Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elolvastam a faqot is! De ugyan azzal az accal jelenkezetem be és mégis azt mondja már használták a cskeyem!
Törpe-Rogue 60
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én azt birom:hogy kell átugratni a szakadékon??
Végülis bonyolúlt...van egy alig feltünõ NITRO-s palack a kocsiban,plusz van egy SPRINT gombod...nem is tudom,vajon hogy kell? <#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Emlékszem, annak idején a Max Payne 2-õt szapulták a kritikusok és a szõrszálhasogató játékosok, miszerint nem tudunk beleszólni a Játékba (annak ellenére, hogy volt alternatív befejezése, ellenben a HalfLife 2 hat évnyi fejlesztésével!!!), akkor a HL2-vel mi a helyzet.
Néha azt érzem, hogy ha nem nyomnám meg a tûz gombot akkor is meghalna az ellenség, annyira "meg van írva elõre minden"
Ez nem ide tartozik de nem válaszol senki nekem a bban a topikban....
Nah a kérdésem az lenne hogy...a counter strike:Source-ban hogy lehet IP cim alapján megkeresni egy servert??mert nem esik jól végignézni a listát...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
hal áll reájuk!!! <#idiota>#idiota>
...ezért akadnak el annyian! <#nyes>#nyes>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Folyamatosan és következetesen lehet haladni - s mint ahogy írtam még a megjelenéskor: semmi elágazás, csak mész elõre az elõre megírt vég felé - pedig hogy verték a nyálat, hogy a Játékostól függ majd a történet...
Aki már legalább egy tucatnyi FPS-t (Painkillernél komolyabb!) nyomott annak szerintem egyik "fejtõrõ" sem okozhat gondot!
Tegyük fel, neekd itt van a HalfLife 2: D meghajtó
D:\HalfLife 2\hl2\cfg\
és hova kell betenni az autoexec.cfg filét?
Rotary & Dypee production
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Itt van - na itt kép hogy csomiztam ki és elindítanám a hl2 és kiírja a hibaüzit
Rotary & Dypee production
Nem elég hogy megvettem eredetibe 10.000 ft ért a játékot és nem kaptam hozzá 4. cd t .. erre szóltam a NTEC nek és meg õk voltak felháborodva.. azt mondták kicserélik.. visszaküldtem a m**** bandának erre eltelt 1 hét és még mindig nem kaptam meg a játékomat.. na erre nem mondok semmit egyszerûen SZÁNALMAS NTEC<#mf3>#mf3><#banplz>#banplz>