Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
üdv, elakadtam, amikor hatástalanítani kell a generatorokat...már csak 1-et kéne hatástalanítani a 3-ból, de gépágyúk lõnek rám ezerrel, ha átlépem a lézert....kép itt:
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1085305741&status=galeria&galeria=Half%20-Life%202
5.kép
Nekem a Steam nem szólt errõl semmit a világon, nem figyeltem fel semmilyen update-re
De ettõl még persze, felkerülhetett...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
no ott még az elején voltam ujrakezdtem, és lendületbõl (értsd töltögetés nélkül) átmentem azon a részen.
De most itt eli kapujában nem biztosm, hogy ujra kéne kezdeni...
visszatöltögetéssel is próbálkoztam, de nem ment.
De az összes többi szituban nem volt gond jött az ellen, és nem volt gond!
Az a bizonyos PROPER se lesz sokkal jobb szerintem ennél ami most van.
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
-steam -dxlevel 90 -clipz 1
Utánna csinálsz a játék fõkönyvtára\hl2\cfg\ mappába egy autoexec.cfg-t (ha nem tudod ott van a FAQ elején egy leírás) vagy ha már van mert felraktad az AI fixet megnyitod notepaddal, wordel (vagy valami szövegszerkesztõvel) és a végére odaírsz egy sort hogy:
mat_clipz 0
elindítod a játékot. Az egyetlen gond csak az hogy az advanced videóbeállítások alapra ugranak vissz vagyis mindíg újra high-re kall pakolni minden indítás után (márha úgy érzed...). Bár lehet hogy valaki erre is tud valami megoldást, én még nem próbáltam a config.cfg írásvédettségével buzerálni....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy várj csak! EMporiós verzióda van? Mert most látom hogy arra nem tér ki a FAQ. Akkor azt mindjárt leírom...
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
A kérdés az volt, hogy hogy kell beállítani, hogy dx9esen menjen hardveresen. Légyszi írd le , hogy hogyan!!!
Honnan tudod, hogy hány fps? vagy csak sacc/kb-ra?
Ne igyunk elõre.....<#idiota>#idiota>
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most töröltem le
kicsit meguntam hogy egy hétig nem tudtam vele játszani fixel együtt mert mindennap új hibaüzenetet írt ki
DE
mától másképp lesz!!!!!!!!!!!!
jön a proper
-: over :-
azért köszi a segítséget,szerintem töltök😞
csak nemtom melyik verziót,mert annyi van mint a szemét
ez is jó volt és tessék....<#levele>#levele>
\" örökké nem eshet.... \"
hardware directx 9.0
software directx 9.0
software directx 9
valami ilyet írt ki
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
ott a teton a legvegeben van egy resz ahol raketak vannak egy ladaban tarolva. Oda kell bejutnod.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
# 30145 ??????????
de akkó kimásolod és csinálsz egy ilyen fájlt
ha ez nem jön be akkor szedhetem én is<#szomoru1>#szomoru1>
sirály befejezés...várható folytatás...
Valve<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
én má kivagyok most szedem a propert<#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#kuss>#kuss><#confused>#confused><#wow3>#wow3>
nem tudom mekkora a mérete,ha sok akkor ne fáradj!
nem tudnád oda felrakni a hiányzó fileomat ahová múltkor?
légyszi<#rinya>#rinya>