207
milyet?
  • Astaroth
    Ja haver akinek tellik 10 évnél fiatalabbra!
  • CybearBoy
    Szerencséje volt.
  • harcu
    Német TV-n volt, egy faszi 200-nál kapott defektet egy Scorpioban. Éppen a kamerázós rendőrkocsit előzte autópályán, mikor egy bal hátsó defekt miatt jobbra kiszállt merőlegesen az útról a belső sávból. A Scorpio orra nem volt hosszabb, mint 10 centi, mikor kihalászták az út menti árokból. A faszi sérülés nélkül megúszta. :)
  • harcu
    Hát, nekem eddig még minden kocsim keveset evett (Skoda 120L, Samara 1.3, Corsa 1.0 12V), bár igazán a Corsa tetszik, téli havas időszakban, csillaggarázsos parkolással is megállt 8 literből a városi fogyasztás.Most 7.1-et eszik, pedig zöldnél padlógázzal indulok :)
  • Gerry
    Már próbáltad?
  • [Walaki]D`Lair
    Volvoval 100-al? simán! Karc nélkül!
  • Gerry
    Tudom, írtam is, hogy "Száguldó Koporsó", de azt is írtam, hogy nem vagyok kifejezetten eszement típus... Mindgy, ha valaki 100-al belemegy az árokba az nem ússza meg sértetlenül még egy légzsákokkal teli Volvo S80-ban sem, úgyhogy valószínűleg maradok a CRX-nél, másik 2 jelölt: Mazda 323F (bukólámpás), és esetleg BMW 320i (E30), de ezutóbbinál az a gond, hogy megvenni olcsóbb mint a Hondát, de fenntartani jóval húzósabb!
  • [Walaki]D`Lair
    Szal Gery! A hondát jól gondold meg, mert egyik ismerősünk egy ugyanolyannal árokba ment 1x és nagyon összetörte magát...pedig csak 100-al ment!...úgyhogy nem egy biztonságos autó...(mintha az Oltcit az lenne :)))))
  • BaLeeX
    Kösz, ezt mondd meg a kocsinknak is légyszíves :)

Nem vezetek digitálisan (jó szöveg :) ) sőt a samarában van egy kis mutató ami mutatja mennyire nyomod a gázt és ha a sárgába mész akkor fogyaszt elvileg sokat, na a sárgába lépés előtt is gyorsul azért a kocsi általában csak lassabban és szoktam erre figyelni, mellesleg nekem is égnek áll a hajam attól, ha valaki zöld lámpánál padlóig nyomja, aztán két lámpával arrébb meg 70-ről lefékez állóra, na ez minden csak nem benzintakarékos vezetés. De mint mondtam én nem ilyen vagyok, mondjuk néha megpakolom neki de nem városban, azzal már szívtam meg :P

De ennek ellenére is 10-et eszik, nagyon tudnék örülni neki ha 7 körül enne :)
  • Madmaxx
    öszintén szólva én nem vennék 10 évnél idősebb autót. átrozsdásodás rulezzz
  • dashed_
    charade
  • dashed_
    a chareda ez ugye???
  • Madmaxx
    az akkora mint a kispolszki nem? kikaptad az első üléseket és a hátsón ülsz? :))
  • I.C.ram
    Charadeunk nekünk is volt! :D
  • mikike
    1. autóra nem érdemes (sok) pénzt költeni csak vesztesz rajta
    2. elsőre ne vegyél erős autót, csak összetöröd (én is ezt tettem)

