Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
amugy kösz. Végre 1 ember aki segít.

nice legs. what time to open?

SASboy
és akkor nem tod mi a teendõ?

Danecay
Nálam is ugyan ez 😞 Most próbálkotom egy Steam reinstall + update-el. Egy kicsit már kezd idegesiteni ez a fajta játékindítás. A STEAM-es verziót nem lehet valahogy megtörni, hogy ne kelljen hozzá net, mert ezekkel az állandó ellenörzésekkel meg updatelésekkel kikészít pláne ilyen kis sávszálesség mellett mint amilyen nekem van.

takraj
Az alfában életre lehet valahogy kelteni a scriptet?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

ranGer2
csajokat meg külld 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
hallod segitek ha postázol egy gef 6800 ast ... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Tatyla
szép sorjában haladjunk!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
melyik verziót töltötted le?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
nyögjed mi a bajod, de közlöm, ha se pia, se csaj,..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SASboy
Connection to Steam server lost.Could notacquire nessecary game files.
Nem tudja valaki mit kell csinálni ilyenkor?

deh sajna midnenki meghalt és visszamenni meg már nemtok ugyhogy itt vm nagy gibanc van de már rajta vagyok.. 😄 😛

SASboy
de most komolyan. PLS segítsél már. Ugy szeretnék ezzel játszani.

mindjárt az a <#kocsog> fog meghalni ha nem nyitja ki de sürgösen az ajtot 😄 azért thx 😊

Mr Manson
akkor valaki nem halt még meg

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ranGer2
nem bíírom <#idiota><#nevetes2><#nyes><#nyes><#nyes>

Kandurex
...és elkap az fbi is, ezt tudom, monta a papám, ez egy ilyen vírus, nem köszön..

a csáko(shootgunos) a gépnél van ott a keze a gépen ott a fogantyu és nem cisnál semmit egy keritést kéne felemlni hogy át dujak menni (Amugy a temetöben vagyok)

Seth
na ne

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Térdelj elé és szeresd 😄D

Evogordon
Arról már hallotam hogy hl:sourc de nem tudom miaz.

ranGer2
igen ez egy gyilkos játék.. nemcsak hogy leformázza a vinyód hanem ki is bujik a monitorodból és megöl 😄 HALÁLOS VÍRUS 2 a neve 😊 Hv2

Mr Manson
a csaj?

takraj
nekem is, de nagyon fura volt, hogy TELJESEN másra számítottam... De a horpadt hordókat akkor is sajnálom... 😞 Muszáj volt õket kivenni? Legalább, nem mindig csak 1 féle hordóval találkoznék, hanem legalább 2 vel... (horpadt, nem horpadt) 😄 Amúgy az alfában életre lehet valahogy kelteni a scriptet?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

SASboy
Most te szopatasz engem?Leformázza a wincsimet?

Seth
én hl:source-ot akaroook mááááá

PSN ID.: Beegabor

ranGer2
nemfognak..

Evogordon
A hl2 felteszem meg a cs:s-ot akkor megférnek egymás mellett? Mert egyik haveromnak együtt nem mûködtek.

vk pls help 😄 (#30503) köcike

ranGer2
Majd meglátod.. csak csináld! aztán egy format c-t is nyomhatsz!! 😊 aztán yes és örülhetsz mert mingyárt indul a game és KIRÁLYSANI! 😄

SASboy
ez mire jó?

ranGer2
floooodot méééééég mééééég!!! 😊

janos666
Az eleve csak techdemo volt, nem? És Ravenholm elejének illett volna be, de a mostani eleje nekem nagyon tetszik!
SASboy
Connection to Steam server lost.Could notacquire nessecary game files.

VRSDM
VALAKI TUD SEGÍTENI???

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
VALAKI TUD SEGÍTENI???

VRSDM
VALAKI TUD SEGÍTENI???

takraj
És pl. a "kissé horpadt" hordókat mér vették ki? Az is lelõtte volna a poénokat? De pl. sok-sok jó pályát is kivettek belõle... 😞( pl. dokkok...

VRSDM
én még nem játszottam vele mert van egy probléma a game indításánál (lentebb leirtam) ezt agabe nevell mondta egy e3-as videóban
"eslõ végigvitelre kimaradt a játéból 20-25%ezzel akarták azt elérni hogy ujra nekikezdj..." de nem biztos hogy a véglelgesben is igy lesz

VRSDM
én még nem játszottam vele mert van egy probléma a game indításánál (lentebb leirtam) ezt agabe nevell mondta egy e3-as videóban
"eslõ végigvitelre kimaradt a játéból 20-25%ezzel akarták azt elérni hogy ujra nekikezdj..." de nem biztos hogy a véglelgesben is igy lesz

ranGer2
kijelölöd aztán Shift+Del! 😊

takraj
Tehát akkor, ha én mégegyszer végigjátszom, akkor más lesz a történet? Te melyik szálon mentél? Hogy?

SASboy
Hi. Mi a fa***ért irja ki ez a szar hogy Source Fatal error.blabla
Már az összes variánst kipróbáltam a Faq-ból.Vkui segítsen pls.

janos666
Sok jó dolog kimarad az alph-ból amit elsõre hiányoltam. De utánna rájöttem hogy ez nem baj. Hisz gondoltak az alpahozkara, vagyis hamissá tették azt a régi kijekentést hogy az alpha lelövi a poénokat. Erre alig van olyan pálya ravenholmon kívül (ott is inkább csak a town_02, de onann is LEHAGÍTÁK G-Man-t aki egy ablakból figyelt volna ki, megtoldották az ellejét...) ami úgy volt benne az alphaban mint itt. Esetleg az alapötlet 1-2 helyen. Viszont régen szerettem az alphaval játszogatni, megérte, és nem is vezstettem semmit...
ranGer2
VÁÁÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#nyes><#nyes><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

megfájdult a tüdõm 😄D

és nekem vk psl help még sem jövök rá vgyy mi agyamra ment már ez a sok gamelzés egy ajot kéne kiynitnia annak akecsegnek már ott a kapcsolot de nem nyitja..help pls ..thx

ez náalm is természetes most már bfv fos 😄

Kandurex
70%

Mr Manson
még természetes! mióta kint HL2 még BFV-is félretettem csak a NT meccseken jatszom!

VRSDM
mellesleg errõl a faq-ban se ejtenek szót...