Dark Fall 2

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok Urak!

Segítség kellene Alidával kapcsolatban.
Nincs Valakinek a sublót fiókban leírása,vagy hogy hol találok evvel
kapcsolatban valamilyen oldalt?
Elöre is köszi
grebber
Aki át tud jutni a világitotornyon irja le hogy hogy tette,mert én nekem nem akar ott lenni az a lejárat ahol kéne már nem egyszer átnéztem mindent!

Next PC upgrade: 2022

JustIce
uhm ezt nekem irtad??:) ha igen, milyen konyvet?:)

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Pedig lehet. Átkerülsz egy másik idõsíkba majd. Használd a könyvet.
Én a toronyban akadtam el.

JustIce
nahm jol elakadtam az elejen:) a moloig eljutok, aztan sehova:) mindent megneztem amit lehetett, de semmi..visszamentem, ujra megneztem amit lehetett, de igy sem tudok tovabb jutni:(

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

grebber
Én nem törlöm mert ha már leszedtem végigviszem.CSAK AZT a rákosgedva lejárot nem találom ahova kellene menni.

Seth
Hasonló stílusú kalandjáték, csak technikailag mérföldekkel jobb és gyönyörûszép világban játszódik. Póbáld csak ki a demóját

PSN ID.: Beegabor

Johnyy
A Myst4 az milyen gém, felhomályosítanál?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Seth
Töröltem a cuccost, mert állandóan kifagyott ugyanott....kár
Már nagyon várom a Myst4-et. 2 dvd-n terpeszkedik és az asztán nem ilyen statikus lesz mint ez...(azé végigvittem volna mert amúgy bejött..ez van)

Johnyy

Johnyy

grebber
Mindenhol probáltam ami csak létezik de semmi :(

Seth
ott ahol az a forgó szélbizgentyû van..ott próbálod?

grebber
Bárcsak találkoznák vele mindent megnéztem de nem tok a ház mögé menni.

Seth
Na más nem találkozott a problémával?

off:)))Kössz! Asszem, tegnap este pont azt találtam meg.

on:

Seth
na buktam a dolgot, mert 2004-ben ha a világítótoronyban megvizsgálok valamit akkor kivág az asztalra hibaüzenettel

Seth
basszus ilyen primitív rejtvényt, hogy én erre egyeltalán nem gondoltam

grebber
Off: Itt az Alida torrentje

http://www.filelist.org/download.php/1641/Alida.torrent

Regelni kell csak magad ingyen.

On: :))

Off:Alida-t (5CD) az istennek nem találom. Még torrent-ten sem, Az is kaland.

On:

grebber
Drake szobájában van egy szekrény azt átnézve kis kódós ajtóra bukkanok de nem találom a kodot.

grebber
Igy megnézve mi a kód elkondolkodtam hogy hogyan jönne ki a talált papiron szereplõ számokbol de sehogy nem jöttem rá igy sem no mindegy.

grebber
El sem hiszem le van irva benne a kód :)

...ha már nagyon szenvedtek...:)))

http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcDd/DF2.htm

...de, nem sûrûn nézegetni.

Seth
leírás nem írja hogy átkéne menni

grebber
Az tudom hogy a következõ idõsikba, de ha nem irta senki a 4 gombos megoldást valószinû hoyg nem is kell megoldani csak a jõvõbe át kell menni valahogy és majd a 8 gombosat kinyitni vagy ezt csak én gondolom igy?

Seth
a 8 gomb majd a köv. idõsíkba lesz. Ja meg majd bent a szobában is lesz valami hülye rejtvény

grebber
Hát akkor nem megyek semilyen idõsikba sem mert oda az éltbe nem jutok be , mert mindenki a sorrendrõl papol azt 4 kibaszott gomb van de õk 1-8 ig irják.Nem értem vagyis értem de mégse.Mér nem tudta valaki leirni a megoldást? :(

Seth
Amíg nem teljesítettél mindent ebben az idõsíkban addíg nem lehet átmenni.....szóval be kell jutni Drake szobájába...

grebber
De nem tok átjutni sehogyan sem mindent megnéztem szint.
A végigjátszás sem nagyon irja. :(

Seth
Azok majd valamelyik másik idõsíkban lesznek használhatóak asszem

grebber
Avilágítotorony tetején abban a helységben van két kar meg egy kallantyú amiket meg lehet húzni atoknak nincs jelentõsége,mert nem hiába vannak ott?

Seth
végiglestem minden egyes képkockát a parttól a toronyig de semmi

grebber
Oké megcsekkolom te megtaláltad az üveget?

Seth
Valamelyik szobában a csigalépcsõnél,már nem emlékszek melyikbe

grebber
Nem nem tom hol van az a kép :((

Seth
De láttad a képet? Mert addiíg szerintem nem lehet megtalálni amíg nem látod hogy van egyeltalán

Seth
Menjél, megvárlak..:))
Na jó én is megyek

grebber
Akkor menjünk azt keressük meg :)

Seth
gondoltam rá én is, meg van egy kép ami egy üveget mutat valahol lennt a parton a homokba, azt kéne megkeresni..

grebber
Valahogy el kéne menni a jõvõbe lehetséges???

Seth
hát ez még mindíg a pincés rész..:(már nem is emlékszel?(ott van hogy GENERATOR-ennyibõl csak kitalálod hogy az a pincés rész, olyat keress amibe említik a DRAKE-et

grebber
Ja és ha elakadsz/elakdunk talán itt leirják ebben a forumban a többi megoldást is.Dark Fall 2

grebber
MEGVAN a megoldás csalk lécci forditsd le nekem is. :))

I tried this "order" solution every which way,,,, perhaps I de-coded the ships wrong, but I had

2 3 1 as the order shown on the diagram, (and since that was in front of the generator, also tired 1 3 2, per reverse order from behind the machine.)
So in niether case would I start with the middle, unless counting backwards. This is strange.

then the button were definitely, from top to bottom, 2 3 1 -- so I always started with the bottom, to top to middle.
I'll go back and try these in reverse, but that really seems bizarre, given the parchment code.
Thanks so much.

Seth
Sajna ez nem az. Azt írja le hogy hogyan kell megoldani a pincés részt, de utána õ is elakadt a Drakes ajtónál...pfff
:) Vicces hogy mindenki ugyanott akad el

grebber
Ezt találtam egy forumban nem tom mit jelent:

Ok, the code does not refer to how many times you press each button, but rather to the order. So, if I remember correctly, you want to press the middle button on the generator once, then press the third button once, and then the first button once. Repeat that sequence on the valves in the other room, and you'll light up the lighthouse... I might have mixed up the order there, but you get the idea...

But now I'm stuck again... I've explored the entire lighthouse, read lots of notes, looked at lots of pictures... but haven't found anything else to do! There is one door (Drake's) with some kinda code lock, but I have no idea what to do with that... other than that, all I've seen are some unresponsive controls up near the main light...

Hmm, so far this installment is proving much harder than the first!

Remélem benne van a megoldás!

grebber
Ne is nézz mert csak felídegesíted magad rajta.Érted a vévigjátszásba legalább leirhatnák hogyan kell.

Seth
Én meg rá se néztem egész nap.....gondoltam majd te rájössz :)))

grebber
Semmi egész nap ezen rágodok elhiheted már gyököt vontak reciprokkal szoroztam kivontom meg minden de semmi :((

Seth
na?

Oldal 1 / 2Következő →