Dark Fall 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
próbáltam már mindenféle kombinációt,dehát nem
PSN ID.: Beegabor
Egyébként tettszik.Jó idötöltés keresös,gondolkodos.
Ha ezt valahogy végigszenvedem(jük).Nekiesek a Midnight Nowhere-nek vagy a Syberiának vagy pedig ebben a sorrendben 😊
A leírás azerint a számokat kell beütni balról jobbra......dehogy most melyiket(mertugye pl.: 1,3 ez most egyegészhárom, egyharmad, egypluszhárom,háromminuszegy vagymiazistenkínja
Ezentúl úgy fogom csinálni, hogy minden egyes képet végig fogok pásztázni, mert ezt se vettem volna észre
Na ott annyit tok hogy van egy sötét terem ott nem tom mi van, van egy másik terem melette egy régi telefonszerú akármi meg egy sötét sarok ott van 3 csõ rajtuk szeleppel.Csak nem tom mit kell velük csinálni.
egyébként eddig nemnagyon jött be, dehamá pazaroltam rá 800 MB-ot akkor megpróbálom végigszenvedni
megvizsgálod a naplót az ágyon és erre átkerülsz valamilyen másik helyiségbe (idõbe?), itt meg kell keresni egy floppy-t. Ezután visszatérsz(a képeket kell megvizsgálni amin a madarak vannak)..ezután már elmehetsz a mólóra, csónakba be és akkor ott vagy ahol én...
Milyen emberrel találkoztál te??????????????
Egyébként ezekkel a kalandjátékokkal eddig azért nem játszottam mert mindenre rá kell kattintani hátha fel lehet venni vagy valami néha nagyon nehezek.
Alig várom.
Én nem játszottam még egy kalandjátékal sem de kibprobálom hátha megtetszik.
<2004-08-23 @ 23:55 - Berkenye>2004-08-23 @ 23:55 - Berkenye>
Tiszta olimpiai fíling van gyerekek! Megérkezett a mai második arany!! 😄 De most nem éremrõl, hanem lemezrõl van szó, ugyanis a Dark Fall 2: Lights Out címû kalandjáték elkészült. Hamarosan tehát birtokba vehetjük a több mint ötven elõre renderelt helyszínt, hogy azokat jól bejárhassuk és élvezhessük a királyos grafikát, stb... 😊 Izé, annyira hamarosan, hogy amcsik már csütörtökön megkaphatják 😊
info:Ganmestar
ez egy kalandjáték. PL: a HC gamer-en is van róla info.
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=1&g=3
And5:
Vagyis azt mondod még nem jelent meg? Mert ugye erre voltam pont kíváncsi😊 Egyrészrõl.
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
két dolog érdekelne:
1. tudja-e valaki, hogy megjelent-e már a game?
A hivatalos weboldal szerint Q2 2003.
2. ki ismerte az elsõ részt és mi a tapasztalat?
Üdv
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS