vax#9
Egyébként én személy szerint nagyon sajnálom, hogy a GAMECUBE nem ugy "muzsikál", ahogy elvárják tőle. Nem lenne jó ha ők is kiszállnának a konzol gyártásból mint a SEGA. Egyébként van egy pár nagyon jó game ami miatt érdemes megvenni. A CSocso által bemutatott szerkezet pedig tényleg nagyon jól nézki élőben is és alternativát jelenthet ha valakinek még nincsen asztali DVD-je és szeretne egyet vásárolni. Kár hogy Nálunk csak nehezen lehet hozzájutni és az is a Japán árhoz képest jóval magasabb.:(.
xboxra rohadtul nincs 5ször annyi gém..max magyarországon..ami elég siralmas....azaz mo elég siarlmasan van ellátva gc vel..egy rohadt extreme g-t nem látni egy boltba se:((((((((((((( még 576 ba sem tudnak rola semmit...mindegy..amugy nem 3 hanem csak 1 üzletlánc volt és vissza is vonták utánna a dolgot... amugy nekem se tetszik a lila..de a fekete amim van az már tetszik..nem beszélve a japcsi gc ről ami nem kicsit odabasz mindenféle ps2 vagy xboxszutykot,...:
idokozben azt is bejelentettek hogy visszavontak folytatjak a Kocka arulasat... errol persze lemaradtunk ugye?
500%os novekedest produkalt ugyanis a GC eladasokban, az usaban pedig mar januarhoz kepest 130%osat.
"Jatek sincs ra tul sok"
Csak kb annyi mint Xboxra, jelenleg kb 120 game van kinn ra s meg egy eve sincs europaban... szerintem nem keves.