Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.6os p4el szinten ugyan az a kartya csak 512 ram minden jo
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
1GB már jól mehet vagy más lehet a gond??
Esetleg ha valakinek nem lenne gond, lenne olyan szíves és leírná szépen levezetve a történetet, minden kis "csattanást", áthajlást, fordulatot, stb.
Link is jó 😊
Ja és még jobb lenne ha a HL1 történetét is leírná valaki, hogy értsem az egészet 😊
Elõre is kösz!
Nekem hibátlan és fel sem kellett telepíteni, egybõl indul az exe-vel😄
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Half-Life.2.PROPER-EMPORiO Vagy
Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO
Rotary & Dypee production
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Half-Life.2.PROPER-EMPORiO Vagy
Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO
Rotary & Dypee production
valaki legyen olyan jó és kedves küldje el nekem e-mailbe vagy msn-en a 12.pálya vége vagy a 13.pálya elejének a mentéseit !
privizzen aki elküldi és megadom a mail címet vagy az msn címet !
köszi elõre is !
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
nem tud angolul
nem ismeri a konzol parancsokat
vagy 1xûen láma 😉
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Alapvetõen mostanra három féle játék létezik: Half-Life1, Half-Life2, ill mindazok, amik nem egyeznek meg az elsõ kettõvel, viszont segítenek szórakozással eltölteni az elsõ kettõ közti idõablakot 😊
Sokat kellett rá várni, borzalmas a csomagolása, de a játék mindenért kárpótolt. Imádtam az elejét, a végét és minazt ami közte volt, szal...
ps: kinek és mi gondja volt a befejezéssel, ill. hogyan sikerül elakadni benne, az számomra örök rejtély marad, meg sem próbálom fejteni.
Adversus solem ne loquitor
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
LOL
Adversus solem ne loquitor
igy elég nehéz lesz elmondanom hol akadtam el..!!
Végig verekedtem magam az épületek között a csaj mondja hogy menjek mert kinyitotta a kaput..!
Kinyilt a kapú..és lekell ugrani..!
lent...pörgõ izék jönnek..
majd...egy körlépcsõház...ott se le se fel nem lehet menni...(
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
de rendes 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Elakadtam. Ott járok ahol be kellett búlnom egy kis emberszállító kapszulába (a vége felé) az elvitt egy helyre, ott ledobott, elvették az összes fegyverem, csak a gravity gun maradt. Ott legyaptam mindenkit, és eljutottam egy kerítésig, ahhol nem tudok átjutni (a kerítés mögött valami sugár izé van. Ja és egyáltalán nem tudok ugrani. Mit csináljak? Ja és nem találtam ott semmiféle gömböt.
Egyébkénr szerintem Game of the Year
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
pfuuuuj skiper mi nem vagyunk "olyanok" <#hehe>#hehe>
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"