Hiba bosszantja az Office 2000 felhasználókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még mindig Of97-et használok, az újabb verziók egyszerûen siralmasak...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Ez nem hiba, ez egy feature! :)
Én sem szoktam sûrûn frissíteni, ami egyszer már muxik, azt egy alig jobbra nem érdemes cserélni.
Én sem szoktam sûrûn frissíteni, ami egyszer már muxik, azt egy alig jobbra nem érdemes cserélni.
Amikor elindítod az Office 2000-et, akkor beugrik egy ablak, hogy "Akarja regisztrálni az Office ...".
Namost mi találkoztunk a cégnél ezzel a hibával, és ha nemre kattintottál, akkor kilépett az office-ból, ami nem kis, hanem nagy bosszúságot okozott és minden bejelentkezékor eljátszotta.
Namost mi találkoztunk a cégnél ezzel a hibával, és ha nemre kattintottál, akkor kilépett az office-ból, ami nem kis, hanem nagy bosszúságot okozott és minden bejelentkezékor eljátszotta.
nem is kellett ujrainstallalni a rencert, mar jo ideje 

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
en jo reg ota nem frissitettem mar:)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
eloszor azt hittem hogy ez az Office XP-rol szol, mert hogy abban van aktivalas, de mar a masodik portalon olvasom Office 2000-rel kapcsolatban ezt a hirt... most akkor mi van?