AutoVasarlas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy felvidéki vagyok és Magyarországon szeretnék új autót venni de szlovákiában szeretném regisztráltatni.
Meg tudja valaki mondani, hogy ilyenkor milyen speciális illetékeket kell fizetni vagy intézni? Pl kell-e a reg adó?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ajánlom!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Mi a véleményetek egy Lada Niva 1.7.i-ról? Elsõ autónak szeretném, beleszerettem mikor megláttam (lehet kövezni, hogy milyen ízlésem van 😄)
én 186centi vagyok és 120kiló, és érdekes módon ALto-val is mentem napi 300-as távokat.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hátra nem férek be, mert a fejem eléri a plafont!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2> komolyan! és mögém nem ülhetnek be csak óvodások!
amúgy egy csomo swiftben nincs 60 000 km sem van ami 2000 res évjáratú! és 22 000 kmres csak nincs bajuk?
amúgy valami nagyobb kocsiban gondolkodtam! 2000res 1.4 astra G-nk van! de az is pici nekem! azt mondom hogy az még kényelmesebb mint a swift!
vegyek Benzin gáz üzemût vagy Dízelt? amúgy a dízelhez az alkatrészek sokkal drágábbak! és drágább is a dízel a benzinnél!
családi sedan autó!
#201 Tudod van ehhez hasonló kocsink! csak ló nincs hozzá! régen volt! Lehet hogy nem kellett volna eladni!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
ami nem romlik el, keveset fogyaszt! olcsók az alkatrészek hozzá ha gáz van!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Nem tudja valaki, hogy hol tudom megnézni az autók TAX árát??
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Örök darab,ha nincsen szétrohadva!
Toyota Corolla
Live for nothing or die for something.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
max 4-5eFt-ot fizetek érte
CSAK személyes átvétellel oldható meg(BP-i vagyok)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Én nem új és használt autóval kapcsolatban írok, hanme, mert én egy törött vagy bontásra készülõ Honda accordot keresek, ami min.2003-as évjáratú.
köszi everybody!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
3 ajtós corsából könnyebben ki-beszáll,és sokkal olcsóbb,mert egy családnak túl kicsi,ezért nincs nagy piaca.
Mivel olcsóbb fiatalabbat vehet belõle.
Oké még az astra esetleg.
Erre itt tanácsolják hogy vegyen egy 20 éves 1.7 tonnás középkategóriájú mercedest /gondolom kolompáréktól,mert más nemigen jár ilyennel/.Agyam eldobom!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
JAVASLAT:
'Opel Astra,Merci 190E és 124 es,Ford Focus,BMW E30,E34,"
Kár hogy a legkisebb is 1.4-es,a 190-es min 1.8,a 124-es min 2.0,a focus 700 ezerért roppant érdekes lenne!
E 30 min 1.6,e 34 min 2.0 és városban 10 alatt egyik se!
Ezeket ajánlom !
ÉN meg gratulálok,ismét hasznos tanácsok!
/szerintem itt nem az volt a kérdés,hogy ki milyen kocsit venne,vagy szeretne/
Nomeg egy 700 000-ért vett e 34,w 124-et maximum az ellenségeimnek kívánnék,ugyanis a fél millát már bármelyik túlhaladta,évente több 100 ezret lehet rájuk merni.
Ezek ám a hasznos tanácsok!
öreg járgány szivatóval indul -oldtimer BMW
Ezeket ajánlom esetleg Honda😊 OFF:vagy vmi Ferrari😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
sokat ér a többi alkatrész itthon.
Vagy beengednek saját kerekein gurulva a határon?
mondjuk nem ismerem az anyagi helyzetedet, de az írásból úgy veszem le, h azt a 200k -t rászánnád.
ki tdja melyik alkatrészt tudnád még hasznosítani. esetleg bontva eladogatni.
Hajrá Magyarország!
mivel ennek a topicnak az a címe h autóvásárlás, igy gondoltam ide lesz a legjobb ha írok.
a kérdés az, h van egy 1990-es BMW E34 (külföldi papiros)3.5ös mocival, ami 200ezer vupiupiba kerül. a lényeg az, h nekem tulképp csak a hajtás kéne(motor minden szarral meg váltóval,kardánnnal,diffivel) mert egy E30ba kerülne (driftelési céllal). a sráccal meg lett beszélve, h ezeket 175 000ért odaadja. a kérdésem az, h melyik lehetõséget válasszam? az egész autót 2 kilóért, vagy csak a szükséges cuccokat 175ezerért. (az E30 már megvan.)
remélem azért meg lehet érteni, mert elég hülyén fogalmaztam.
sürgõsen kéne a segítség mert hétvégére kellene a válasz.
szóval légyszi segítsetek!
öreg járgány szivatóval indul -oldtimer BMW
Aki kevés pénzbõl akar autózni városban,annak tök jó egy 1000-es swift/legolcsóbb autózás/,vagy v.mi hasonló.De vehet corsát ,fiestát,stb. csak jó állapotú legyen.
Ha valaki egyedül,városon belül munkahelyre,vagy ide-oda autózik,az se vegyen kisautót,mert az valaki szemében 'összetörendõ mazsolaautó"!
Igazán okos tanácsok ezek!
Meg még kiderül a végén,hogy egy 1.6 astra kevesebbet fogyaszt egy 1.2 v. 1.0 corsa-nál /városban ugye,mert hiába írod hogy 90-nél mennyit eszik,teljesen érdektelen/,és olcsóbb fenntartani,jah gondolom parkolni is könnyebb vele.
Pláne a komoly <#vigyor>#vigyor> méretébõl adódik,hogy azt már nem akarják némelyek összetörni.
Vegyél 1.6-ost nembaj hogy fogyaszt városban,magas a bíztosítás,és fater 1.2-õt enged!<#shakehead>#shakehead>
Ha omegád lenne,akkor azt javasolnád hogy vegyen omegát,mert pici az 1.6-os astra!-
Inkább azt kérdezném apudtól hogy cm3 helyett hány lóerõt enged legfeljebb, mert ezerkettesbõl van agyonhegyezett 80 lóerõ is, míg 1600 köbcentibõl van 72 lóerõ is (pl a kocsim, bár tény, hogy mikor még jártam régen gyorsulásokra vele, csak a 85 lóerõ feletti ellenfelek tudtak megizzasztani😊. Nagyon széles skálán mozog a köbcenti viszonya a lóerõvel. Szerintem értékeld át a tanulóautó fogalmát, mert sokak szemében egy összetörendõ mazsolaautó lehet, én legalábbis így látom. Inkább úgy kéne szemlélni, hogy ni, lesz elsõ saját autód, akkor olyat kéne venni, AMIT MEG IS TUDOD BECSÜLNI, ÉS AZ AUTÓD MEGHÁLÁLJA! Évekkel késõbb meg szeretettel fogsz majd rá visszaemlékezni. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy az 1200 cm3 alatti autókat nyugdíjasoknak találták ki, meg az ilyen kis motorhoz pici karosszéria szokott társulni. Az meg nem túl szerencsés..
Szerencsés autóválasztást kívánok! 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kicsit olcsónak tûnik,és ami olcsó,az gyanús hogy törött volt vagy elhanyagolt.
két nagyon fontos kérdésem lenne, sürgõsen kéne a válasz!
1. autó esetében adás-vételi hány példányos?
2. rokon lehet-e tanú?