlakozik a steamre, ezert nincs koze hozza

XeeN
Hopp, elkezdte patchelni magát a HL" Steamnen keresztül. Jöhet az újabb törés. <#eplus2>

Várunk míg egy magyar oldalon is fentlesz, én mindenképpen leszedem és tájékoztatlak benneteket a fejleményekrõl.

Thief:

Ez sajnos hiba. Megállt a progi. Nálam is ez volt,
sõt ha elöbbi mentést töltöttem be, akkor meg ennyire sem jutott.
Ujra kell kezdeni
Moby
Semmit, ugyanis az tipikusan azon pontok egyike, ahol megzuhannak a scriptek az ai_disable-tõl. Ez az AI ki-be kapcsolgatás jó móka, egész addig amig nem jön szembe egy hasonló kritikus pont, olyanból meg van pár...

Ezt éppen miért nukeolták?
Elég nagy a kavarodás a HL2 körül, legalábbis a warez verzió körül, mindenki mond mindent, beszélnek össze-vissza értelmetlenûl. Én inkább majd megtapasztalom, hogy milyen az új verzsön.

james69holden
köszi megvan, tényleg ez a fasz összevissza rakja a mentéseket!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

XeeN
Kár, hogy ezt is nuke-olták.

janos666
Van valahol neten egy readme file a HL2-höz, mert az emporiohoz nam kaptam és érdekelne pár technikai apróság...
van már valami végleges patch vagy crack ahoz hogy nekeljen mindig írkálni a konzolba
raziel.
szal én ITT vagyok és csak áll a csaj meg a tudos de benyomom ai-t utána is sak come on-ozik néha a csaj szal ott mit kell csinálni?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

valaki nem tudja véletlenül, hogy mi a proper verziónak a fileneve? Mindegy, hogy ISO, vagy rar. Csakhogy dc-n hogyan keressek rá! elõre is thx!

Moby
Nem a kódra gondoltam, egyébként meg ezzel is foglalkozom, szal ugorjok át a "nem lehet..." - el kezdõdõ mondatokat 😊 De igen lehet, pl. azt is, de konkrétan nem erre gondoltam.

fitutufi
ott vannak legalábis az utolsó tuti csak nézz lejjebb öszevisza teszi õket ...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

james69holden
Eindítom a játékot és a tegnapi mentéseim közül az összes eltûnt, ez általános? Mit kell csinálni? Csak azok a mentések maradtak meg amikor 1-ször nyomtam vele...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

fitutufi
simán majd a nõt kövesd kicsit hosszabb idõ míg tellik vmi , de azt a nõt aki szerel fennt azt a szart !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

janos666
Ohojjj. Most akkor a rpoper verziót újra le kéne szedni és nem jó a régi emporio? Nincs valami frissítés ami az elsõ emporiot updateli?
raziel.
hm

most nemtudom hogy bugos van én nézek el valamit
amikor felveszem a ruhát az üvegbõl utána mi tkell csinállni?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Talált vki már helyet ehhez a proper-es változathoz? Fizetõs sem akadály....

Kurva annyukat ha most jelenik majd meg a tökéletes warez verzió.. Nekem már majdnem lejött a i disabledes verzióóó.... Áhhhh...
Van már olyan patch, amivel Steam nélkül offlineban is lehet telepíteni a játékot? Nekem eredetiben van meg, de azért utálom ha vmi önmagában mûködésképtelen.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

lwb
van

Sziasztok!
Egy egyszerû kérdésem van csupán: Rongybaba fizika van benne? (Valami olyasmi, mint a FarCry-ban volt.)
Köszike!
Glpetyus
<#ejnye1>...kiZSgyerek...<#mf1>

fitutufi
jól teszed , mámint a mondat elejét is meg a mondat végét is <#mf2><#vigyor1>

lwb
aki már végigvitte: körülbelül hány órás a játékmenet? eléggé gyorsan haladok a chapterekben és kicsit kezdek félni, hogy nem is lesz ez olyan hosszú ...

Glpetyus

Na,elkezedem szedni ezt a "beteg" változatot de ha közbe felrakják az újat,akkor leszopom magam...

vegignyomtam az emporiot, a client.dll-el, nem lehetetlen 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Glpetyus
Mondjuk magyar oldalon még nem látom sehol...

Glpetyus
reggelt

Nem kevés ez az 1.6 GB?
Van aki letépte már?
F.sz kivan,elöbb is felrakhatták volna,mert most akartam nekiállni szedni,de így nem "merem" :/

Half-Life 2 (c) Valve *PROPER* *STEAMRIP* *DVD*

:-DDDDD

Ez már elvileg mûködõ verzió... CS nélkül
1,6 Gb
gizmoplayer
konzolba: ai_disable 0

GulaSoft
Hogy a csöcsbe kell visszakapcsolni az ai-it?
KulacsKa
Akinek van eladó kuponja az izibe egy üzit privibe thx 😊

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)