Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Höhö nemtom milyen verzióm van de ez a játék iszonyat jó ;-) rég éreztem már ennyire izgalmasnak egy játékot, bár fogalmam sincs mirõl szól, de a menekülésbe kegyetlenül beleéltem magam.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sil3nt
SPOILER!
üdv, elakadtam, amikor hatástalanítani kell a generatorokat...már csak 1-et kéne hatástalanítani a 3-ból, de gépágyúk lõnek rám ezerrel, ha átlépem a lézert....kép itt:
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1085305741&status=galeria&galeria=Half%20-Life%202

5.kép

grizzly21
honnan lehet eretihez eredeti Valve-tõl származó patchet leszedni hl2höz?

rage
Van valami trükk arra, hogy megtudjam, felment-e a patch a HL2-re?
Nekem a Steam nem szólt errõl semmit a világon, nem figyeltem fel semmilyen update-re

De ettõl még persze, felkerülhetett...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

tHoMaSmAn
ne gondold, hogy nekem nem fordult meg a fejemben az elsõ pár alkalommal, mikor az ai_disable-el kellett szenvedi, meg elakadtam a lifnél...
no ott még az elején voltam ujrakezdtem, és lendületbõl (értsd töltögetés nélkül) átmentem azon a részen.
De most itt eli kapujában nem biztosm, hogy ujra kéne kezdeni...
visszatöltögetéssel is próbálkoztam, de nem ment.
De az összes többi szituban nem volt gond jött az ellen, és nem volt gond!

Az a bizonyos PROPER se lesz sokkal jobb szerintem ennél ami most van.

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

janos666
Na, emporio-s (mindenféle FIX-esekkel) verziónal úgy klel FX-eken DX9.0-ba tenni a játékot hogy csinálsz egy parancsikont a HL2.exe-rõl (akár az asztalra). Rákattintasz jobbegérgombbal, tulajdonságok. A felugró ablakban a CÉL mezõ után írod (utánna, ami ottvan ahhoz nem nyúlsz, ja és hagysz egy szóközt)
-steam -dxlevel 90 -clipz 1
Utánna csinálsz a játék fõkönyvtára\hl2\cfg\ mappába egy autoexec.cfg-t (ha nem tudod ott van a FAQ elején egy leírás) vagy ha már van mert felraktad az AI fixet megnyitod notepaddal, wordel (vagy valami szövegszerkesztõvel) és a végére odaírsz egy sort hogy:
mat_clipz 0
elindítod a játékot. Az egyetlen gond csak az hogy az advanced videóbeállítások alapra ugranak vissz vagyis mindíg újra high-re kall pakolni minden indítás után (márha úgy érzed...). Bár lehet hogy valaki erre is tud valami megoldást, én még nem próbáltam a config.cfg írásvédettségével buzerálni....
én ezt a verzsönt töröltem 15 perce 😛

Kandurex
Izé, a mai patch ami javítja a AGP textura hibákat (echte: állandó töltögetés és akadozás), megjelent már warez-józsi verzióba? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

janos666
Basszmeg KATT IDE! ÉS olvasd el ezt a sort: Kérdés: nVidia kártyám van, fog rajta rendesen futni a HL2?
Vagy várj csak! EMporiós verzióda van? Mert most látom hogy arra nem tér ki a FAQ. Akkor azt mindjárt leírom...
tHoMaSmAn
én az emporios változattal, meg az all version fix-el küldöm, és másodszor jön elõ az a probléma, hogy liftes résznél nem képes az AI levinni az adott helyre... GRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

grizzly21
janos666!
A kérdés az volt, hogy hogy kell beállítani, hogy dx9esen menjen hardveresen. Légyszi írd le , hogy hogyan!!!
Honnan tudod, hogy hány fps? vagy csak sacc/kb-ra?

de 12 gb szabad helyhez jutottam

janos666
Bár nálam nagyon el lett találva a crackelt verzió. A legelsõ FIX után elõ se jött az AI gond mint másoknál, nem fagyott....
fx5200

janos666
Milyen kártyán?
nekem a menüben volt 15 míg le nem töröltem

janos666
Ja és egy kérdés: Miért ajánlja fel és veszi is be a HL2 a 16X AF-et mikor a driverben csak 8X-es van. Ez akkor nem hardweres hanem szoftveres AF? Csakmert AA-nál 8X-osat enged legnagyobbat, pedig arra meg 16X-at is enged a driver...
<#idiota>

mert?

janos666
Annak aki azt kérdezte hogy tegye FX-en DX9.0-ba a játékot. Én is így játszom és 30-45 között mozog az FPS egy ultrára húzott 5800-al (emiatt a játék miatt lett húzva elõször<#nyes>), néha felszalad többre, lentebb nem szokott, nekem elég az átlag ~35. (Quickcuin AA, 8X AF a többi fullon a menüben).
NEKEM MOST MENT SZÉT A PROPER!!!!!!!!!
Ne igyunk elõre.....<#idiota>

