1663
-
lachun #63 én nem modtam hogy nyomi, csak tényleg olyan baba képe van:D -
#62 Má volt, és amúgy nem nyomi az egész, csak a nagy feje miatt van nyomi hatása :) de ezt gondolom kijavítják. -
lachun #61 Mit gondolsz mé raktam be , de "nekem tetszik" -
#60 hat ez lol. nagyon nyomin nez ki ez a csavo. tisztara mint vmi baba.. -
lachun #59 Na én is hagy toljak be egy képet:))
-
#58 Az első kép igen, xbox, és a littlebirdes is, meg az is amelyikben a háttérben egy híd van rajta egy 5tonnással. -
#57 Hmm.... úgy tünik újabb csavar állt be:
Van külön az Armed Assault, és van külön az OFP2 (tehát úgy tünik mégsem szünt meg, és a Codemastersnél marad??).
[center]
Armed Assault:
OFP-hez közeli modellek, a táj, az ember és a fegyverek nem túl meggyőzőek,
mintha OFP 1.5 lenne (XBox?)...
Flashpoint 2:
Teljesen új modellek, az ember ugyan "plasztikbábú" benyomását kelti, de a fegyver és a táj igen meggyőző. -
#56 Hát patchek után elég könnyen lehetett moddolni, és valószínűleg mivel az ofp2 motorja az 1 fejlesztett változata, ugyanolyan könnyű lesz moddolni patch nélkül is. Remélem. -
#55 Majd meglátjuk. Sokminden fog függeni attól, milyen lesz a MOD támogatás. Az OFP-hez kb. fél évig csak a Keygetys-hez meg Weylandhoz hasonló varázslók tudtak MOD-okat csinálni, ami annyi volt, hogy a scriptjüket és a textúrájukat meg lehetett változtatni....
Persze én is a legjobbat várom tőlük persze. :) -
#54 Tökmind1 milyen korban van, úgyis csinálnak hozzá modokat meg addonokat mindenféle háborúra. -
#53 ah remélem hogy nem,ebben a témában nekem ez a best a többi olyan lekorlátozott
utálom mikor 5 méter széles pályán rohangálhatok,és csak 1 bizonyos résen stb mehetek tovább és még sorolhatnám,ha elcseszik megyek tüntetni:) -
#52 Megnyugtatlak, volt szó. Még úgy másfél-két évvel ezelött.... -
Bodnar19 #51 Nem volt szó semmi vietnami háborúrol!Én úgytudom hogy a mostani háborút csalják bele!!! -
#50 Na igen, de szvsz a BIS nem is a BF2 rajongókat akarja megcélozni.
Legalábbis eddig semmi jele ennek. :)) -
Sith #49 nem hiszem hogy az lesz a mérvadó hogy milyen korban fogunk lövöldözni... :)
amenyire én tudom hivatalosan sosem hangzott el hogy mikor s milyen körülmények között fog játszódni a játék
(bár nekem is rémlik valamiféle vietnami háborus hir...)
az egyetlen gond az hogy ez is réteg játékká válik bizonyos értelemben legalábbis ha megörzi a viszonylagos valóséghüségét
manapság sajna minden arcade beütést ap
remélem ez nem fog :) -
#48 Hmm... átnéztem párszor a képeket, és azt tudom leszűrni, hogy legalábbis ezek a képek bizony 'modern' harcteret ábrázolnak, az USMC katonák MARPAT mintázatú egyenruhát viselnek, és M16A2 (v. M16A3/A4?) gépkarabélyal rendelkeznek, M1A2 (?), T-90 Kontakt-5 ERA-val felszerelve.... szóval legalábbis ezeken "egy szó sem esik" az eredetileg beharangozott Vietnami, illetve 1960-as és 70-es évekbeli hangulatnak... -
#47 Még néhány érdekes kis kép. -
#46 Mert balhé volt, meg mert a codemasters kezd tönkremenni. -
#45 miért szakír a codemastersel?? -
#44 Hát tényleg elég hülye név :) Amúgy érdekes, hogy az armed assaultos képen egy ofp 1-es humvee kerek látsszik. -
#43 Kitalálhattak volna valam fantázia dúsabb nevet is :) -
#42 Lehet, hogy lassan át kéne nevezni a topicot?
(ie.: úgytünik ez lesz az OFP2-ből.) -
#41 Kérdés hogy nem kamu képek, vagy nem másból vannak bár az uccsó kép az tuti hogy valami ofp kép -
#40 Ez már igen!!!
Ilyen grafikát várnék el tőle... uram isten (sic! ateista volnék... :)), ha ezt beoltják az OFP hatalmas szabadon mászkálható terepével és kap egy durvus fizikai motort, meg egy elég jó sérülésmodellezést, plusz marad kellően reális szinten, ez lesz az évtized játék! -
pedro870 #39 lehet hogy nem ofp2 néven fog futni, ha tényleg szakítanak a codemasters-szel
-
pedro870 #38 lehet hogy nem ofp2 néven fog futna, ha tényleg szakítanak a codemasters-szel -
#37 Ha jól rémlik, az OFP a Codemasters jogtulajdona, így kicsit nehézkes a dolog...
