The Black Mirror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még uj vagyok itt, segítségre lenne szükségem. A The Black Mirror játékot nyomatom de a Marcus sírjánál elakadtam. A négy feladványból kettõt megy.
Visszhang = Echo, ez megy. A térkép = Map megyen. bár nálam nem Map hanem a VÁR
szó jön ki. A Gödör = Hole kirakható de semmi nem történik. A szén = Coal kira-
kása megint nem jön össze, mivel a Coal, hoz az L betü alul nincs meg. Tudna valaki segíteni, vagy egy mentést küldeni. Ha igen köszi érte.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Adjon meg egy másik könyvtárat.
Nekem ezt írja ki a magyarítás telepítésekor, valami megoldás?
nem hiszed el hogy ki lesz a gyilkos😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ha nem, telefonálni hogyan kell?
every damn day
every damn day
every damn day
every damn day
érdekes kicsit más mint a syberia, ott jobban bejöttek a karakterek (mármint Kate Walker, Oscar vagy maga Hans, vagy pl az operaénekesnõ, szval jobban vannak modellezve), de itt viszont sokkal több a fejtörõ és a gondolkodtató dolog...hmm ez a lényege végülis egy kalandjátéknak szóval tetszik😊
legutóbbi eresztés a Secret Files sorozat volt amit kitoltam az is nagyon bejött, különösen az 1. rész a Tunguska
every damn day
Például amikor arról láttam képet a bonc teremrõl.
Amúgy jó játék a Black Mirror???? Láttam már róla képeket csak nemtudom hogy milyen hogy le i húzzam vagy ne i szerintetek jó játék??????
every damn day
Most vettem meg a játékot, és érdekel, hogy megért-e 1800 Ft-ot😊
Gondolom meg, hisz adtak mellé egy másikat is... De jó minõségû? Ugye van hozzá honosítás?
every damn day
egyedül az echo-t fogadta el,
a gördösre nem jó a hole, kiraktam hogy hole, de nem fogadja el...
nekem nem mapos rejtvény a második,hanem helyette: "ki ezt teszi annak ideje bánja, de ha felépül az idõt állja." erre sehol sincs válasz.
a negyedikre , a szénre, nem jó a coal mert nincs benne ilyen lehetõség, nincs az uccsó tekercsnél "l", tehát coa eddig tudom kirakni.
ötlet?
Szted ki vágta ki az öreget az ablakon?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
SPOILER
De miért én voltam a gyilkos? Oké a név, a haj, de hát én az öreg halála utn érkeztem csak. Miért kellett öngyilkosnak lennem??
Én mondjuk 10 perc alatt kirakom már, bárhogy legyen megkeverve.
Szólj ha kell segítség.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Már mindenkivel beszéltem, és el kellene hagynom a birtokot. De nem enged ki.
Este hétre megbeszéltem a találkozót a csávóval, de mikor lesz 7 óra??