most egy fiatal, 20 éves Daihatsu Charade 1.0-m van és 150ért vettem költeni még nem költöttem rá, de most műszaki előtt majd kell
  • Madmaxx
    Dashed mi a szarnak neked még autó? Ha jól tudom most kaptad meg a jogsit ami minden bizonnyal még ideiglenes is. Régi szart nem érdemes venni, ismerős példájából okulva aki többet költött az autóra mint gondolta volna és mindig le volt égve. Jah az autó meg egyébként állt a ház elött mert hát ugye benzin is kell bele ami nem kis pénz. + kötelező biztosítás ami a te esetedben kurva drága lesz mivel fiatal vagy, friss jogsis, + ha Budapesten laksz akkor még ez is megfejeli. Ráadásul az öreg autó azért többet fogyaszt mint egy ujabb. Véleményem szerint vezess szüleid autójával sokat, elösször közösen majd egyedül. Azt ha majd lesz úgy fél millád és fenn tudod tartani a kocsit akkor gondolkodj el autóvásárláson.
  • I.C.ram
    Vegyél gey használt Suzuki Swiftet azt csá! :D Bár eléggé népautó, és nem is valami nagy durranás, de abban az árkategóriában a legjobb.
  • I.C.ram
    Defender fogyaszt 8-10l-et 2.5 TDI motorral. :D
  • I.C.ram
    Daciat soha a büdős életbe ne vegyetek!! A világ legrondább és legszarabb autója.
  • harcu
    A nagy fogyasztás titka, hogy hogyan vezeted az autót. Országúton nem nagyon sikerült 6.5 fölé tornásznom, általában 5.8-6.2 között evett.Városban 9, télen azért itt is elfért a 11.

Az autó fogyasztását egyébként mindig a talpad határozza meg. Ne vezess digitálisan (2 érték - padlógáz, padlófék), és nem lesz az rossz.
  • Manta
    Maradék két kilót meg fasság rákölteni ezekre a fostalicskákra, az a pénz nem fog visszajönni.
  • Manta
    Dacia felejtős...
  • Lteebee
    Kollégám azt mondja, hogy a felsőgödi vasútállomásnál áll két állítólag üzemképes verda.

Egy Skoda 120: 55 000.-
    Egy Dacia: 70 000.-

Ha a maradék két kilót ráköltöd, jobban jársz, mint egyéb módokon.
  • [Walaki]D`Lair
    így van!

Trabant 4eva'
  • Manta
    Én azt mondom, hogy 4 ütemű trabant. Városba elég, azonkívül megbízható, 250-be belefér, biztosítózni jó vele.
  • [Walaki]D`Lair
    www.extra.hu/oltcit
  • BaLeeX
    Samara keveset fogyaszt? :)
    Akkor neked nagy mákod volt vele.

Akikkel eddig dumáltam azoké a 10-et beverik. Igaz 1500-as motor van bennük (az 1300-as lehet, hogy kevesebbet eszik valamivel) a 94-95 utániak esznek jobban, mint a régiek. Na meg az újnak is jó a fogyasztása állítólag (2010 vagy mi a rák a jele)
    A miénk most volt 10 és örülök ha 9 alatt megáll jó időben, pedig álltalában hosszú úton van használva, nem olyan sokat megy városban. Télen pedig 11-13 az alap.
  • FREAK
    Lada vagy valami japán cumó
  • schoma
    Saját vélemény: 7 évesnél idősebb francia és olasz autót nem nagyon szabad venni! Én legalábbis nem vennék! Több velük a gond, mint amennyit használod!
  • sanzik
    nekem ilyen regi fiatom nem volt,de szerintem az olasz autok csak mostanaban lettek jok,szoval ilyen regi fostalicskat en nem vennek...
    mondjuk puntom volt mar de az egy rakas szar,atol meg az egyes dizel golfom is jobb volt :)
  • dashed_
    ezek a fiat ritmok eleg oregek...
    105 tc mar van 200 alatt is csak kerdes hogy erdemes e megvenni.. bar ezt gondolom elobe kene kiprobalni megnezni..
    Mennyire van ezekkel problema??
  • Astaroth
    Baszki senki nem tud írni nem csoda,hogy gyön ez a Grécsi!!!!!!!!!!!!!!
  • Jano
    A számok lóerőt...
  • Jano
    Fiat Ritmo TC, van 105, 125, 135. A számol lóerőt jelentenek. Eddig csak 105TC-ben ültem, az is jól megy, a többiről csak rémhíreket hallottam. :D
  • Davidus
    Én dráót koszorút szeretnék venni:)
  • schoma
    Aoutót=autót
  • schoma
    Aoutót szeretne venni, mont mondotta volt! Nem figyelsz eléggé?
  • Galy
    Ennyi pénzből Lada, sztem
  • Galy
    Új Suzuki már 184.900 Ft-tól!!!

:)))
  • Astaroth
    Oltcit-ot vegyél:))))
    Egyébként én pont úgy vagyok mint te nekem is kéne egy gép.Én I-es Golfot akarok vagy 205-ös Peugeot-ot.Ezekből van választék.