Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
A töréshez pedig annyi köze van, hogy anélkül nehéz lesz vele neten játszani (CS, mivel azt is javítja). Errõl ennyit.
Eggyáltalán van akinek jól mükszik a warez verzsön?
Most épp a 20 valahanyadik oldalt olvasom vissza,és lenne 1-2 kérdésem:
Ez a STEAM FATAL ERROR,vagy mi a csöcs,ez teljesen véletlenszerüen jön elõ,vagy akinél elõjött az csak láma?
Nekem otthon nics net,úgyhogy biztos nem fog STEAM-et találni 😛
Ezenkívûl leszedtem ezt a lentebb belinkelt 11Mb-os javitást,de ahogy elnézem ez is hol jó,hol nem :C
Más: ezt a rendszeridõt hol kell visszaállitani? 😛P
Egyáltalán kell?
thx
Ez sajnos hiba. Megállt a progi. Nálam is ez volt,
sõt ha elöbbi mentést töltöttem be, akkor meg ennyire sem jutott.
Ujra kell kezdeni
Elég nagy a kavarodás a HL2 körül, legalábbis a warez verzió körül, mindenki mond mindent, beszélnek össze-vissza értelmetlenûl. Én inkább majd megtapasztalom, hogy milyen az új verzsön.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
most nemtudom hogy bugos van én nézek el valamit
amikor felveszem a ruhát az üvegbõl utána mi tkell csinállni?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Egy egyszerû kérdésem van csupán: Rongybaba fizika van benne? (Valami olyasmi, mint a FarCry-ban volt.)
Köszike!
Na,elkezedem szedni ezt a "beteg" változatot de ha közbe felrakják az újat,akkor leszopom magam...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nem kevés ez az 1.6 GB?
Van aki letépte már?
F.sz kivan,elöbb is felrakhatták volna,mert most akartam nekiállni szedni,de így nem "merem" :/
:-DDDDD
Ez már elvileg mûködõ verzió... CS nélkül
1,6 Gb