Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(és lehetõleg ne legyen köze a steamhez)
http://thenamelessphoto.com/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://thenamelessphoto.com/
de nem tudom hl2nel h van
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
Ha ez az a rész, ahol megkapod a nagy rovar mirigyét, akkor csak követni kell a kísérõd utasításait, hogy megtanuld kezelni a spórával irányított bogarakat (elõször beledobni egy gödröcsébe egy "spórát" majd a katona testéhez vágni, utánna pedig a másodlagos tüzeléssel magadhoz hívni õket).
Ha nem ez kellett, bocs.
What goes on?:
This mod provides several changes to gameplay as following:
1) BulletTime....yes, but it is not the same like in BulletTime mod you can
download at hl2.filefront.com.
When you turn in bullettime, the gravity goes on its half, the gravity gun
grows stronger, timescale goes on its 1/3 and
the damage dealed to NPC's by headshots grows 2x.
2) Weapon sounds - weapon sounds changed for 357 Python, Pulse Rifle (AR2),
Grenade ticking, Pistol, Shotgun and SMG.
3) Nearmiss sounds - added 5 new nearmiss sounds.
4) Weapon damage increased for almost every weapon.
5) Weapon magazine capacity increased for few weapons and maximum held magazine
capacity increased as well.
6) Horsepower for buggy and airboat increased a lot (adding lot of fun to
gameplay 😊
7) Canceled the Valve startup video -> faster loading.
half-life 2 eraser beta v0.3 mod
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Segítségre lenne szükségem, mert elakdatam és nem tudom, hogy mit kell csinálni itt
De ha nem rendes multi verzió -ugye amivel az emberek normál esetben a neten csapkodják egymást- akkor nem érdekel. És ha nem az akkor szerintetek lesz ilyen valamikor? FF
-----][----www.di.fm-----][------
this game is currently unavaible
please try again another time
full eredeti jatek.
Valaki le tudja írni érthetõen hogy egy dvd-s verzióban /launcherrel indul ugye/ hogyan lehet dm-et játszani és mit kell letölteni és csinálni, hogy mûködjön! Ha jól olvasgatam itt már vannak akik nyomják. Ugye ez már netes verzió/nem hálós/! FF thx
-----][----www.di.fm-----][------
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
(meg jo h valaszoltak ra)
egyebkent a buggy-s palyan amikor az elejen leraknak a magnessel es utana at kellene ugratni azon a hidon, mivel nem tudtam h a shift a turbo ezert ugy mentem fel h ot oldalt ahol fel lehetne menni ha nem lenne ott par nagyobb ko azzal a szivo, loko - gravity vagy milyen fenyverrel fellottem a kocsim 😊))
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
Ha nem nyitja, probald meg a palya vissza toltest.(F6 mentes - F9 vissza toltes)
Vagy konzolba
ai_norebuildgraph 1
ai_disable 0
Sztem jön majd ki rá egy mod.
Vagy már van is?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Nem szeretek segítséget kérni, de most elakadtam és nincs idõm megoldást keresni <#smile>#smile>
Szóval ott tartok, hogy egy világítótorony alsó szintjén áll egy fickó, és egy sziklaperemen kéne tovább menni a torony még alsóbb szintjérõl, de nem látok semmi ajtót. A fószer azt mondja kövessem, de csak akkor ha 1 szinttel alatta/fölötte vagyok és meg sem moccan ha odamegyek 😞
Mit kéne csinálni?
Köszi elõre 😉
"Kijöt egy javtás a játékindítási problémára, aki hasonlót tapasztalt indítsa újra a Steamet."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Eredeti game van, steam preload, 5 cd-s kóddal. A reggeli update óta nem indul sem a HL2, sem a Source. :I
Magyarítás van fent a HL2-höz.
Valakinél jelentkezett ez a probléma, illetve ötlet a megoldást illetõen ?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)