Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen videó szerkesztõvel csináltad ?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ja és honnan szedted le ?
Csináltam egy kis videót, eme remekmûbõl. Olyan Intró féle. Vagy ízelítõ azok számára akik még nem szerezték meg a játékot.
Hossz: 3:37
Méret : 46 MB
Kodek : DivX /mp3
Link: Halfe Life 2 Intro by SupaCow
(várom a véleményeket)
Jó szórakozást.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bár a billt állíthattam be elõlrõl
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ezt felteszi emporios valtozatra mindenkinek akinek picike kis baja is van, es elegedetten jatszik.
<#unalmas>#unalmas><#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A DT tegnap beküldtem és benne maradt az 5 cd.. Ez kavart be a 4cd végénél!
Aztán mivel a warezos DT tettem fel újra és vmelyik cd-nél elakadtam vmiért vagy abba hagytam vmiért ezért hibázott már az elsõ cd-nél, mert a 2 cd volt a DT-be! LOL!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
1 gyér kérdés, de nem szeretném leuninstalálni a gémszt meglehet oldani hogy csak a half 2-t telepitse fel a cs sourcet meg nem ?
Kutyát nagyon röhögtem, a hülyeség megcsillant benne rendesen 😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.