Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...lámák kíméljenek.\"
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Ezekbe az uj multis játékokba már bele se merem ásni magam, hogy ne csesszem el feleslegesen az idöt...
Counter-Strikenál még volt olyan hogy tört, nemdedikált szerver... Manapság ilyen már nincs?
Ha tudtok olyat amit meg lehet bütykölni, lécci irjatok.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Én még a HLDM-et is élvezem a mai napig is. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Half-Life_2_and_CS_Source_Protocol_v7_Update-VENGEANCE/
elég vaskos 550Mb
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Midnenkitõl.
Elovastam az összes ide tartozó kommentet, és figyelembe fogom venni a következõ videóknál.
Akinek tetszett, annak nagyon örülök, akinek nem annak ígérem hogy lesz még jobb is😊
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Amúgy a HL2DM megadta a kezdõ lökést a játékvásárláshoz. Így már tuti megveszem fizuból. Van magyar HL2DM szerver? Sokan tolják?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ha nem hivatalos verziód van, akkor egyelõre sehogy.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
SPOILER:
most akkor mi.... hogy is mondjam.. szal a robbanasrol csak ugy eljottunk?? ahh. mindegy. relyetejes a vege elegge..mondjuk olyan vege is lehetett volna hogy lemegyunk az epulet ele. latunk ubersok embert mindenki ujjong..csak par robotos ember van akit szoszerint kivegeznek meg utogetnek.. meg kotelekkel foldre teritenek egy pokot meg ilyenek... szal kijovunk az epuletbol. hatalmas orjonges.. erre a ter kozepen feljon egy szerkezet.. mindenki ledermed, odafordul.... es BUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM... szerintem jobb lett volna😊
pl a futkoso veres "csakokrol" mindig az alien jutott eszembe....
sztem ezek még a STALKER alfából (vagy bétából vagy mibõl...), de még a Doom3 alfájából is merítettek ötleteket...
Nekem valahogy olyan furcsa egyvelegnek tûnik...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
nekem nagyon tetszett. nagyon sok jo otlet volt.. az egyik szemem is is sir valamiert. .de nemtom miert😞 tuti bennem van a hiba...nah mindgey lenne par kerdesem.. a vegen.. ki az a pali?? most akkor hogy is van ez az egesz??? olyan mint a matrix vagy mivan?? amugy tetszett a sztori meg a minden..
SPOILER:
a vegen azert a csaj mar felig el lehetett volna mar porladva😊 erositve bennunk a tudatot hogy mindenki megpusztul vagy valami😊
A topiclakóknak üzenem hogy kitartás! 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