Krinyo
mert nem csináltam szervert 😄

Danecay
OK, sorry, tényleg ott van. A fene pedig azzal kezdtem, hogy ott néztem meg

HahahaHahahaHahahaHahahaHahahaHahahaHahahaHahahaHahahaHahahaHahahaHahaha
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most töröltem le
kicsit meguntam hogy egy hétig nem tudtam vele játszani fixel együtt mert mindennap új hibaüzenetet írt ki

DE

mától másképp lesz!!!!!!!!!!!!
jön a proper

-: over :-

beraktam,nem ír ki most semmit csak simán nem indul😛
azért köszi a segítséget,szerintem töltök😞
csak nemtom melyik verziót,mert annyi van mint a szemét
ez is jó volt és tessék....<#levele>

Danecay
Már néztem de nem találtam, vagy lehet átfutottam a dolgon? Egyáltalán nekem írtad ? 😊

Csak egy gyors kérdés. Feltettem egy "fix" patchet és már hála nem kell bajlódnom az AI ki-be kapcsolgatásával. Viszont emiatt játék közben a jobb felsõ sarokban kiir sok minden felesleges infót (többekközt az aktuális FPS állást). Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?

\" örökké nem eshet.... \"

Danecay
ja, ja én is erre gondolok, de pl nálam (Radeon 9800Pro)
hardware directx 9.0
software directx 9.0

janos666
FAQ -Gyakran Feltett Kérdések. Igen! Ott fent a csaj feje alatt!
PSAV
hardware directx 8
software directx 9
valami ilyet írt ki

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Danecay
DX9.0-ra?

Danecay
Ja azt hittem a 30150-esre válaszoltál, bocs. Én grafikailag egy kicsit többet vártam a GAME-tõl, szóval nem estem tõle hanyatt, vannak benne szép részek is szó se róla de általánosan elmondható véleményem szerint, hogy a textúrák lehettek volna nagyobb felbontásúak is. Távolról szép, de közelebbrõl már homályos egy kicsit, így hajthatod akármilyen vassal, hagy némi kívánnivalót. Ezt persze úgy mondom, hogy 1024x768, FULL beállítások mellett nyomom DX9, 4X anialising, és 4X anizofiltering.

SPOILER
ott a teton a legvegeben van egy resz ahol raketak vannak egy ladaban tarolva. Oda kell bejutnod.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

# 30145 ??????????

PSAV
amúgy fx5200-m van, és automatic beállította magát a game

lehetnem müxik

de akkó kimásolod és csinálsz egy ilyen fájlt

PSAV
mindenkitõl, mert már végigvittem, de most veszek procit,vga-t,ramot és kiv vagyok mire számíthatok

Danecay
"full grafón mit mutat a game?"
Ezt esetleg tõlem kérdezted?

PSAV
linkelj képet, mert így nem vágom

Sziasztok!Elakadtam,ott ahol a romos résznél 2 strider lö minket a tetön,nincs mivel leszedjem.megtaláltam az I-gerendat amivel atmegyek szembe az ablakból lövõ combain alá,utana van egy szoba ahol csak felfelé van út de az asztalokat amit beviszek azokon nem tudok felugrani.Légyszives segítsetek.A megoldast elöre is köszi!
PSAV
full grafón mit mutat a game?

mi utal rá?

köszi!
ha ez nem jön be akkor szedhetem én is<#szomoru1>

fitutufi
VÉGIGVITTEM !!!
sirály befejezés...várható folytatás...
Valve<#worship><#worship><#worship>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

megkeresem

én má kivagyok most szedem a propert<#falbav><#duhos2><#guluszem1><#conf><#kuss><#confused><#wow3>

Danecay
Hi. Nem tudom volt e már róla szó, szóval az lenne a probléma hogy, a havernak egy 5950.es GF_FX-e van, és a grafikai beállításoknál a hardware DirectX 8.1 van beállítva és nem lehet átállítani 9.0-ra. Tudom, hogy a GFORCE kártyákhoz, fõleg ehhez a szériához nem is ajánlják a DX9 használatát, mert sok FPS elvesztésével járhat, de azért kíváncsi lennék be lehet e ez valahogyan mégis kapcsolni, mármint a DX9.0-t, és arra, hogy vajon mennyit csökkenne a játék sebessége?

A "Resource/SourceScheme"-vel van baja😞
nem tudom mekkora a mérete,ha sok akkor ne fáradj!

Mik azok?

szeva flash!
nem tudnád oda felrakni a hiányzó fileomat ahová múltkor?
légyszi<#rinya>