Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokminden kimaradt a gamebol
Pl meg mutogattak olyan videot is ahol
a csajjal vagytok a csatornaban es egy katonat egy kek-atlatszo vmi csap atbok...
És a buggys résznel se talaltam meg a tengeralattjarot
szoval a kezdeti elkepzelesek(bemutatomapok) elegge megvaltoztak
IMYke2.0.0.0
😊)))))))))

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gpm
Mielott inditod a jatekot, datumot allitsd vissza modjuk nov.1-re, ezenkivul kezd ujbol a palyat(New Game).
Ha ez sem jon be akkor pajszerrel fenyits ra a csajra vagy vedd meg az eredetit.<#vigyor1>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

IMYke2.0.0.0
Továbbra is személyesre veszed a dolgot.
Értsd meg, én azért vagyok kiakadva, mert nem egy olyanok is írogatnak, aki orrba-szájba csak FPS-ekkel nyomulnak (mert ugye azok mutatnak jól).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ien befordolus depis mai picsa bisztos

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

Skiper
<#vigyor><#eljen>

gyuri http://gyur6.uw.hu

Mintha kiesne valami a játékból. ( Befordul a nõ aztán vége.)
gratulalok.én csak azt nem ertem mert kell a masikat piszkálni mert nem olyan profi.volt olyan kollégam akinek a mefal of honor is feladta a leckét megse piszkálom érte mert nem megy neki.pedig az tényleg nem egy gondolkotato jatek.én nem akkarok senkit bantani de nem lehatunk egyformak van aki egy nap alatt végig visszi van akinek egy het is keves
Nem lép be.
IMYke2.0.0.0
S csak utána lépsz be Te.

IMYke2.0.0.0
Nem mozdulsz meg, elmondja a dumáját és õ belép. Ennyi.

Van már megoldás a liftes módszerre? Nem megy be a nõ. Tud már valaki valamit vagy csak találgatások vannak. Seat féle F6 és F9 nem jött be. Vanditnak és Gabesznek is ez volt a problémája, nekem is.
Adam5
ha jól emléxem akkor sárga de ha már kevés akkor piros lesz

gpm
Zöld<#idiota>

akinek eredeti hl2-je van attól kérdezem hogy a bal alsó sarokban az ami jelzi hogy mennyi energiád van a futásból, stb az nektek piros vagy sárgaszinû ? Feltettem ezt az all fixet, és sárga lett..
az eredetibe milyen a szine ?
Adam5
ezért nekem elfért volna a nyílpuska alatt pl <#alien>

Krinyo
errõl már volt szó.
Nekem nem tetszett ez a fegyó

IMYke2.0.0.0
Ne viccelj velem. Direkt félre akarsz érteni.
Amúgy: én sem vagyok PC-zombi s mégis megy - elakadás nélkül.
Ja, és az elmúlt 7 évben összességében talán ha egy tucatnyi FPS-t nyomtam végig
·fejbõl:
Unreal 1, Unreal 2, Unreal Tournament 1, Unreal Tournament 2004,
Quake 1, Quake 2, Quake 3,
Return To Castle Wolfeinstein
No One Lives Forever 1, 2 és Contract J.A.C.K. (az elsõ két részben is sokat kell gondolkodni!)
stb. stb.

Glpetyus
Hát azért én jópárszor beszorultam miattuk <#mf3>(nem neked)

Krinyo
már megint ezt hajtogatod...
nem kell zombinak lenni.
Egyszerüen körbenézel és megkeresed a továbbvezetõ utat.

Adam5
mondjuk én ilyet nem tapasztaltam mert 4-nél többen sosem voltak a csapatban 😄

gpm
Ravenholmba hardon szinte egy fureszkorongot hurcoltam vegig az egesz palyan, meg pajszer.(low ammo effekt volt vegig)<#alien>

M@TriX
jah volt már, de azért ennyire nem gáz, sztem elég jó az AI és az utból eltakaródás effektusuk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

iskola?mar vagy 12 évve nem.baszott egyeszeru?jatek es pc zombiknak igen.masnak lehett hogy nem
Glpetyus
Voltmár,de tényleg jó és igaz is 😞

Adam5
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krinyo
muhaha 😄

Suny
bocs, csak nem nagyon jött válasz!

Törpe-Rogue 60

Adam5
np

Suny
Kösz! Megpróbáljuk😄

Törpe-Rogue 60

Krinyo
na még 20x rakd be

VoOOÁáááÁ!

Adam5
steamet inditsd el és launch hl2

Krinyo
rakd hardra és akkor atommal se vakarod le õket 😄

Suny
VoOOÁáááÁ! Ujra raktam a Windowst, most meg nem tuom felrakni ujra a HL2 mert azt mondja már aktíváltam a CD-keyt efyszer! Mit tegyek?
Elolvastam a faqot is! De ugyan azzal az accal jelenkezetem be és mégis azt mondja már használták a cdkeyem!

Törpe-Rogue 60

Glpetyus
12 <#zavart1>... pont a "felem" vagy 😄

ird be konzolba sv_gravity 20 es nezd meg milyeneket ugralnak, nagyon vicces 😊 (600 az alapertelmezett)
Adam5
8 ammo-val az szopás

Glpetyus
Nem hittem semmit,csak olyan "fura"... <#idiota>

Nalam nem. Lehet vissza kene vinni a boltba ? <#vigyor3>
M@TriX
a zombik igen, de nem ez pl, amit beszúrtam... néha a frász jött rám tõlük 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nyugtass meg, hogy nyugott vagy!

Adam5
spiderman efektus

M@TriX
már nem azért de ha beszálsz a kocsiba jobbra kiír mindent... legalábbis nálam...

Én meg 12 négse kell végigjátszás... Csak 1× 2× akadtam el de továbbjutottam segitség nélkül.😄 Akkor a kocsikkal vágdossam õket? Egyébként gyengék a zombuzik... Egyszer-kétszer fejbekapod hogy leesen róluk az a kis cuki valami és mááá össze is eset...😄
M@TriX
én ezt csináltam, itt egy izgalmas jelenet

Glpetyus
<#banplz>

Adam5
mé mit hittél? <#zavart1>

IMYke2.0.0.0
Mondjuk 😊

De azt ne magyarázza meg nekem senki, hogy aki naponta - mert nem megy suliba, nem mozdul ki a szobából és semmit sem kell otthon segítenie, mert a Szülõk megértõk - 10-12 órát játszhat egy-egy játékkal (fõképp egy-egy gépgyilkos FPS-sel), nem tud megoldani egy ennyire kibaszottul egyszerû, szinte fél nap alatt véginyomható Játékot!