66
Internet megosztás
-
#22 meg tar.hu, se -
#18 Hálózati hidat létesítettél már ? -
#15 gratulálok -
#13 Mi úgy osztottuk meg kogy Gabi suli után kb. háromtól hatig aztán meg én...
Szoval ez a legegyszerübb.... -
lee4444 #12 Köszi-köszi! Ez lett volna a végső megoldás, mert a szomszédban is ez van. Csak én minden költség nélkül akartam megúszni. :-) Szerencsére sikerült... -
lee4444 #11 Nálam XP és Win98 látta egymást korábban.
Ez volt a két gép ip-je és alh.maszkja:
Ip1: 169.254.142.224
Sub1: 255.255.255.0
Ip2: 169.254.142.225
Sub2: 255.255.255.0
Próbáld ki, működnie kell! Ha mégsem, akkor két XP sem látná egymást, tehát más probléma lehet. -
lee4444 #10 Köszi, de sikerült végre winfosban proxyserver nélkül is. Az volt a gond, hogy ha megosztja vki az internetet a gépén, akkor az XP automatikusan a helyi háló IP-jét 192.168.0.1-re állítja. A kábeles Internetem alapértelmezett átjárója, elsődleges DNS kiszolgáló címe pedig mit ad Isten pont 192.168.0.1 :-))))
Szóval ütközés miatt nem működhetett, akármilyen proxyservert is tettem fel.
Miután rájöttem, kézzel beállítottam a helyi IP-ket és a kliensen az átjárót a server IP-re és simán megy az Internet és a levelezés is mindkét gépen.
Ha esetleg vkinek hasonló gondja van, szívesen segítek. (Most már :-) ) -
#8 A neten van egy jó kis progi:"Proxy+".
Ha azt fölrakod, és bekonfigolod(van hozzá bőven leírás, és csak fél mega), akkor király hálód lesz.
Keress rá a neten!
-
lee4444 #5 Az Internet is megy a gépemen és a két gép között is jó a helyi hálózat. (két Realtek 8029 koax-szal összekötve) Csak a másik gépen is szeretném, ha menne a Net. (1* nekem is volt, hogy az egyik ellenállás nem volt rendesen becsavarva, aztán 2 napig szívtam :-)) ) -
lee4444 #3 Windows-zal szeretném "királyul" megosztani a Netet, de eddig 3 szakembernek sem sikerült. Ezért vagyok itt. Esetleg segíteni is tudsz?
A szolgáltatónak meg semmi kára nem lesz, ha a barátnőm a másik gépen küldi és fogadja a leveleit, amíg én ezen tudok dolgozni. -
lee4444 #1 Sziasztok!
Kábelnetem van + egy 2 géppel rendelkező helyi hálózatom. Azt szeretném, ha mindkét gépen menne a Net.
Már nagyon sokat próbálkoztam eredménytelenül a következő progikkal:
Wingate, Aproxy, Freeprox, Httpps, Igwin146, Ijb20, Mproxy12, Pplus220, Vproxy
Ha valakinek olyan működő hálózata van, amilyet szeretnék, vagy tudja, hogy kell beállítani, az ossza meg velem tudását!
Előre is köszi,
Lee4444