Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna adni egy linket hogy honnan lehet leszedni a hl2 dm-et
(és lehetõleg ne legyen köze a steamhez)
Törölt felhasználó
Közben meggondoltam magam 😊 Mivel boltban 9990 Ft (a cd galaxist néztem) így csak 10 forinttal tudok az ajánlatod alá menni 😛P
Mas-Thief
Jaj bocsáss meg, a konkurencia... <#beka2>

Törölt felhasználó
Én 9900- Ért is!
Mas-Thief
10 000 HUF-ért cserébe mondok neked egyet. <#ravasz1>

hogyne tessék ERE-DETI-HL2-SERIAL<#banplz>

http://thenamelessphoto.com/

M@TriX
😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Vagy vki adna nekem Half-Life 2 Half Life Source és CS Source cd kulcsot
Sziasztok! felraktam a játékot és amikor játszani akarok be adja a Steamot rámegyek hogy play game half-life 2 és bead vmit és nem tok játszani! Mi lehet a baj?
valaki nem vágja hogy lehet servert csinálni?

http://thenamelessphoto.com/

Nem kéne egy külön topicot nyitni a HL2 modoknak? Csak mert amikor már 20 moddal fognak játszani, +még belökik a liftes elakadásos kérdést, meg hogy melyik verziót töltsék le, akkor elég nehéz lesz lépést tartani.

ilyet szokott csinalni CS is, probald kesobb vagy asszem a steam konyvtarban a ClientRegistry.blob torlod akkor is jobb eselyekkel indulsz

de nem tudom hl2nel h van

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

XeeN
le.

Törölt felhasználó
Ja, csak kipróbálni nem tudtam még 😞(
Krinyo
leszedte már valaki az offical hl2 dm-et?

>>> #32003 8-)
õõõõõõõõ a silver nem ezüst ? 8-)
fugitive1
Üdv Afga!
Ha ez az a rész, ahol megkapod a nagy rovar mirigyét, akkor csak követni kell a kísérõd utasításait, hogy megtanuld kezelni a spórával irányított bogarakat (elõször beledobni egy gödröcsébe egy "spórát" majd a katona testéhez vágni, utánna pedig a másodlagos tüzeléssel magadhoz hívni õket).
Ha nem ez kellett, bocs.

Krinyo
ejj bazze nagyon ottvan a hl2 dm! <#eljen>

Törölt felhasználó
Inkább CS kérdés,de felteszem: a HLTV adásokat hogyan lehet megtekinteni? Hiába klikkelek rá a linkre pl a counter-strike.hu ra feltett adásokra, a steam behoz egy ablakot, hogy megvehetem a silvert meg az ezüstöt és semmi nem történik. Console -ba connecteljek? Az lehet, hogy menne, de igénytelen megoldásnak tartom, fõleg, ha van ilyen linkes dolog. (Pláne bosszant, ha valami nem megy)
Én speciel egy gravity gun modra vadászok...
és hogy mit tud:
What goes on?:

This mod provides several changes to gameplay as following:
1) BulletTime....yes, but it is not the same like in BulletTime mod you can
download at hl2.filefront.com.
When you turn in bullettime, the gravity goes on its half, the gravity gun
grows stronger, timescale goes on its 1/3 and
the damage dealed to NPC's by headshots grows 2x.
2) Weapon sounds - weapon sounds changed for 357 Python, Pulse Rifle (AR2),
Grenade ticking, Pistol, Shotgun and SMG.
3) Nearmiss sounds - added 5 new nearmiss sounds.
4) Weapon damage increased for almost every weapon.
5) Weapon magazine capacity increased for few weapons and maximum held magazine
capacity increased as well.
6) Horsepower for buggy and airboat increased a lot (adding lot of fun to
gameplay 😊
7) Canceled the Valve startup video -> faster loading.
[NST]Cifu
SPOILER!!!

Azt kell csinálni, amit az idegen mond. Vagyis elõszõr dobj egy feromonzacskót a gödörbe (ball egérgomb), aztán ha megvan, akkor hívd magadhoz õket (jobb egérgomb).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A tört verzióval szvsz egyenlõre nem fogsz neten DM-et nyomni, (legalábbis egy ideig biztos)...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hello!
Segítségre lenne szükségem, mert elakdatam és nem tudom, hogy mit kell csinálni itt
zoli80
neten lehet csapkodni de szerintem elég kidolgozatlan...