Úgytünik egy újabb kiadó vs. fejlesztő háború van kibontakozóban? -
pedro870 #36 We're pleased to confirm that Bohemia Interactive will be at this year's E3. Marek Spanel and myself will be in attendance at room 6941 of Kentia hall where we intend to announce our release plans for 2005 and beyond. We will also reveal further details about the games we're currently working on.
We greatly appreciate the support and loyalty that the Flashpoint community has shown to us over the years and thank you for your continuing anticipation, support and patience.
Bis fórum
Önmagában nem jelenti azt, hogy bármilyen új részletet felfednek majd...lehet hogy azt csak a kiadó teheti meg. Ki kéne lógniuk a codemasters alól vhogy. -
#35 Operation Flashpoint 2 @ E3
[2005-04-24 @ 08:41 - Berkenye]
A Bohemia Interactive fórumain vadásztunk le egy apró hozzászólást, melyet a fejlesztőcsapat egy tagja követett el. Annyit kell róluk tudni, hogy anno egy igen népszerű játékot sikerült összerakniuk Operation Flashpoint címmel. Nos, annak folytatását már régóta halogatják, a kiadó Codemasters se úgy áll hozzá a dologhoz, ahogy azt ők szeretnék. A srác kommentjében azonban igen pozitív dolgokról esik szó. Nevezetesen, hogy a kiadó ugyan nem mutatja őket be, de ők maguk mégis kint lesznek az E3-on és viszik az Operation Flashpoint 2-t is, valamint minden más projektüket, amit már meg mernek mutatni. Mindezt teszik a rajongók által nyújtott segítség és türelem meghálálása miatt is. Elismerésre méltó.
info: Gamestar -
#34 Az a codemasters, és sztem jó, ha a BIS önállósítja magát -
#33 Honnan az info?
A BIS eddig is úgy volt, hogy bérel egy irodát (üzleti megbeszélésekhez), a CodeMasters meg mintha kijelentette volna, hogy távol marad az E3-tól.
-
#32 Operation Flashpoint 2 megy az E3-ra mégis. -
#31 Szó nincs róla! Az eredeti helyzet úgy nézett ki, hogy az eredeti OFP motort ültetik át X-Box alá, az lesz kb. a motor 1.5-ös állapota, aztán a második rész meg a 2.0-ás. Viszont ahogy Joxy is írta, lehet, hogy megvárják a Xenon-t inkább. Hogy ez mennyiben befolyásolja a motorral kapcsolatos helyzetett, jó kérdés. Sajnos b@sznak a PR-re a cseh srácok, így semmit sem tudunk... -
#30 Az első részt illetőleg is kb. csak fél évvel a megjelenés elött jöttek ki az első képek, tehát ilyen téren "követi a hagyományokat" :) -
#29 Ezt is Xboxra írják? :( Akkor kb olyan színvonalú átirat lesz mint a Driver 3? :P
Irányítás trágya, grafika nevetséges, pedig a preview képek nagyon szépek voltak annál is.
Akkor most Xboxra írják vagy mi? -
djukel #28 Barkit leszopok ha ez a jatek 2006-ban megjelenik. Meg egy arva ingame kepet sem mutattak belole. -
#27 Ha még az Xbox-ra kell várni akkor várhatunk, mert abból is jön az ujabb változatt. Ami nem kompatibilis a régivel.
HWSW cikkből:
Novemberben érkezik az Xbox utóda
írta: Bodnár Ádám , idő: 15:56
Egy jelentős játékkiadó magát megnevezni nem kívánó dolgozója szerint a Microsoft az ősszel dobja piacra a következő generációs Xbox konzolját, a redmondiak egymillió konzolt szállítanak a boltokba a novemberi európai premier idejére és márciusig további félmillió készüléket dobnak piacra.
Az új Xbox -- amelynek fejlesztési kódneve Xenon -- nem lesz kompatibilis a régivel, azaz nem játszhatók rajta a már meglevő játékok. Ez egyben azt is jelenti, hogy a jelentős kiadók elhalasztják, és a következő generációs Xboxra írják át legnépszerűbb játéksorozataik új részeit. Az is biztossá vált, hogy az új konzol alapkiépítésben nem tartalmaz majd merevlemezt. -
#26 ennek a game-nek nagyon jo az alap tehát nagy állatság lenne elcseszni reméljük nem sikerül:) -
#25 Naja, csak éppen az ilyesminek a vége általában olyan pofáraesések szoktak lenni, mint a DNF... :( -
Árnyvadász #24 Tod, jó munkához ido (képzelj rá ékezetet) kell! :)