Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lamase
en 2gigas celeronnal, fx 5200as kartya, 256 ram 1024x768ba elviselhet, bar a loading az eleg hosszu

1.6os p4el szinten ugyan az a kartya csak 512 ram minden jo

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Adam5
512

hang szokott akadni

Bepötyögné egy-két emberke hogy mennyi rammal nyomja mert nekem az 512 igencsak akadozik a hang(swappol a vinyó)
1GB már jól mehet vagy más lehet a gond??

Na én is végigvittem. Sajna nem vagyok perfekt angolból, és csak sejtésem van mirõl is szólhat.
Esetleg ha valakinek nem lenne gond, lenne olyan szíves és leírná szépen levezetve a történetet, minden kis "csattanást", áthajlást, fordulatot, stb.
Link is jó 😊
Ja és még jobb lenne ha a HL1 történetét is leírná valaki, hogy értsem az egészet 😊
Elõre is kösz!

A PROPER-EMPORIO verziót szedd le,de már lentebb írtam!!!!
Nekem hibátlan és fel sem kellett telepíteni, egybõl indul az exe-vel😄

Shodan
ird be ai_norebuildgraph "1" loadoljál be ujból és elvileg mennie kell

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Panjabi Mc
Melyiket deszjem le?
Half-Life.2.PROPER-EMPORiO Vagy
Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO

Rotary & Dypee production

PSAV mit csináltál hogy mûködött neked?

Shodan
a proper kisebb, de azt nem próbáltam.nekem a másik van meg szerintem patchel az is jó hiba nem volt benne az ai ki- be kapcsolgatáson kívül..

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
na megnéztem az elejét és a végét is a magyarosítással ,de így se értem a történetet teljesen,vki fel tud világositani?<#zavart2>

Panjabi Mc
Nekem meg hogy melyiket szedjem le?

Az elsõt olyan van nekem is és hibátlan!

Eddig olyan kira volt a game nahogy itt baszóggyón már el...
Panjabi Mc
Melyiket deszjem le?
Half-Life.2.PROPER-EMPORiO Vagy
Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO

Nállam sem.... Mi a fasz van...
ok...
Csak nekem igy se megy.

Ez valami bug vagy kell vmit csinálni?
Xelo elvileg ezt kell beirni: ai_norebuildgraph "1"

Szasztok. Most értem a Easr Black Nasa-hoz. Leszkenneltek, mennénk a liftbe. Dumál a csaj, leér a lift. Beszállok. De a csaj nem jööön?? Mit cisnáljak??? A lift nem indul!!! ÁÁÁÁ!!
fitutufi
nah most már jó minden szerintem a magyarosítás meg a sok fix kevert be ezért újramásoltam az egészet egy fixel csak és a 12.pálya végén tartottam így h vmi zûr volt a 10-12.pályáig nem mentett a game !
valaki legyen olyan jó és kedves küldje el nekem e-mailbe vagy msn-en a 12.pálya vége vagy a 13.pálya elejének a mentéseit !
privizzen aki elküldi és megadom a mail címet vagy az msn címet !
köszi elõre is !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

PSAV hogy sikerült a liftnél tovább mened mert nekem bevan irva az ai_norebuildgraph "1" de még se történik semmi.

PSAV
pedig 1xû.
nem tud angolul
nem ismeri a konzol parancsokat
vagy 1xûen láma 😉

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Moby
Vége 😊 Sokat és hosszan tudnék írni, röviden csak 1 mondatot: MINDENT FELÜLMÚL!
Alapvetõen mostanra három féle játék létezik: Half-Life1, Half-Life2, ill mindazok, amik nem egyeznek meg az elsõ kettõvel, viszont segítenek szórakozással eltölteni az elsõ kettõ közti idõablakot 😊
Sokat kellett rá várni, borzalmas a csomagolása, de a játék mindenért kárpótolt. Imádtam az elejét, a végét és minazt ami közte volt, szal...

ps: kinek és mi gondja volt a befejezéssel, ill. hogyan sikerül elakadni benne, az számomra örök rejtély marad, meg sem próbálom fejteni.

Adversus solem ne loquitor

PSAV
linkelj képet

PSAV
vége 😞

jó ekurtad

Helló! Lenne egy kérdésem. Én még a játék elején tartok de elakadtam. A pálya neve Route Kanal, egy helikopter ellen kellet menekülni csatornákban, ez oké is, de utánna nem tudom merre menjek. Voltam már mindefelé de nem tudok továbblépni. Légyszi valaki segítsem! köszi!!!
mivan?????????

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Adam5
na leszedtem ezt a XSI-t eléggé bonyinak tünik de majd át nézem bár nem sok esélyt látok hogy használni tudjam.

BEAST
méééély levegõõõt ... nyugszik 😄 már igazán megszokhattad volna 😛PPP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Moby
Valami beragadhatott a "." gombot környékén, szerintem piszkáld ki onnan, jobb lesz úgy mindenkinek.
LOL

Adversus solem ne loquitor

Loptam képeket a játékbol csak nem tudom belinkelni😞(

igy elég nehéz lesz elmondanom hol akadtam el..!!

Végig verekedtem magam az épületek között a csaj mondja hogy menjek mert kinyitotta a kaput..!

Kinyilt a kapú..és lekell ugrani..!
lent...pörgõ izék jönnek..
majd...egy körlépcsõház...ott se le se fel nem lehet menni...(

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

fitutufi
senkinek nincs semmi tippje
de rendes 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

PSAV
köszi jó lett 😊

Skiper
Ááááá 😄😄😄😄😄😄

gyuri http://gyur6.uw.hu

Ez mér?

http://iaro.srv.hu/kep/Imagjjhjhjhe2.jpg

PSAV
nem megy 😞

Hello!

Elakadtam. Ott járok ahol be kellett búlnom egy kis emberszállító kapszulába (a vége felé) az elvitt egy helyre, ott ledobott, elvették az összes fegyverem, csak a gravity gun maradt. Ott legyaptam mindenkit, és eljutottam egy kerítésig, ahhol nem tudok átjutni (a kerítés mögött valami sugár izé van. Ja és egyáltalán nem tudok ugrani. Mit csináljak? Ja és nem találtam ott semmiféle gömböt.
Shodan
ai_norebuildgraph "1"

Shodan
ai_noregraph 1 et ird be mielõtt beloadolsz

Shodan
lehet az lesz, majd végig viszem megint 1-2 hét múlva.
Egyébkénr szerintem Game of the Year

PSAV

PSAV
http://fenykepek.gyaloglo.hu/pic.php?kep_name=the_virus4351

Krinyo
akkor betöltöd amit nem értettél 😊

Shodan
most fejeztem be 1 órája!!<#vigyor5>

Kandurex
Váttá fák?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"szopjler"

pfuuuuj skiper mi nem vagyunk "olyanok" <#hehe>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Kandurex
kattint>>>Gyakran Feltett Kérdések<<<olvas

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