Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ravenholmba nekem az volt emlékezetes amikor a liftbe szálltam 1db kétajtós szekrénnyel, 1db vázas kerékpárral, 4db ládaval, 3db sörösüveggel és 2db radiátorral...kellett a skúló <#idiota>...nem is használtam fegyót..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Suny
VoOOÁáááÁ! Ujjra raktam a Windowst, most meg nem tuom felrakni ujra a HL2 mert azt mondja már aktíváltam a CD-keyt efyszer! Mit tegyek?
Elolvastam a faqot is! De ugyan azzal az accal jelenkezetem be és mégis azt mondja már használták a cskeyem!

Törpe-Rogue 60

asztat csinájjad tesó!

A sprint gombot en sem talaltam meg 😛 Nem teljesen trivialis, hogy van. Belegondolsz a nitros palack is lehet, csak azert van odarajzolva, mint a tavcso a fegyverekre..
Glpetyus
14 vagy? <#wow2><#vigyor3>
Ari 😄

Adam5
nekem se kellet sõt segiteni szoktam! pedig 14 éves avgyok! 😊

csapkodd rajuk a kocsikat 😊
Vááá ez a Ravenholm naon durva. Égnek áll a hajam...😄 Tudtok valami jó taktikát?? Vagy elég menni oszt nyomassam beléjük a skulót??
IMYke2.0.0.0
Csak 30 éves vagyok.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Glpetyus

Én azt birom:hogy kell átugratni a szakadékon??

Végülis bonyolúlt...van egy alig feltünõ NITRO-s palack a kocsiban,plusz van egy SPRINT gombod...nem is tudom,vajon hogy kell? <#idiota>

Beleférsz akkor már a táborba akinek nem kell semmihez help 😊

szerencsere! nem ez a helyzet.
IMYke2.0.0.0
Csak 30.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mint a mellekelt abra mutatja 😄
Krinyo
csak parányi talpraesettség és egy csöppnyi logika kell 😄

Szerintem meg imike 39 éves!

RelakS
FULLSCREENT AKAROOOOOOOK!!!!! <#rinya><#rinya><#rinya>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Szerintem még akarva sem tudna egy normális FPS-t már játszott játékos elaakdni ebben a butabiztos játékban.
Emlékszem, annak idején a Max Payne 2-õt szapulták a kritikusok és a szõrszálhasogató játékosok, miszerint nem tudunk beleszólni a Játékba (annak ellenére, hogy volt alternatív befejezése, ellenben a HalfLife 2 hat évnyi fejlesztésével!!!), akkor a HL2-vel mi a helyzet.
Néha azt érzem, hogy ha nem nyomnám meg a tûz gombot akkor is meghalna az ellenség, annyira "meg van írva elõre minden"

Hi!
Ez nem ide tartozik de nem válaszol senki nekem a bban a topikban....
Nah a kérdésem az lenne hogy...a counter strike:Source-ban hogy lehet IP cim alapján megkeresni egy servert??mert nem esik jól végignézni a listát...

RelakS
Namost akinek a DOOM3-hoz is végigjátszás kellett, attól mit vársz? Egyébként meg amíg évekig nem volt netem, addig is csak egy starwars-os játékot nem tudtam végignyomni, de azt is azért, mert a 8. pálya után megdeglett...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nem akdtal el egyszer se?azert mert te jatek fuggo vagy en meg ritkan jatszok oké
így van!!!
hal áll reájuk!!! <#idiota>

Nyugodj le imike, ezt a topicot az egészséged érdekében kerüld el!!!<#love12>

Glpetyus
Tényleg kéne egy ilyen általános segitség topik...

ez jó kérdés...

Krinyo
akasszuk fel mindet!!!

IMYke2.0.0.0
Akkor nem értem miért játszanak vele, ha minden akadálynál jönnek "jajj, itt vagyok mit kell csinálnom?"

Glpetyus
😄

precision
Vmilyen szinten igazad van amugy, én se akadtam még el egyszer sem

Bazinga!

<#taps>

Glpetyus
Pontosan baz+....nem mintha számitana,de én spéci 1x sem akadtam el a játékban,egyszerüen nem hiszem el,hogy egyszerübb ide beírni,mint próbálkozni a megoldással....

IMYke2.0.0.0
Komolyan mondom, akinek ehhez a Játékhoz végigjátszás kell, az sírva ássa el magát a sivatagban vagy 12 éves fejjel menjen vissza matchboxokat tologatni!

végülis játékostól függ...
...ezért akadnak el annyian! <#nyes>

M@TriX
😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

precision
d:\games\half life 2\hl2\cfg

<#nemtudom>

Bazinga!

IMYke2.0.0.0
Nem azért, de én egyetlen egyszer sem akadtam el eddig!
Folyamatosan és következetesen lehet haladni - s mint ahogy írtam még a megjelenéskor: semmi elágazás, csak mész elõre az elõre megírt vég felé - pedig hogy verték a nyálat, hogy a Játékostól függ majd a történet...
Aki már legalább egy tucatnyi FPS-t (Painkillernél komolyabb!) nyomott annak szerintem egyik "fejtõrõ" sem okozhat gondot!

Krinyo
le

az alagut utan vagyok az autoval.hianyzik egy jokora darab az utbol.at lehett azon ugratni?lent ilyen oajkutak vannak.merre kell menni?
Panjabi Mc
bocs de nekem nincs olyan mappa a hl2 -nb belül

Rotary & Dypee production

IMYke2.0.0.0
faszom, már írták, de én újra:
Tegyük fel, neekd itt van a HalfLife 2: D meghajtó

D:\HalfLife 2\hl2\cfg\

Kandurex
outdoor részek a legszebbek szvsz,

Panjabi Mc
autoexec.cfg-be ird bele azt a 2 sort es nem lesz semmi bajod vele..
és hova kell betenni az autoexec.cfg filét?

Adam5
ne hagyd annyiban!
ha kell akkor #28687

Ezek az outdoor termeszeti tajak siman viszik sztem a dijat. De meg tavaly is.. Nagyon hasonlit hl1-hez.
mafiahq
figyelmeztetem a többieket senkise vegyen az ntec nél.. inkább neten steam el!!!

Kandurex
Bemész egy spajszerrel a bótba oszt rendet raksz, nem itt sírsz!

Panjabi Mc
De nem azt kérdeztem
Itt van - na itt kép hogy csomiztam ki és elindítanám a hl2 és kiírja a hibaüzit

mafiahq
SENKISE VEGYEN EREDETI HL 2 AZ NTEC nél!

Nem elég hogy megvettem eredetibe 10.000 ft ért a játékot és nem kaptam hozzá 4. cd t .. erre szóltam a NTEC nek és meg õk voltak felháborodva.. azt mondták kicserélik.. visszaküldtem a m**** bandának erre eltelt 1 hét és még mindig nem kaptam meg a játékomat.. na erre nem mondok semmit egyszerûen SZÁNALMAS NTEC<#mf3><#banplz>

Glpetyus
Tedd idézõjelbe...vagy írd oda,hogy kitõl olvastad...
Amúgy vmi cfg. könyvtár asszem,de van KERESÕ is....