Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Nem olyan nehéz, csak ki kell tapasztalni a dolgot. Ha elfogadsz egy javaslatot, az elején csak behúzod a fejedet és futsz oda, ahova a pálya terel (csak egy irányba lehet menni).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Könyöröm egy picit használjátok már a fejeteket, ott lent alul van az SG-nek egy hozzászóláskeresõje, beírod, hogy "lift" és rányomsz a "mehet" gombra. Ez szépen kiadja az összes hozzászólást ebbõl a topicból, amiben a "lift" szó szerepel. Már többféle ötlet volt (mentésektõl kezdve a legkülönfélébb elötte/utána megyek trükkök), lehet szemezgetni...

BTW a Valve törés elleni védelme elött fejet lehet hajtani. El tudom képzelni, hányszázezer (hánymillió?) ember adja fel ennél a liftes dolognál, vagy az AI disable miatt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Evogordon
HÚÚÚÚÚÚÚ. De nehéz részen tartok. Amikor kikell nyírni 3 strider-t.

takraj
mármint azt, hogy nem mozdul 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
Az AllFix fennvan? Mert nekem azóta csinálja...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Kösz de így sem jó.
Megpróbáltam az utolsó gyorsmentést az utsó automata mentést is visszatölteni....a csaj meg sem moccan..
akkor itt nekem véget ért a játék?
dardevil
<#nevetes1>

dardevil
!!! SPOILER !!!
Kövessük Freemant - pálya:
Amikor 3 db generátort kell megsemmísteni !
A piros lézeres szobán, polcokról-polcokra ugrálva, csöveken közlekedve és az aknákat arrébb rakosgatva( gravi-puska ) juthatunk át. Majd a kapcsoló kikapcsolása után lehet a következõ generátort megsemmisíteni.

Seth
erõltetett..viszont szájbarágós.Ha valaki még ezzel is elakad az mással játszon....
(ja a srác meg kergetõzött az õrrel az elején ahelyett hogy beledobta volna a kukába a flakont,ahogy az õr utasította😊)

PSN ID.: Beegabor

dardevil
Nem én írtam... én csak találtam - ha valakit érdekel elolvassa - ugyanais nagyon sokan elakadnak a játékban, gondoltam hátha segíthetek ezzel is valakinek.

Seth
fogalmam sincs...engem nem érdekelt különösebben az alpha-beta-gamma
(bár lehet hogy a kimaradt jelenetek miatt vetnék rá egy pillantást)

Töltsed vissza az állást és engedd elõre a csajt a liftbe
rezsofiz
Eléggé szét lesz ba*va a topic. <#shakehead>

sazl : c

Seth
pöttyet erõltetett ez a leírás..

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Black Mesaban vagyok, a csaj nem száll be a liftbe, nem tudok tovább menni. Ez is a Valve védelmének egy része vagy csak béna vagyok? Az ai_disablen már túl vagyok, idáig müködött a játék.Biztos volt már téma ez a 30000 hozzászólásban de olvasás helyett inkább játszanék.
Kérlek segítsetek!
Mr Manson
ez nem a full! ugye?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

takraj
Konkrétan? Mert, ha nem, akkor hogyan próbáltátok ki, hogy milyen jó, meg szép, meg faxa? Meg az e3-mon hogyan mutatták be ÉLÕBEN?

dardevil
Lehet, hogy valakinek fog segíteni !
Half-Life 2 - végigjátszás -

én torrentrõl szedtem de nekem is baszakszik
!!!!!!!!!!!!! # 30557 !!!!!!!!!!

VRSDM
ilyeneken fent van hogy dc++ satöbbi???

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
ha valakinek van valami ötelte irja vagy honnan szedhetném le(pontosan) mert lehet hogy maga ez egy szar

VRSDM
nincsen más ötletek vmi tipp
holnap amugy is találkozom
amugy az a fircsa hogy nála meg ment (legalábbis azt mondta)

<#fejvakaras>

VRSDM
én nem tudok rola semmit...

Seth
valahol az ezredik és ötezredik komment között biztos kitárgyalták már 😊)

VRSDM
most csináltam meg ugysem jo valószinüleg azért kér felülírásokat mert a rar file-oknál volt egy egy gigás is és azt szétbontotta két részre emiatt mindkettõnek ugyanaz lett aneve elehet h emiatt akar felülirkkélni
most azt csináltam meg hogy ami ugyanolyan mappa néven van azt mind egy helyre tettem
(mivel abbol baj nem lehet)

takraj
#30548 -re valaki?

