Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de tenyleg hogy szedtek ki 2.5 gigat es megis iso a verzio?

lehet lesz rá megoldás késõbb,
eddig nálam nem volt több ilyen.

Igy addig is lehet játszani

mentés sokat, de ne akkor amikor a pályát tölti meg update el.

Krinyo
"M@Xtreme küldte az infót, miszerint a Half-Life 2 honosítás eléggé szépen halad. Körülbelül 80 százalékos készültségi szinten áll, és hamarosan fullos lesz. Attól a pillanattól kezdve persze mindenki elérheti majd. Friss infókat itt kaphatsz róla, illetõleg ugyanott képek is megmutatkoznak, immáron a honosított verzióból"

gamestar

csak tudnám hogy mi a különbség a honosított képeken 😄
biztos magyar szemekkel néz a csaj

raziel.
figy és ha késõbb is lesz ilyen bug akkor mivan?

pl játék kozepén kezdjem akkor elöröl vagy mi?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

grebber
Na apránként csak végigjátszom már ha a báttyám engedné,mert sajna õ is van.kb 1/10-énél vagyok a robotkutyás antigravitácios fegyveres résznél.Eddig jó a game.A motoros-biciklis vagy mi az nagyon fasza rész volt.

Next PC upgrade: 2022

Max 10 perc, amig itt vinnyogsz már túl is lennél rajta.

Nem akartalak bántani,
Glpetyus
<#mf2>
😄

toMpEr
kitmoritve 3.3 giga

Krinyo
akkor b+ te <#kocsog>
😄D

Glpetyus
Mondtam már párszor,hogy ne UGASSÁL...

raziel.
figy de elöröl az egészet?

de hogy hogy?
ez lol ne már

Glpetyus
Megvenném baz+,ha lenne otthon net...<#lama>
Nem tudom mi a qrva anyukért nem tudtak egy "netnéküli" változatot kiadni...

Valaki létszi segitsen #25833 -be

Irtam lent,
hiba a töréssel

Ujra kell kezdened.
fitutufi
jaj te láma !
WOM !
aztán te szólsz le mindenkit !
ügyes vagy<#ejnye1><#levele><#nyes><#taps><#lama>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

off
most persze nem tolti senki a regit, ami nekem most jott le, igy a beka segge alatt van a megosztasom<#gonosz2>

Imremagdi
érdemes leszedni? AI hiba ebbe már nincs ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Krinyo
vedd meg eredetiben b+

Csuhai G
Hol vannak rajta az árak?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

toMpEr
az

bakker mia az hogy kivettek a felesleges fajlokat, ne mondjak mar hogy 2.5 gigat nem hasznal semmire a jatek

Csuhai G
Ez az oldal ingyenes?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

james69holden :

Ki kell szabaditani lent a ládát,
feljön és azon át lehet ugrani.
raziel.
Valaki létszi segitsen #25833 -be

köszi

toMpEr
bitHUmen-re amugy kiraktuk a Half-Life.2.PROPER-EMPORiO verziot

raziel.
de akko most mit csináljak?

toMpEr
igen, elobb ezt probaltam es ment rendesen legalabbis ha odamentem az orhoz uldozott/megutott

olvass faqt
Pharaoh
Ha azt írja ki hogy nem tud a steam szerverhez csatlakozni, tedd fel ape féle fix-et.

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van e köztetek olyan aki a wandoo.try.hu oldalról szedte e le és hogy mûködik e mert nekem nem akar mûködni mert azt írja hogy valami szerverrel van baj!
És ha mûködik valakinek mondja már meg mit kell csiálni vele hogy jó legyen!
Elõre is kösz!

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

gpm
Ok, amugy sejtettem, h router vagy szerver lesz. 😛
Igy probaltad mar: betoltod, kilepsz a jatekbol, majd ujra elinditod a jatekot es ismet betoltod...
Az elozo verzioval ilyenkor voltak problemak mindenkinek...

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

GeneralsHungary
GYEREKEK! ISZONYATJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ A HL2!

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

thedriver
Mentéseket melyik mappába teszi?

Glpetyus
Jó,megvan...<#lama><#lama><#lama>

toMpEr
mindenesetre nemhiszem, hogy tulsokkoze lenne a jateknak ahoz hogy ujra van-e inditva a gepem

toMpEr
bocs, nemindithatom ujra a gepem routerkent is uzemel

Képet esetleg, mert így nem vágom melyik ez a rész.
Egyébként megoldottam, úgy hogy nem ott mentem fel, van egy sziklás rész, ott nem tudna felmenni a buggy, de fellövöldöztem a Grav gunnal 😊

gpm
Igy probald ki,betoltod az allast,kilepsz,ujrainditod a gepet majd ismet betoltod....Thx.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

toMpEr
megy igyis

james69holden
én még nem tartok ott, de mintha azt olvastam volna hogy Shift, de lehet hogy más gomb az ami a turbót nyomja, de te segíthetnél nekem: A hordópakolgatós rész után a kanálisba ugye bemegyek és a túlvégen kijövök a csõböl és a földön alá van deszkázva egy pár láda, oldalt létra, de annak tetejérõl nem tudtam átugrani. Mi a megoldás?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Glpetyus
áááá...jól megkavartatok...most kell ez a nyavajás fix,vagy csak a client.dll? <#lama><#lama>
Annyi félét írtatok már,hogy nem bírom követni 😛

jah, quit game, és start again és load..
A SHIFT az befékez.

toMpEr
jatekon belul, visszalepjek es ugy probaljam meg?

Pharaoh
Az új verzióban nincs CS ugye? Ha akarok bele cs-t akkor csak a régibõl át kell másolni a cs mappát?

james69holden
SHIFT

kiléptél gémbõl,meg vissza és ugy loadoltad vissza? v játékon belül..
HELP! Ott tartok, hogy megkaptam a buggy-t, és jönnek az antlianok vagy mik. És van egy rész az útból ami le van szakadva. Valahogy át kellene ugratni szerintem, de nekem nem sikerül. Megoldás?

toMpEr
Kiprobaltam az uj verziot, mukodik rendesen, elmentettem, betoltottem ujra es ugyanugy volt ai

james69holden
A hordópakolgatós rész után a kanálisba ugye bemegyek és a túlvégen kijövök a csõböl és a földön alá van deszkázva egy pár láda, oldalt létra, de annak tetejérõl nem tudtam átugrani. Mi a megoldás?

Jahhjjj. Pedig nekem a töltés a régebbi warez werzsönel már a 69.edik fájlnál jár... nembaj nem szakitom meg... max kinlódni fogok..