18
  • SoDI---
    #18
    Ésszel kell fejleszteni, és egész olcsón megússza az ember.

    Vegyünk pl. engem. Néhány hónapja még csak egy GeForce2MX-em volt egy 1 Ghz-es tbird-el és fél giga DDR266-tal, erre alig 60 rongy befektetéssel egész jól összeraktam egy olyan gépet, ami jóval 1500 pont felett teljesít 3DMark '03-ban, 10600 pontot erősen megközelíti a 2001-es verzióban.

    GeForce 4 4200 64 Mb - 40 (tuningolható 305/605)
    XP1800+ - 20 (tuningolható 1589 Mhz)

    Minderre dobtam még plusz egy huszast, hogy az egyik 256 Mb-os ramomat kicseréljen 512-esre, hogy így 768-am legyen, és kész.

    A Doom III megjelenéséig egész jól elleszek vele. Nem egy csúcs, de én szórakozni akarok, nem pedig antialiasingon, meg anizotropikus szűrésen élvezni.

    Ésszel is lehet gépet fejleszteni, a normális gép nem csak az újgazdag buzsujok kiváltsága, csak gondolkodni kell, és árlistát nézegetni :-)
  • zer0
    #15
    "A piackutatók szerint a cégek nagy része egyszerűen rákényszerül arra, hogy az eddigiekben használt Windows 9x operációs rendszereit, Windows 2000-re vagy Windows XP-re cserélje. Az operációs rendszer csere a legtöbb esetben várhatóan hardver cserével lesz egybekötve, ami nem meglepő, ugyanis az említett újabb oprendszerek a régebbi, kisebb teljesítményű hardvereken nem érzik túl jól magukat. "

    Itt a lenyeg kerem.... aki olyat hasznal az meg is erdemli, hogy milliardokat dobjon ki az ablakon... :-D

  • Shadow_THH
    #13
    Ja persze... A Bandi géptermében még ma is vidáman szaladgálnak a 75Mhz-s PC-k... Majd pont az új gépek fognak tönkremenni gyorsabban. k0zinak igaza van. Azért nyomatták be ezt a Láma rémítős dumát mert gyorsabb a fejlődés és igy nincs benne zsé.
  • Csacsis
    #9
    Éjjen a pár megaherc jó sok péézzééé!!!!
    Hajjon az ki nem költ milliókat GÉPre HAVONTA!!!
    hm... inkább mégse.
    otthon a p2CEL300-on(ami 450-en müxik) ge2mx-el felturbózva lazán megy a gta3, mega Warcraft3.
    Ja, hogy nem max grafikán, Kit érdekel???? (ha az embernek nincs sok pénze)

    Na jó, Generals-nak már kellegy kis vas. De akkor is. 2 GHZ-es gép elég ma mindenre, és a régi p2-es is használható még. Főleg office-ra. Minek új szoftwer, ha a régi jól bevált? Azért, hogy a megnővekedett gépigény miatt a hardware gyártók is jól járjanak? Pardon. Igaz. Van amikor újítani kell(pl:multimédiás alkalmazások) De miért kell pár mHZ-enként? Nem lehetne mondjuk:3 Ghz, aztán 3,5;4,5,7,stb... Talán így gazdaságos lenne. OK tudom kutatások meg minden... És a milliárdos nyereségek????

    Üdv:Csacsis
    "...mert hülye azért nem vagyok!" :)
  • gz_8
    #7
    Lego rulez!
    Én is hegesztek közben egy kicsit, mert a rohadt hálókártya miatt legalább triplájára nőtt a bootolási idő...
  • zippofcy
    #5
    A Y2K problema is nemletezo volt, mint utolag kiderult.
  • Bonewerkz
    #2
    naja... de ha recesszio lesz, akkor hiaba cserelne, ha nincs penze... (nekem pl 433 PII van...) legozom is rendesen butolas kozben...