95
Dark Fall 2 - Lights Out
-
#15 Az elején egy ölég fura dolog van ...nem egészen világos:
megvizsgálod a naplót az ágyon és erre átkerülsz valamilyen másik helyiségbe (időbe?), itt meg kell keresni egy floppy-t. Ezután visszatérsz(a képeket kell megvizsgálni amin a madarak vannak)..ezután már elmehetsz a mólóra, csónakba be és akkor ott vagy ahol én...
Milyen emberrel találkoztál te?????????????? -
#14 Én még nem találkoztam semmilyen emberrel...tök egyedül császkálok ???????????? -
#13 Én már az emberen sem zok túlmenni az elején.Beszélek vele azt onnan nem tom hova kell menni meg nem is nagyon tudok semerre sem segits légyszi!!! -
#12 Na elakadtam már az elején: amikor átmegyünk a szigetre,felmegyek az épületbe, azon belül lemegyek a pincébe, ahol van egy gépezet, hátulján 3 kapcsoló-de visszakapcsolódnak. meg van még itt egy telefonszerüség a falon, és 3 gőzcsap szerűség a sarokba(amiknek szintén visszaugranak a kapcsolói)......na itt mit kéne tenni -
#11 Valaki tolja ezzel mert kéne segítség az elején elakadtam beszéltem a csávóval azt onnan nem tom mit,merre,miért. -
#10 Na elkezdtem szedni majd holnap délután kiprobálom.
Egyébként ezekkel a kalandjátékokkal eddig azért nem játszottam mert mindenre rá kell kattintani hátha fel lehet venni vagy valami néha nagyon nehezek. -
M.A.D. #9 Na jó....talán, csak a harmincadik....de ajnos vagy 15 éve gémer vagyok.
-
M.A.D. #8 Tedd! :) Nekem kb. a 80-85-ik kaland a 15 év alatt! :))
Alig várom.
-
#7 2004-08-28 Dark Fall: Lights Out (c) Dreamcatcher NOGRP 55x15 MB 6.6
Én nem játszottam még egy kalandjátékal sem de kibprobálom hátha megtetszik. -
#6 kijött -
#5 Dark Fall 2: Lights Out GOLD
[2004-08-23 @ 23:55 - Berkenye]
Tiszta olimpiai fíling van gyerekek! Megérkezett a mai második arany!! :D De most nem éremről, hanem lemezről van szó, ugyanis a Dark Fall 2: Lights Out című kalandjáték elkészült. Hamarosan tehát birtokba vehetjük a több mint ötven előre renderelt helyszínt, hogy azokat jól bejárhassuk és élvezhessük a királyos grafikát, stb... :) Izé, annyira hamarosan, hogy amcsik már csütörtökön megkaphatják :)
info:Ganmestar -
scirocco #4 Hello,
ez egy kalandjáték. PL: a HC gamer-en is van róla info.
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=1&g=3
And5:
Vagyis azt mondod még nem jelent meg? Mert ugye erre voltam pont kíváncsi:) Egyrészről.
-
#3 ez m a fakk ilyen gém még nem jött ki -
#2 ez milyen stílusú game? -
scirocco #1 Üdv Mindenkinek,
két dolog érdekelne:
1. tudja-e valaki, hogy megjelent-e már a game?
A hivatalos weboldal szerint Q2 2003.
2. ki ismerte az első részt és mi a tapasztalat?
Üdv