Mobil lézerek jelentik a hadviselés új korszakát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tüzérségi lövegek max 10 másodperc körül mozog. Tegyük fel hogy a lövedék történetesen be van vonva ilyen hõálló passzával. Mennyi az esélye hogy becsapódás elött sikerül megsemmisíteni a lövedéket?
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
Az ilyen vezérelt bombáknak milyen mértékben lehet védeni (milyen vastag ellenálló réteget lehet rá felvinni stb) egy nagy teljesítményû lézerrel szemben?
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
"Engem az érdekel, hogy televíziós ill lézervezérelt bombáknál/rakétáknál mi történik akkor ha ráírányítják a keresõjére/kamerájára a lézersugarat?"
A rakéta "megvakul", azaz a lagutolsó mért adat alapján repül tovább.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Csak a kisbetûket ismered?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Persze azt se felejtsük el, hogy ez a lézerfegyvereknek csak egy mérföldköve, az igazi faltörõk szvsz inkább a következõ típusok lesznek.
Engem az érdekel, hogy televíziós ill lézervezérelt bombáknál/rakétáknál mi történik akkor ha ráírányítják a keresõjére/kamerájára a lézersugarat?
Nomen est omen. Ugyan miért jelent veszélyt Oroszország? Mert kommunista állam volt? Mi is azok voltunk... Oroszországban a szegénység jelenti a legnagyobb bajt, amiben most él. Kína érdekes helyzet, de robbanásszerûen fejlõdik, és már most körvonalazódik eljövendõ gazdasági és politikai hatalma.
Legyen csak többpólusú a világ: kissé ellentmond a demokráciának, ha egyetlen egy szuperhatalom szab játékszabályokat.
ÁMEN.
Vagyunk egy páran, akik már rég erre várnak ... :)
Na ja. Ott vannak azok a rohadt Kanadaiak. Úgy is utálják õket az amcsik, oda potyoghat az áldás.
(Lásd a balhét a rakéta elhárító rendszerrel.)
Persze nem csoda ha utálják Kanadát, az egyetlen hábórút amit nem nyertek meg, azt ellenük vívták ...
lesz a divat, meg a feher bot...Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
Az hogy egy speciális burkolat tönkrevágja az egész technikát... Elég csacska kijelentés. Egy speciális burkolat egy bizonyos fokig tényleg csökkenti a lézer hatásfokát, de max 1-2 perccel hosszabítja meg a folyamatot.
Készülnek részecskesugár-fegyverek is, azok ellen már nem lesz elég a prizma. Ráadásul egy prizma rendszer áruló is lehet: hiszen a radarokon a prizmáknak köszönhetõen igencsak megnõne az észlelési távolság.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Itt a lövegre gondol vagy a belõle kilõtt lövedékre?