VRSDM
fizettem ennek a kis szardarabnak 4 ezret etért a szarért holnap elmegyek hozzá és gyomorigbaaszom
bu.i kis portásivadék

Seth
töröld az egész cs meg hl2 mappát, aztán rakd fel újra csak a hl2-t. Ki tudja még mit irattál felül

# 30557

VRSDM
holnap szétverem annak a kis b...nak a fejét hogy ilyen szart adott nekem agyon sz gyepálva

VRSDM
mindegy már amugy is fáradt vagyok
nekem már igy tette fel hogy nem kellet kicsomagolnom

amugy a counter és a hl2 pl.hangjai akadnak össze
mert ugye mindkettõ sounds néven van most megprobaltam ugy hogy a counteres leszedtem de ugysem müködik sajna

Kandurex
Kövesd a faq -t és nem hibázol, ha meg eleve rossz a tömörítés akkor kampeca, szerezd be máshonnan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

akkor, sajnálom nem tudok megoldást.
de úgy néz ki hogy csak te és én vok ebbe a topicba-szééép

talán megszerzed ezt a fájlt

raziel.
Kérdés: Hogy lehet bekapcsolni a konzolt?
Válasz: A Steam 'Play Games' ablakában jobb gombot nyomsz a Half-Life 2-õn, itt is a 'Properties'-t választod, majd Launch options, és ide beírod '-console'. Aktiválható még az Options-ban a billentyûzet beállításnál, az 'Advanced' gombnál. Azonban a magyar billentyûzetrõl az alapértelmezett gomb (~) nem elérhetõ közvetlenül, ezért a játék .cfg file-jában célszerû átírni a bind "X" "toggleconsole , az X helyére valami kézenfekvõbb billentyût célszerû berakni.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
akkor olvasd el megint mert levan irva hogy hogy jön elo a console.......

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

VRSDM
bocs a késésért

na szoval a gond az hogy nekem haver irta meg (6cd) és azt mondta mindent csak dobáljak bele egy könyvtárba(tetszöleges nevö mappába) ezt én meg is teszem... de amikor elinditom a launch.exe-t akkor kiirja hogy "Can't find background image 'materials/console/background01.vtf'" na ilyenkor mkia teendõ???

thank you very match

detto... 😄

konzolba:

ai_disable 0

Aquli
Hello!
Igen, elolvastam a faq-t, de mégsem oldódott meg a probléma, miszerint kikapcsolódik az ai. Amikor elindítom a gamet, akkor még jó, de ha egy új pályarész betöltõdik, akkor egybõl ai disabled.
Próbáltam dátumot nov 16-ra állítani, csináltam autoexec.cfg-t, de nem oldódik meg a probl.
Azt akartam még próbálni, hogy console le, majd ai_disable 0-t beirom, de a ~-ra nem jön le console. Pedig a controls-->advancedben be van állítva.

Ez az egyik problémám, a másik pedig, hogy egy csomó tárgynak furcsa, világító textúrája van. Pontosan nem tudom meghatározni, hogy miknek, de kib. zavaró.
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

figy kéne egy kis help a az AI disabled problémár to mhogy már régebben leirtátok de itt képtelenség visszaolvasni vk tudns segiteni..elröe is THX

nem lehet

Danecay
És ezt a client.dll-t honnan töltsem le?

Segíjjetek plz!

Mert most jött le a proper-emporio-steamrip és az a baj hogy berektam a mentéseimet a mappába és ha a játékban rákkatintok arra hogy load, nem történik semmi, azaz az egeret lehet mozgatni de kilépni bárhonnan is

Danecay
Na mint írtam újraraktam a STEAM-et, UPDATE-eltem, visszamásoltam az elõtte kimentett STEAMAPPS könyvtárat a VALVE\STEAM-be és így már megy.

SASboy
Szerinted még nem cseréltem ki?

nice legs. what time to open?

Tatyla
jolenne ha kicserélnéd a client dll-t!!!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SASboy
Aki tudja a megoldásomat pls mondja meg.
Connection to Steam server lost.Could notacquire nessecary game files.
Nem tudja valaki mit kell csinálni ilyenkor?

nice legs. what time to open?