FeketeFény
Van mindenem, csak nem vágom mit töltsek és lehet e ezzel neten játszani mert különben nem érdekel. Szedtem már valami 31mb s progit hozzá de szar mert steam.exe-t keres és nekem launcher-el indul.
De ha nem rendes multi verzió -ugye amivel az emberek normál esetben a neten csapkodják egymást- akkor nem érdekel. És ha nem az akkor szerintetek lesz ilyen valamikor? FF

-----][----www.di.fm-----][------

zoli80
beszarás,azt hittem a pofátlansagnak van hatara.jatszanék a hl2-vel erre kiirja a kovetkezoket:steam error
this game is currently unavaible
please try again another time

full eredeti jatek.

zoli80
ha van neted letölt egy 30 mega koruli vmit és már játszhatsz is.

zoli80
én is feltaszigaltam,shiftel mindig árok lett a vége😊

zoli80
ritka nagy baromsag ez a dm,5perc utan már unalmas.

FeketeFény
Hali!

Valaki le tudja írni érthetõen hogy egy dvd-s verzióban /launcherrel indul ugye/ hogyan lehet dm-et játszani és mit kell letölteni és csinálni, hogy mûködjön! Ha jól olvasgatam itt már vannak akik nyomják. Ugye ez már netes verzió/nem hálós/! FF thx

-----][----www.di.fm-----][------

Promi
Hja amugy meg a szokasos szoveg.😊

antgecc
Ez jó 😊))

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Promi
lol.😊
Legyunk kreativak😊
tegnap feltettem itt par kerdest, ma meg nincs meg 😊))

(meg jo h valaszoltak ra)

egyebkent a buggy-s palyan amikor az elejen leraknak a magnessel es utana at kellene ugratni azon a hidon, mivel nem tudtam h a shift a turbo ezert ugy mentem fel h ot oldalt ahol fel lehetne menni ha nem lenne ott par nagyobb ko azzal a szivo, loko - gravity vagy milyen fenyverrel fellottem a kocsim 😊))

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

Promi
Legalso szinten a mukso megall 1 kapcsolonal, es kinyit neked 1 titkos ajtot, amin ki tudsz menekulni.
Ha nem nyitja, probald meg a palya vissza toltest.(F6 mentes - F9 vissza toltes)
Vagy konzolba

ai_norebuildgraph 1
ai_disable 0
Hé erre már én is gondoltam!
Sztem jön majd ki rá egy mod.
Vagy már van is?
xj700t
Köszi, én meg már szegény magyarítókra gyanakodtam. 😞

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Törölt felhasználó
Rohadjanak meg... 😊
XeeN
Elméletileg, majd egyszer talán lehet, hogy... Kb ennyit tudunk. <#eplus2>

Törölt felhasználó
A FAQ -ban nincs róla szó és eszembe jutott: A bolti verziót is lehet upgradelni mondjuk silver tartalomra?
Hi!
Nem szeretek segítséget kérni, de most elakadtam és nincs idõm megoldást keresni <#smile>
Szóval ott tartok, hogy egy világítótorony alsó szintjén áll egy fickó, és egy sziklaperemen kéne tovább menni a torony még alsóbb szintjérõl, de nem látok semmi ajtót. A fószer azt mondja kövessem, de csak akkor ha 1 szinttel alatta/fölötte vagyok és meg sem moccan ha odamegyek 😞
Mit kéne csinálni?
Köszi elõre 😉
antgecc
from cs.hu

"Kijöt egy javtás a játékindítási problémára, aki hasonlót tapasztalt indítsa újra a Steamet."

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
lehet ... majd végén 😛 *hupsz*

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
Kár hogy a gravitorral nem lehet embereket dobálni... az volna csak az igazi móka! 😊

xj700t
Üdv!

Eredeti game van, steam preload, 5 cd-s kóddal. A reggeli update óta nem indul sem a HL2, sem a Source. :I
Magyarítás van fent a HL2-höz.

Valakinél jelentkezett ez a probléma, illetve ötlet a megoldást illetõen ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

egyelõre 2 map van, nem rossz, kicsit még lehetne csiszolni a fegyverek sebzésén sztem

XeeN
2... Ahol játszottam, volt már 1 custom map is. <#nevetes1>