Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Nemjó a link az oldalon! Ez a jó!

Bazinga!

tomsolo
fú nagyon nehéz ám azt a kb 3 lépést összehozni...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

M@TriX
khm, mint írtam odaát nekem is megy, csak nemtom hogy csináltam, a gcf-be turkáltam össze-vissza, amúgy most van írva egy megoldás, a ergbe kell turkálni, majd letesztleik akinek még nem megy...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

IMYke2.0.0.0
Ez azért sem lehetséges, mert a magyarítás valóban nem mûködik mással, csak a Warez verzióval!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dardevil
Én szegény ember vok ...
tehát nekem a ... van.

IMYke2.0.0.0
Na most derül csak ki igazán, kinek is van Warez verziója 😊
Ugyanis, csak azoknak mûxik a magyarítás --- <#hehe>
Aki megvette/Steam-elte az pedig várhat, szegény.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Új wint nem vagyok hajlandó, legfeljebb kipróbálom majd a másik vinyóval, vga-ból felraktam újat. A steampowered fórumán olvastam, hogy ez másnak is van, még a biost is szétflesselte, de nem oldotta meg. Legalábbis néhány napja ez volt a helyzet.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

dardevil
Nekem is müxik a magyarítás - nagyon király !!!

Mondom 4.2gb csak fel kell másolni viszont nem mûködik rendesen
Tud valaki mondani egy másik linket hozzá

M@TriX
egy lószart van neked meg az a verzió, csak szeretnéd 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

szameg most szedtem le a cuccot a #27608 -dik beszólásból de hibás a fájl

M@TriX
ez jót 5let, de nem kell aggódnod, mivel a gcf-ek a CDn rajta vannak.
Csak mivel regelted így már a Steamrõl nem nagyon tudod leszippantani...
de most tesztelek egy dolgot, lehet lesz egy nocd exe, a DCrõl sikerült egyet leszippantani... de még nem próbáltam ki...
valaki megosztva felejtette az egész Cjét... 😉

Na nekem pont az elõbb említett 4gb-os felmásolós verzió van meg de nem igazán müxik
Hello!
Sorry nem volt idõm végigolvasni a forumot amugyis 27000 reply szoval. Na lenne egy kis gondom: megszereztem a HL2-t nem telepítõs verzió valami fixem is van hozzá DE, Nem lehet elérni a Multiplayer opciót csak a Launcherrel indul el a hl2.exe-vel nem, van a szokásos "ai_disable" és "node_graph out of date.Rebuilding" üzenet már töltöm lefele azt a rar-t a #27608 -adik replyrõl. Az elég lesz vagy kell valami más is?????? vagy egyáltalán meg lehet ezt oldani ennél a verziónál?????? pls help
Shep
Valaki a NOCD-s dolgot olvasta gamestaron, esetleg le is szedte már, a teljes 4 gigát le kell szedni, mert ha igen akkor ugyan mi a bánatnak vettem meg a játékot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

M@TriX
na még a cikkhez csináltam 22 képet, ha valaki kiváncsi, hogy az FX széria mire képes highon, elméletileg 8.1DX-ben de szerintem ez simán DX9-nek mondható mert semmi különbséget nem tapasztaltam. Ami krómnak kell lenni az az, a víz állat, stb.

http://www.sg.hu/kep/2004_11/hl2c01.jpg
...
http://www.sg.hu/kep/2004_11/hl2c22.jpg
ig

M@TriX
mert Warezopd van jól mondom? 😉 azzal renden megy egybõl...

Krinyo
ezen egy mp5ös van 😞
kár hogy azt kihagyták a gammábol

Imremagdi
nekem elsõre magyar lett a játék

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

gpm
Raktal maj uj Win-t, drivereket, stb?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Methylisocloro
Tudom hogy jól esik a köszönet - de ha adott segitséget elolvassák ötvenen és mind megköszönné - abban sem lenne köszönet 😊

RelakS
Teljesképernyõ hiányára van már megoldás? (ha be akarom állítani, memória olvasási hibával elszáll, utána meg csak az elején lévõ videó megy fullscreen-ben, majd ablakosra vált, stb)

RelakS

Skiper
jó hétfõt mindenkinek <#idiota>

gyuri http://gyur6.uw.hu

fitutufi
elsõ nekifutásra nem sikerült
(még fel se ébredtem 😄 )
majd 4-kor hazajövök addig ti tesztelitek utána majd megcsinálom rendessen.<#mf2><#idiota><#vigyor1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

holvan?

http://thenamelessphoto.com/

fitutufi
látom kijött a magyarosítás 99.9%-os és van béta változat !
valaki próbálta már ?

Random_
Igazából annak örülök, hogy ezek az emberek aztán csak eltünnek még meg se köszönik a segítséget. Ez az igazán szomorú legközelebb azért jönnek majd ide, mert elakadtak újra valahol. Mi meg csak azzal foglalkozunk, hogy segítünk ezeken. Megmondom õszintén én már nem is reagálok a warez problémákra. Oldja meg maga ha nem elég leleményes, hogy elolvasson egy kib*szott faq-ot akkor megérdemli, hogy szenvedjen.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
még ezret se kell sõt talán százat se mert errõl szól szinte a fórum.
Na meg ott az a faq is fönt a címnél nem gondoltál rá, hogy beleolvasol csak úgy?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Van egy létra fel és az utca fölött pallók azokon kell bemenni egy szoba ablakán.

LSC
nemérdekes

LSC
valaki belinkelné nekem a #27608 hozzászólásban lévõ javító cuccot mert megõrült a fórum és nem tudok visszalapozni. thx

eddig nekem nagyon bejön a game monnyuk az elején az a mocsaras száguldós rész nemtetszett... vagyis tetszett csak sokáig tartott.
én most tartok a tér közepén ahol a csaj gépel vmit és 2 oldalról jönnek a katonák.. yól kinyirtak vagy 3x.. keveslem a szörnyeket😞
Ha vkinek még szar lenne a warezolt hl2 akkor #27608 hozzászólásnál van egy 9 megás javitócsomag! töltsétek le és yó lesz!
Adam5
*megyek

Adam5
na én megyel aludni, bye all

Adam5
np

Rusid
te meg mé nem alszol holnap iskola😊)

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
vihihi sikerült köszönöm szepen

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Adam5
<#alien>

hogy te mennyire segítõkéz vagy...

BEAST
muhahahaa 😄 máskor menj ilyenkor aludni és probáld meg másnap 😄DD ha akkor se megy hivj fel 😛PPP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rusid
okok köszi

Rusid
nekem simán ment miután felraktam azt a crackfixet.

Adam5
ha nem megy akko csinálj egy képet a szobáról és elmagyarázom a kép alapján

Adam5
ok

Rusid
az aknával nem volt gondom de dobozokat én nem láttam de most menézem